2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar napiyonuz çok sessiz kalmış buralar
Bebeler büyüdükçe ihtiyaçları artıyor zaman kalmıyor sanirim kimsede nete bakacak :) bn yemek yedirmekle basim belada yemiyor yemiyor yemiyorlar sıpalar şaşırıp kaldım daha ne yapcam diye akşama dek çorbaydı mamaydı uğraşıp duruyorum sen nslsn cnm

Doğru söylüyorsun canm zor .ben daha ek gıdaya geçmedim böyle daha kolay sanırım.bizde iyiyiz şükür.depremler korkutuyor işte.. sabah uykudan uyandırdı korkuyla

Selammm. Sonunda guzel bir haberle gelebildim
Kızımın alerji sonuclari negatif geldi
Yogurt yiyince değen yerler kabarmıştı, o yüzden ozel tahlil yapılmıştı kandan, hatta o gun kapmıştı bu bronşiolit mikrobunu. Neyse daha yeni sonuçlandı. Dr.la pazartesi kontrolde konuşacağız. Total ihr bakildi kanda sinir içindeydi. Ona ragmen pediatrik alerji paneli yerine özel tek tek bakıldı alerjenlere. 3 tane önemli olana bakıldi. Ekleyim merak edenler icin.

Eklentiler

• 20200208_212500.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 20200208_212532.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 33
Cok sevindim canım. İçin rahatlamıştır. :) Bende domates salçasını denedim üç gün ve malesef vücudu gene kızardı ve boynunun altı kıpkırmızı kaldı. Salçayı pas geçtim şuanlık.

O zaman biber salçası seversen onu dene cnm. Onunla yersin yemeğini. Tesekkur ederim bu arada.

Doğru söylüyorsun canm zor .ben daha ek gıdaya geçmedim böyle daha kolay sanırım.bizde iyiyiz şükür.depremler korkutuyor işte.. sabah uykudan uyandırdı korkuyla
Allah sabır versin canım beterinden korusun ins annemler ızmirde onlarda hissediyorlarmış biran önce biter su depremler ins

Kızlar bnm kızlardan birinin yüzü daha doğrusu ağız çevresi döktü hep niye oldu bilmiyorum vücudunda yok çok şükür yedikleri yüzüne sürülüyor ondan mi oldu acaba

Misafirden başımı alamıyorum. Artık geceleri rüyamda pasta börek listeleri görüyorum, şunlara böreği bol yapayım ertesi gün diğerlerine de kalır falan diye hain planlar içindeyim.

Kızlar bebesi arabada uyumayan var mı? Benimki asla uyumuyor, uykudan ölse anca yani nadiren. Kime söylesem aaaa biz uyusun diye arabaya bindiriyoruz diyor.

Günaydın güzel anneler bebeleri hava soğuk diye uzun zamandır çıkarmıyorduk disariya dün canıma tak etti yeter artık sıkıldım bunaldım diye minik kuşları dışarıya çıkardık bizimkilerde arabaya bindi mi uyuyanlardan biraz dolaştık yoruldular minikler aylardir ilkez 10 da uyudular 12 den önce yatıramıyorduk bebeleri ve gece sadece 2 kez uyandım çok mutluyum bugün rekor kırdım 6 saat uyudum :-D

Oto koltuğu ben de çok araştırdım. Besafelerde gözüm vardı ama çok pahalı. Anca kemerlisine bütçem yetiyordu ama kullanan herkes isofixliyi önerdi. Ben de dünkü römer indiriminde britax römer trifix2 i-size aldım 1630 liraya geldi. Henüz kullanmadığımız için çok yorum yapamıyorum, testlerden geçmiş olduğunu biliyorum sadece. Şimdilik 8buçuk kilo bizim kız yakın zamanda oturabilir sanırım.

Uffff ne iyi gelmistir 6 saat. Insan uyaninca ne yapacağını şaşırır

Oto koltugu konuşulmuştu da bizim ev revir olunca yazamadim.
Oğlumda Kraft kullanmistim. Römerler çok guzellerdicama cok yüksekti butce yetmemişti.
Alırken arabaniza da dikkat edin kemerli ve isofixli mi uygun diye. Allah esirgesin çarpmalara karşı koruma köpüğü olsun, Kraft ta o var. Oğlum onu kullaniyor hala. 10 aydan sonra kullanima uygundu, o zamana kadar pusetle gidip gelmişti araba da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…