2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba anneler nasılsınız ara ara yazmaya çalışıyorum buraya

Çoğu bebekte alerji çıkmış biz de var maalesef yumurta sarısına

Ek gıda ile ilgili konuşulmuş benim de ilk bebeğim olması sebebiyle epey kafa karışıklığım var hala. Ona özel püreler çorbalar yapıyorum ama sevdiremedim yediremedim maalesef

Dün 5 çocuğu olan kuzenimle konuştum
Dedi ki: bebekler anne karnından itibaren sen ne yiyorsan onlara aşinalık kazanıyor, damak tadı oluşuyor. Kendin yiyemeyeceğin tadını beğenmediğin hiçbirşeyi ona verme. Yanlış yönlendirmek istemem ama bana mantıklı geldi.

Dün kendimize yaptığım bizim yöreye ait yoğurtlu tarhana çorbasından verdim çok az tuzluydu. Bayıla bayıla yedi şok içerisinde kaldım.

Sizleri bilmem ama ben bu ek gıda olayında biraz daha rahat davranmaya karar verdim. Hepinize kolaylıklar dilerim

Misafir dme bana tuylerim diken diken

Artuj ben de cok yapup yarisini buzluga tikiyorum kek bile var buzlugumda kendi arkadaslarim gelince yemek ismarliyorum direkt yuzlerine de diyorum bide sizle ugrasamam ozel hazirlikla yeyin pizzanizi

Her seyi yedim bu çocuk su içmiyor degil ki ekgida

Evet bu ara herkes bebeklerle uğraşıyor pek kimsenin sesi çıkmıyor. Bizde alerji ile mücadele ediyoruz canım. Buna da şükür diyelim. Siz nasılsınız bebeğin nasıl?
şükür canm iyiyiz sağol.
Allah sabır versin canım beterinden korusun ins annemler ızmirde onlarda hissediyorlarmış biran önce biter su depremler ins
Aminn canm sağol Rabbim yaşatmasın kimseye korktuğumuz la sınamasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…