2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kızlar
5 ay kontrolu olduk(5.5 aylık olduk ama)
Rotaları yaptırdık
Ek gıdayı naptınız dedi oo bitirdik bile dedim
Sakin gidin yavas gidin dedi tabi adam
Sebze corbası,irmikle muhallebi ,az kırmızı mercimek verdi.Corbalara.
Balkabagı,havuc az mercimekle süzme corba yaptm .uyanınca yedircem.
Muz verebilirmisim.
Bebek sesi,klasık müzik dinletin.
Mama sandalyesinde otursun bol bol dedi.
Bizden haberler böyle

Canım kendi başına oturabiliyor mu mama sandalyesi ne otursun bol bol demiş ya ,benim ki de 5;5aylik ben arada oturuyorum kemerle sağlamlaştırıyorum iyicene

Canım kendi başına oturabiliyor mu mama sandalyesi ne otursun bol bol demiş ya ,benim ki de 5;5aylik ben arada oturuyorum kemerle sağlamlaştırıyorum iyicene
Oturuyor onunde silindir oyuncaklar var onları ceviriyor,bende baglıyorm ama cok sıkmıyorm o yüzden.
Kafası tam düzlesmemis oturtun dedi bize cnm.

6869 gözün aydin canım bizimde kanda ve deri testinde çıkmıyo ama egzema var dirseklerinde ve kuruluk var doktor bisey vermedi ben egzema sabunu aldim onu kullaniyorum kakasi mukuslu oluyo sut ürünleri yumurta dana eti ceviz findik paketli gida yemiyorum 2 aydir diyetteyim kaka da kani vegaferonu verince görmüştüm 4 aylikken simdi yeniden basla dedi doktorumuz ve kullanali iki gun oldu simdi ishal gibi mukuslu ve kanli kaka yapti diyette oldugum halde ilactan oldu sanırım sizin kaka nasil hala mukuslu yapıyor mu bide kan ilaci kullanip boyle sikinti yaşayan varmı

Kan ilacı bizde de kan yaptı doktor bıraktırdı bana

Benimkinin kaka da hafif mukuslu,gizli kan da çıkmış ama doktor bu kadarını çok önemsemiyoruz dedi. Sadece şampunanını değiştireceğiz, yediklerini kısma dedi kuzum.

Bitmiyordu.
Kızı salı taburcu ettim. Bugun oğlanı götürdüm. Kusma ateş...bogazi gitmis. Serum ilaç verdiler.
Bi de ben uğrayım dr.a dedim. Hastaydim da gidemiyordum. Neyse sinüzit olmusum, ağırlaşmış... bronşit başlamış bir de ne yazık ki. Şuan evde herkez antibiyotik içiyor. Bitmedi bu salgın.

Benimkinin kaka da hafif mukuslu,gizli kan da çıkmış ama doktor bu kadarını çok önemsemiyoruz dedi. Sadece şampunanını değiştireceğiz, yediklerini kısma dedi kuzum.
biz doktorumuzdan cokda memnun değiliz o yuzden sordum sıkı diyet yapiyorum oda kendimce deneyip dokundugunu gordugum seyleri kesmistim oda boyle devam etmem gerektigni soyledi ne bi krem ne bi şampuan hic bisey vermedi mamaya basladi direk ama hala mukus devam bizde gizli kan cikmiyo ve egzemamiz var

Kardeşimde böyle bi biri bi biri
Abla okula giddiyor getiryor mikrobu
Cok gecmis olsn cnmm

Ya işte doktorlar da birbirini tutmuyor. Ben devlete gittim ama kadını çok sevdim. Tabi diyeti bırak dediği için de sevmiş olabilirim

R Rzg14 oooy oy. Bu son olsun inşallahh.

ek gidalara gecilmis ne guzel.. bizde gectik yavastan veriyorum biseyler yogurdu cok seviyor.. mama sandalyesi alacagiz ama karar veremedik bi türlü araştırıyoruz firsat bulunca e bebek e gidip bakacagiz..tavsiyelerinizi alabilirim

Kardeşimde böyle bi biri bi biri
Abla okula giddiyor getiryor mikrobu
Cok gecmis olsn cnmm
saol cnm. Doktorda dedi, abi okuldan getirir..abi okula gitmezse ancak o zaman kurtulursunuz
Ya işte doktorlar da birbirini tutmuyor. Ben devlete gittim ama kadını çok sevdim. Tabi diyeti bırak dediği için de sevmiş olabilirim

R Rzg14 oooy oy. Bu son olsun inşallahh.
Olsun artık çatlamak uzereyim. Sutum.de gitti iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…