2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anladım canım. Iyi geçtiyse. Bizimde vücut tepkili daha çok bağırsaklarından pek tepki vermiyor. Şükür bu ara bizimde egzama da yok kuruluk hafiften var.

Ay kızlar çok rahatladım. Doktor çok tatlı bi kadındı, kanda çok çok az alerji çıkmış, zaten şu an döküntüsü de yoktu, böyle durumlarda anneye diyet vermiyoruz dedi. () Bebeğin bunu kendisinin tolere etmesini bekliyoruz dedi. Tam o esnada kaka yaptı Onu da inceledik. Sıkıntı yok, yoğurdun gözüne vurun dedi... Tamam öyle demedi ama ben öyle anlamayı tercih ediyorum. Şampuan ve losyon yazdı şu an adını unuttum. İki ay sonra tekrar göreyim dedi. Darısı tüm alerjik çocuklarımıza

Tv unitesi varsa kaldır duvara monte orta sehpadan kurtul sandalye sayısı azalt bibloivir zıvır topla sembolik kalsın sus yastıkları azalt kanepedeki

Gözün aydın kuzum gecmis olsun

Cok sevindim canım. Gözün aydın. Doya doya ye her şeyi :)

bi kac ins. takip ettigim var. öncelikle alisverisi kestim zaten her aldigimi ihtiyacmi istekmi diye alirdim simdi yavas yaas ayikliyorum evi canim kolay gelsin

Tv unitesi varsa kaldır duvara monte orta sehpadan kurtul sandalye sayısı azalt bibloivir zıvır topla sembolik kalsın sus yastıkları azalt kanepedeki
Tv ünitesi yok konsolun üstünde duvara monte sandalye olmasi gerektiği kadar biblo ve aksesuarları azalacağım biraz daha saol canım

Ay çok sevindim canım gözün aydın darısı başımıza

Vizde bugun cok iyi bi alerji doktoruna gittik ve yahlilleri gosterdik ve senle aynilarini dedi degrr xlcok dusukmus diyet yapma dedi bizede sampuan yaxdi sampuan galatasaray dedik ciktik

[
Vizde bugun cok iyi bi alerji doktoruna gittik ve yahlilleri gosterdik ve senle aynilarini dedi degrr xlcok dusukmus diyet yapma dedi bizede sampuan yaxdi sampuan galatasaray dedik ciktik

Ahahahhaha kız çok sevindim inşallah kimsenin alerji sorunu kalmasın amiiinn. Cidden her doktor farklı. Bugünkü doktor “İlk ben görsem hiç kan testi bile yapmazdım” dedi ve beni yıktı. Eşim de zaten hep boşuna hastaneye gidiyoruz diye beni darlıyordu. Bugün bir şey çıkmayınca ona iyice rezil oldum. Ama böyle rezil olmaya can kurban

Ewt bana da oyle diyo hastaneyi su yolu ettinn gereksiz ewhamlisin diyo yani erkeklere kalsa cocigun atesi 40 i gormeden gidilen tum muayneler gereksiz

6. Ay asisi olduk ve ek gidaya gecirdi liste verdi listede tereyagi bile var demekki butun doktorlar farkli organik pazardan alin dedi yiyecekleri.. 2 hafta sonrada sunnet yapilacak artik korkunun wcele faudasi yok kesilecek bu pipi
Canım ek gıda listeni bizimle paylaşır mısın?
Canim.sana ozelden paylasim kagidi bulup cunku bana gore cok agir bi liste
Olur tabiki canım saolasın

Arkadaşlar bebeğinizi oturtuyor musunuz artık? Kızım 5 ay 5 günlük ben birkaç gündür kucağımda ve mama sandalyesinde oturtmaya başladım erkenmi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…