- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Herkese guluuor dimiR Rzg14 Z zehzeydeniz bebekler ne zaman yabanci bi toplumda annemi istiyorum seklinde huzursuz olurlar
Ya wallahi sorma bitek yabanci erkeklerde agliyo ya da degisik suratli kadinlarda... Benim hedef kitlem farkli aslindaHerkese guluuor dimi
Benimki babannesinde sıkılıp bağırıyordu bir tekYa wallahi sorma bitek yabanci erkeklerde agliyo ya da degisik suratli kadinlarda... Benim hedef kitlem farkli aslindagulec bebek yetistirdide herkese de gulmese daha iyi, orda anan yok bi huzursuz ol bu kadin nereye gitti de bi gozun beni arasin tamam beni gorunce bana gelmek istiyo agliyo ama tam olarak bu degil
b3nim kiz bir aydr onu yapiyo hele dün kaynanan gikdeyim k.pederden bi korkuyu kucagina aldı ki bi ağlıyo çok fena benim kucağıma gelince süsmasi bi hoşuma gitti anlatılmazR Rzg14 Z zehzeydeniz bebekler ne zaman yabanci bi toplumda annemi istiyorum seklinde huzursuz olurlar
o çocuktan çocuğa degisyor benim buyuk kiz aynı dedigin gibiydi ayy öylesi zor oluyo hele buyudukce millete konuşması bi yaşında fln hepten zor bende aynı senim gibi dusunurdumYa wallahi sorma bitek yabanci erkeklerde agliyo ya da degisik suratli kadinlarda... Benim hedef kitlem farkli aslindagulec bebek yetistirdide herkese de gulmese daha iyi, orda anan yok bi huzursuz ol bu kadin nereye gitti de bi gozun beni arasin tamam beni gorunce bana gelmek istiyo agliyo ama tam olarak bu degil
R Rzg14 Z zehzeydeniz bebekler ne zaman yabanci bi toplumda annemi istiyorum seklinde huzursuz olurlar
Ya wallahi sorma bitek yabanci erkeklerde agliyo ya da degisik suratli kadinlarda... Benim hedef kitlem farkli aslindagulec bebek yetistirdide herkese de gulmese daha iyi, orda anan yok bi huzursuz ol bu kadin nereye gitti de bi gozun beni arasin tamam beni gorunce bana gelmek istiyo agliyo ama tam olarak bu degil
Benimki herkese gider hiç beni aramazdı. Hatta derdim ki yoldan geçen tanımadığım birine versem onda bile dururYa wallahi sorma bitek yabanci erkeklerde agliyo ya da degisik suratli kadinlarda... Benim hedef kitlem farkli aslindagulec bebek yetistirdide herkese de gulmese daha iyi, orda anan yok bi huzursuz ol bu kadin nereye gitti de bi gozun beni arasin tamam beni gorunce bana gelmek istiyo agliyo ama tam olarak bu degil
Aynı korkular hepimizde sanırım dört gözle bekler oldum aybaslarini :))bide adet bi hafta gecikti eşim bile korktu köydeyiz ya biz netten test aldı 10 tane gecikdikçe kullan diyevar çıkarsa ne yapıcaz diyorum cevapsiz
Ben odadayken veya kucagimdaykende yadirgamawi gerekmiyo mu onu dusunuyorum boyle giderse cubku o sonda yazdigin gbi yabancilardan hic mi cejinmicek bu cocuk Allah korusun sadece yasli erkeklerden falan korkuyo ya da surati degisik kadinlardan ama onun disinda genelde herkese guler yuzlu.. ben yokken daha pek biri bakmadi onu tam bilmiyorumCok güler yüzlü. Herkese guluyor. Fingirdiyor. Ama benin kucagimdaysa. Bıraktığım an ortalığı yıkıyor. Geçen oğlumla mecbur acilde kaldım. Annemlerle benim eve geldiler. 2 saat. Yikmis ortalığı. Elleri birbirine girmiş korkudan susturamamışlar, sarıp sarmalayip geri getirdiler...
Ama cocugumu Allah esirgesin manyak pisliklerden nasil koruyacagim dersen, daha var. 1 yastan itibaren korkutmadan yavas yavaş yabancılar hakkında eğitmek lazim. Oğlum tanımadığı biri sevmek isteyince "bana dokunma sen yabancisin"derdimillet bana kizardi, sevemiyoruz böyle yapma diye. "Ben aglayana kadar siz sevmeyiverin"derdim.
Ya benimki bazen korkuyo bazende hic yabancilamiyo gulucuiler dagitiyob3nim kiz bir aydr onu yapiyo hele dün kaynanan gikdeyim k.pederden bi korkuyu kucagina aldı ki bi ağlıyo çok fena benim kucağıma gelince süsmasi bi hoşuma gitti anlatılmaz
Ben de cozemiyorum vallahi ve basen hic durmuyor bazen de gayet guzel oynuyo onlarla daBenimki babannesinde sıkılıp bağırıyordu bir tekonun dışında önce bir bakıyor sonra yayık yayık gülüyor belki de ortamda ben de olduğum için rahat davranıyor bilemedim
Ewet o isi yapamama bizde de var asla ben yokken oyuncak oynamaz ve baskasi kucagina aldiysa muhakkak bana bakar o tarafa bakmaz kapidan ciktigimda sizlanir ama belli bi vakitten sonra artik girdigi oetama ayak uyduruyo tanimaya basliyo duruyo onlarla da yani ben banyodayken aglama yapmiyo ananesiyle cok vakit gecirdi bide anane degilde ben bazi yabancilara neden gulumserken bazilarini yadirgamiyo bunu anlamiyorumBenimki herkese gider hiç beni aramazdı. Hatta derdim ki yoldan geçen tanımadığım birine versem onda bile dururama şimdi yeni yeni beni seçmeye başladı. Başkasındayken gözü bende, odadan çıksam arkamdan bakıyor filan. YalnıZken kötü ama. Tuvalete gitsem arkamdan ağlar. Hiçbir işimi yapamıyorum. Yemek bulaşık hepsi duruyor. Haftanın 2-3 günü hariç yalnız zaman geçiriyoruz oğlumla. Aman şurda oynasın ben de yemek yapayım filan demedim hiç, akşama kadar onunla oyun oynuyorum onu güldürüyorum filan bi de kucakcı ki sorma... öyle öyle bağlandı iyice bana. Önceden anneannede babaannede dururdu ben de dışarı çıkardım. Şimdi dışarı çıkmayı bırak ,duşa giriyorum çıktığımda banyo kapısının önünde beni bekliyorlar anneannesiyle
Benimki mesela kapalı biri gördüğü zaman değişik bakıyor ,ben,annem açık olduğumuz için bizi çok görüyor öyle olunca kapalı birine önce ciddi bakıyor sonra gülüyorEwet o isi yapamama bizde de var asla ben yokken oyuncak oynamaz ve baskasi kucagina aldiysa muhakkak bana bakar o tarafa bakmaz kapidan ciktigimda sizlanir ama belli bi vakitten sonra artik girdigi oetama ayak uyduruyo tanimaya basliyo duruyo onlarla da yani ben banyodayken aglama yapmiyo ananesiyle cok vakit gecirdi bide anane degilde ben bazi yabancilara neden gulumserken bazilarini yadirgamiyo bunu anlamiyorum
evet cnm 57 gun kalmisti kuvezde epey zorluk yasamisti simdi nasip olursa yeni bebis agustosta dogacakciddi mi Allah yardim etsin evet dua etmsitikbebise kuvöz de kalmıştı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?