benim kuzen hamile 10 haftalik .. bebisi mayis ayinda 31 haftalikken dogmustu simdi 8 aylik oldu.. kara kara dusunuyor ne yapcam diyee dikkat etmek lazim
benim kuzen hamile 10 haftalik .. bebisi mayis ayinda 31 haftalikken dogmustu simdi 8 aylik oldu.. kara kara dusunuyor ne yapcam diyee dikkat etmek lazim
Kızlar oto koltuğuna ne zaman geçiyoruz? Bizimki gerçi her türlü arabayı sevmiyor ya ben böyle bir şey görmedim. Uykudan ölüyor mesela, tam arabada dalacak, hemen cin gibi uyanıyor bi de sinirleniyor niye arabadayım diye.
Bu arada granüllü sabun kalp ben. Bi süredir yıkanabilir bez kullanıyorum, onlarda bile kaka izi kalmıyor valla.
RRzg14
ay oğlan okula gidiyor deyince aydınlandııım. Ondan bu kadar hastalık oldu, kıyamam size♥
Bugun havuc, pazi , bulgur , patates, biraz nane ve z.yagi ile guzel kivamli bi çorba yaptim ama sadece 3 kaşik yedi kizim bi de eglenceli degisik sesler duysun diye arkasi dönük bi sekilde cizgi film actim yerken, cok hoşuna gitti ama yemedi cadi neyse henüz gun bitmis degil☺ @Can6 sizde bugun menude ne vardi kizlar
Benimde kardesimdePusetini verip oto koltugunu alacagız
Ana kucagını verdik bu hafta evde yer acıldı valla
Yürütec istio musunuz diyo garibim
Yok dedim istemiyoruz
Benimde kardesimdePusetini verip oto koltugunu alacagız
Ana kucagını verdik bu hafta evde yer acıldı valla
Yürütec istio musunuz diyo garibim
Yok dedim istemiyoruz
Daha sonuç yok canım ortada haftaya e bebekte joie indirimi var gidip bakacagiz eğer içime sinmezse römer in indirimine de bakacağım karar verince yazarim sana