2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar günaydın elimde 1 paket açılmamış e bebekten aldığım hipp mama var isteyen olursa kargolayabilirim bizim kız mama seçerken bütün markalardan almıştım neredeyse o yüzden kaldı elimizde

Deterjanları bitirdim
Ben de oto koltuğu alicam daha ,deterjan için sabun alıp rendele çok guzel çıkarıyor bende üni ve ABC nin sıvı deterjanı vardı hep kaka lekesi bırakıyor ben de granül aldım bir de kalıp beyaz sabun rendeledim kar gibi oluyor

Kakayi beyaz sabun haric hicbi sey cikarmiyo yaw bode hemen temizlemek lazim sicar sicmaz kuruyunca da cikmiyo

ek gidalara gecilmis ne guzel.. bizde gectik yavastan veriyorum biseyler yogurdu cok seviyor.. mama sandalyesi alacagiz ama karar veremedik bi türlü araştırıyoruz firsat bulunca e bebek e gidip bakacagiz..tavsiyelerinizi alabilirim
Chicco mode alıyorum. Kullandıktan sonra tekrar yazarım. Yükselticili

Kızlar oto koltuğuna ne zaman geçiyoruz? Bizimki gerçi her türlü arabayı sevmiyor ya ben böyle bir şey görmedim. Uykudan ölüyor mesela, tam arabada dalacak, hemen cin gibi uyanıyor bi de sinirleniyor niye arabadayım diye.

Bu arada granüllü sabun kalp ben. Bi süredir yıkanabilir bez kullanıyorum, onlarda bile kaka izi kalmıyor valla.

R Rzg14 ay oğlan okula gidiyor deyince aydınlandııım. Ondan bu kadar hastalık oldu, kıyamam size

Canim sari lekeler günes vurunca tamamen siliniyor muthis

ek gidalara gecilmis ne guzel.. bizde gectik yavastan veriyorum biseyler yogurdu cok seviyor.. mama sandalyesi alacagiz ama karar veremedik bi türlü araştırıyoruz firsat bulunca e bebek e gidip bakacagiz..tavsiyelerinizi alabilirim
Ikea antilop tepsili mama sandalyesinden memnun kaldik canim cok saglam

Bugun havuc, pazi , bulgur , patates, biraz nane ve z.yagi ile guzel kivamli bi çorba yaptim ama sadece 3 kaşik yedi kizim bi de eglenceli degisik sesler duysun diye arkasi dönük bi sekilde cizgi film actim yerken, cok hoşuna gitti ama yemedi cadi neyse henüz gun bitmis degil C Can6 sizde bugun menude ne vardi kizlar

Kızlar oto koltuğu chicco around u almıştık doğduğundan beri onu kullanıyoruz memnunuz şimdilik.
Ek gıda olarak da patates deniyorum iki gündür hiç sevmedi. Ağzını kilitliyor. Pirinç ununu bayıla bayıla yedi ama patates ondan lezzetliydi bence

bend3 anne sutunden yogry yapiyorum bazen iyi yiyor bazen yari onluk yari mideye bugun baska sryler tattrdim demeyim onlari simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…