Kizlar selam ya bebegim doğduğundan beri esim çesme suyuyla banyo yaptrmamiza izin vermiyor, 6 aydir hazr suyla market suyuyla kaynatarak yikiyoruz ve ben artik cok bunaldim bu durumdan. Ikna edemiyorum , sanki ben kizimin iyiligini umursamiyorum
canım ben hiç damacana suyuyla yıkamadım hatta artık benle birlikte sokuyorum duşa kucağımda yıkayıp çıkarıyorum. Bence sıkıntı olmaz kaynat soğut çok uzun iş
canım ben hiç damacana suyuyla yıkamadım hatta artık benle birlikte sokuyorum duşa kucağımda yıkayıp çıkarıyorum. Bence sıkıntı olmaz kaynat soğut çok uzun iş
Ne kadar guzel pratik ben de oyle yikamak istiyorum zaten zamanla yarisiyoruz ama takinti yapti malesef , herkes cesmeden yikiyor kimse boyle yapmiyor diyorum ikna edemiyorm
Kizlar selam ya bebegim doğduğundan beri esim çesme suyuyla banyo yaptrmamiza izin vermiyor, 6 aydir hazr suyla market suyuyla kaynatarak yikiyoruz ve ben artik cok bunaldim bu durumdan. Ikna edemiyorum , sanki ben kizimin iyiligini umursamiyorum
Kızlar su kaynatmak deyince aklıma başka bir şehirde iş yüzünden tek başıma yaşarken doğal gazımın bozulduğu hafta geliyor. Öyle ömür geçmez. Ben küvetini doldurmaya bile üşeniyorum valla biz de artık duşa giriyoruz beraber, kucakta yıkamak aşırı minnoş bir şey.
Kızlar su kaynatmak deyince aklıma başka bir şehirde iş yüzünden tek başıma yaşarken doğal gazımın bozulduğu hafta geliyor. Öyle ömür geçmez. Ben küvetini doldurmaya bile üşeniyorum valla biz de artık duşa giriyoruz beraber, kucakta yıkamak aşırı minnoş bir şey.
Marketten su alip bide kaynatmak gervekren cok yorucuymus zaten icme suyu bide kaynat aboow.. ben de iyi suyla yikamak istiyorum ama esim gerek yok diyo benxe kaynatmasanda iyi suyla yika cok pis istanbulun suyu rezalet iskide calisan arkadas var dis bile fircalanmaz diyo bu suyla rezilin de rezili
Bn doğduklarından beri musluk suyuyla yıkıyorum zaten şimdi de duşa beraber girip yapıyoruz hazır su + kaynat +soğut bir sürü zaman alır bn musluk suyuyla yıkarken yoruluyorum
Bn doğduklarından beri musluk suyuyla yıkıyorum zaten şimdi de duşa beraber girip yapıyoruz hazır su + kaynat +soğut bir sürü zaman alır bn musluk suyuyla yıkarken yoruluyorum
Cnm ciğerleri baya toparladi sukur. Iyi durumda. Nefesi düzene girmedi henuz, hala hizli nefes aliyor. O yüzden hala hastanedeyiz.
Burada ayağını ağzına sokmayı, ellerinden tutunca kalkip oturmayı öğrendi
Cnm ciğerleri baya toparladi sukur. Iyi durumda. Nefesi düzene girmedi henuz, hala hizli nefes aliyor. O yüzden hala hastanedeyiz.
Burada ayağını ağzına sokmayı, ellerinden tutunca kalkip oturmayı öğrendi
Korkma canım tepesinden kontrollü tuttun mu suyu kaçmaz benimkiler suyu tepeden tutmaya başladım mi göğsüme dayiyorlar kafalarını boylece kacamiyor su kulaga ztn direk kulagina tutmadikca kacmaz sanirim ilk kucagima oturtup kovayla yikiyor kopukluyor son durulamada dus basligini kullaniyorum ztn bn
ankara syu hic bisey olmaz canjm beni buundugum yerin suyu nu olctuk alete icilemeyecek derece buyuk kizi heo otle banyo yaptirdum bisey olmadi 400 mikro gram mi ne ankaranin en kotu yeri nde 170 cikti aleti aldi esim kecioren 100 civari fln
Bizde ailecek duşa giriyoruz. Eşim kucağında tutuyor. Bende yıkıyorum. Tek başıma da yıkarım. Ama ailecek girince güzel oluyor. Ten tene temas oluyor. Bizde Bayadır böyle Yıkıyoruz. 10 Dakika içinde duş almış oluyor. :)
Bunu bikac arkadasım daha yapıyor
Valla ben icmeye suya para verirken sinir oluyorm
Yıkanmaya veremem herhlde
Hadi ilk 3 ay yaptınız,artk büyüdüler ya.
Caktırmadan yıkasan anlar mı?cesme suyuyla
Hepinize hayırlı akşamlar kızlar. Dün alerji için doktora gittik. Oğlum ek gıdaya başladı. Bugün havuç verdim. Kendim de yarın fırınlanmış yoğurt ile başlıcam Diyeti açmaya. İnşallah sıkıntı yaşamayız. Doktor ufak tefek kızarıklıkları dikkate almayın dedi ama yanağında gene egzama gibi oluyor ya. Havuç yapmış olamaz herhalde. Birde egzaması olanlar krem olarak ne kullanıyorsunuz? Advantan verdi doktor ama kortizonlu diye çok kullanmak istemiyorum. Hemde vücududa kaşınıyor hala ya
Hepinize hayırlı akşamlar kızlar. Dün alerji için doktora gittik. Oğlum ek gıdaya başladı. Bugün havuç verdim. Kendim de yarın fırınlanmış yoğurt ile başlıcam Diyeti açmaya. İnşallah sıkıntı yaşamayız. Doktor ufak tefek kızarıklıkları dikkate almayın dedi ama yanağında gene egzama gibi oluyor ya. Havuç yapmış olamaz herhalde. Birde egzaması olanlar krem olarak ne kullanıyorsunuz? Advantan verdi doktor ama kortizonlu diye çok kullanmak istemiyorum. Hemde vücududa kaşınıyor hala ya
Mustela canim... Ya suan hicbi sey yemiyorim hemen hemen yine de kizariklik cikiyo ve egzama gitmedi o yuDen bence bizim yedigimizden degil artik bu kadar olmaz cunku