2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar az önce kızım kakasını yaptı içinde siyah siyah bir sürü iplik gibi ince şeritler var. Nedir bu

Merhaba kızlar ben de elma verdiğimde ertesi gün o siyah ipliksi şeylerden vardı anneme attım fotografı bu kurt filan mı diye annem baya dalga geçmişti benimle. Bir de ben incir yerken yalamıştı aslında yalamamış yemiş yani kakasında incir çekirdeklerini görünce anlamıştım. her yediği olduğu gibi kakaya çıkıyor 2 gündür kabak tattırıyorum bir de dün midesi bulandı resmen yutarken titreme hareketi gibi bir şey yapıyordu nefret etti bugün yine verdim biraz alışmış duruma artık yutabiliyor

S Shrrbtk ben sadece Mustela hydra bebe ile nemlendiriyorum artık canım advantan dışında iyi gelen olmadı bize de ama kaşıntı yok bizde tabii. Günde 3-4 kez nemlendiriyorum kollarınde var elimi sürünce kuru kuru geliyor. Yüzündeki geçti bacağında da yine kuru bir yer var oraya.
Bu arada benim de sütüm iyice azalmıştı. Her gün bulgurlu şeyler yedim de çoğaldı tekrar. Diyet sütümüzü de etkiliyor hem kalitesini hem miktarını. Ben et yemeye başladım artık(abartmadan tabiki). Süt ürünlerine de başlıycam artık inşallah tepki vermez. Eridim gittim çünkü. Bir tek kuruyemiş ve yumurtaya başlamıycam yumurtadan çok şüpheleniyorum diğerinden eminim zaten.

Advantan kullandık bi 4 gün daha önce iyi geldi. Ama kortizonlu diye sürekli kullanmak istemiyorum. Daha sağlıklı bir şey arıyorum.
advantan kremi,egzaması çok alevliyken kullan mutlaka canim. Zaten 5 günden fazla surulmuyordu. Sonra nemlendirici kullanirsin.
Demir damlasi yapar mi bilemiyorum. Biz ocean kullanıyoruz.
Benimkide kipkirmizi oliyo dustan sonra ay demir damlasi hic iyi gelmiyo wallahi
suyun sıcaklığını azalır canim. Ilik olsun mumkunse..
evt dun aksam minicik yemisti ilgisi varmi
muzdandır canim.
Muz ipliksi seyler googledan gormustum bende tırstım ilk görünce istah sıfır sabahtsn beri 40 cc yedi
küçük adam... fotosentez paşası..
Diyetisyen bana sut icin çiğ kaju, avakado,kara buğday yazdı yenile..ama yapamadım tabiki ne mümkün. Bir deneyin isteseniz. Kaju yemis belki olmaz ama avakado olabilir.

Kızım toparladi çok şükür. Bir aksilik olmazsa sabah taburcuyuz Cumadan beri yoruldu kuşum.

Çocuk katındayız biz. Hep bronsitten yatiyorlar. 38 gunluk bebek bile var. 10 gün 15 gundur burada olanlar var..dikkat edin kendinize.. cok kalabalığa girmemeye çalışın.

Tekrar çok geçmiş olsun canım bir daha hiçbir hastalık uğramasın inşallah minik kuşa Hasta bebeklerin de hepsine Allah şifa versin inşallah

Bende mustela stelatopia kullanıyorum. Aslında mennunum. Nemlendirici biodermadan çok memnunum. Advantanı bir kere bile sürsem hemen toparlıyor. Tek tek Diyeti Açıcam riske atamam diyetten sonra artık bulmam lazım neye olduğunu deneyerek. Benim oğlumda havuç yerken başta bi tatlı bir şey bekliyordu ama gene de yiyor iki gündür kolayda yuttu beklediğim daha kolay yiyor :)

En fazla 5 gün sürdüm. Egzaması fazla olunca sürüyorum. Nemlendirici ne önerirsin canım? Soğukla ılık arasında yapıyoruz suyu.

Etrafımda daha 7 8 aylık olan 3 tanıdığımız var 3 nün oğlu bronşitten hastalar. Kızına da Allah şifa versin. Yavrularımızı Allah korusun.

Yaa ilk verince çok güzel bi şey sanıp ağızlarını açıp tadına bakınca suratlarını ekşitmeleri çok tatlı oluyor di mii havucu eline öyle vermiştim diş kaşısın diye ben de ama sevmedi onu da yüzü ekşidi hemen

Haklisin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…