2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben artii diyeti acmaya baspadim dayanamadim peynir yedim bugun bisey olmadi yumurra yemem ama

Evet armut yemişti daha önce onun gibi tatlı sandı yavrum ya ama karnı da aç olunca yedi :)) eline veremiyorum boğazına kaçırır diye öyle bir durum oldu mu?

İkinci dönem itibariyle işe başladım çok zor ya yavrucağı bırakıp gitmek. Arada gelip emzirip geri döndüm okula biberon almıyor diye ama ne kadar sürdürebiliriz bu düzeni bilemiyorum. 5 ay 20 günlük bu arada, ek gıdaya başlamadık henüz. Bir tek küçük bardakla su verdim çok sevdi öyle içmeyi. Acaba sütü de öyle içer mi, sağıp bıraksam mı diye düşünmeye başladım.
bir de banyoya beraber giren annelerimize sorularım var, banyodan çıkarma giydirme ve kendi giyinme olayınızı nasıl yapıyorsunuz? Aparatlar var banyoda çocuğun oturması için zemine yapışan kullanan var mı gerekli mi? Çok seviyor banyo yapmayı ama zor gelmeye başladı odada küvette file üstünde yıkamak. Pratik çözüm önerilerinizi heyecanla bekliyorum☺

Ben yıkıyorum, babası alıp götürüyor sonra ben kurulanıp çıkıyorum. Pratik yola benim de ihtiyacım var

En fazla 5 gün sürdüm. Egzaması fazla olunca sürüyorum. Nemlendirici ne önerirsin canım? Soğukla ılık arasında yapıyoruz suyu.
Nemlendirici bilemiyorum cnm. Ben yetişkin oldugum için bathoil vermisti dr. Her banyo sonrasi...
Su soğuk da olsa sıcak da olsa egzmayi coşturur ne yazik ki..vücutları bağışıklık kazanana kadar nenyazik ki olacak böyle şeyler.

Evet armut yemişti daha önce onun gibi tatlı sandı yavrum ya ama karnı da aç olunca yedi :)) eline veremiyorum boğazına kaçırır diye öyle bir durum oldu mu?
Yok canım bir sorun olmadı ama sürekli gözüm üstündeydi elindeyken korkuyorum ben de ısırır boğazına kaçar diye.

Sen de mi britus abi ona ne oldu uslu mülayim bebe bizim malum belli azman otesi oldu
Bilmiyorum arada delleniyo hiç memnun değil bizden ergen gibi her şeye trip bağırış viyaklama çocuk dövmekten beter ediyor bizi ne zaman çocuğu biri görüp aa akıllı diyor ertesi gün canavara dönüşüyor bizimki

Azar azar üç gün süreyle deneyip öyle Diyeti aç riske atma derim canım
Canik dogru diyosun fakat 3 haftadir diyetteyom gram degisiklik yok kirmizi olan seyleri ornegin domates yedik butunuyle vucudu kirmizi oluyo salca kiemizi toz biber cilek bunlar yapiyo... Sut ve sut urunlerini kestim bi yarari olmadi haa bide yumurra vucudunh kabartiyo... Egzamayi sorarsan istersem sadece suyla beslenim o egzama gecmiuo kafasindaki... Dun oturdum peynie yedim yovurtran da yedim bi adam gni karnim doydu sabah pantolonuma kadar gelmis sut yuzusti yatmistim boyle ac ac olmuuo hayir bi yarari olsa hadi neyse yapim dicem isin icinden cikamadim aerik

Arada diyorsun 24 saat online olan versiyonları var.bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…