Çamaşırı sabah kalkınca hemen çalıştırıyorum canım uyurken balkonu yıkıyorum uyanınca bittiyse eğer balkondan beni görecek şekilde içeri koyuyorum bana bakıyor asarken. Camın arkasından şebeklik yapıyorum gülüyor filan öyle asıyorum çamaşırları
Katlama da ya uyurken ya eşim gelince oluyor. Toz alma uyurken yapıyorum sessiz bir iş olduğu için. Banyo tuvalet yıkama işlerini eşim yapıyor genelde ara sıra ben yapıyorum. Şimdi ben çalışmadığım için çoğu şeyi eşim evde yokken yapıyorum ama eskiden hafta sonu beraber yapardık. Şimdi hafta sonuna bırakmak istemiyorum çünkü birimizin çocuk bakması gerekiyor illaki tek başımıza yapıyoruz. Vakit kalmıyor sonra birlikte zaman geçirmeye. En çok ev süpürmede zorlanıyorum uyurken yapamıyorum uyanır diye uyanıkken de keyfini beklemek gerekiyor bazen ev pis diye sinir oluyorum filan
bir de her seferinde ayrıntılı süpürmezsem rahat edemiyorum o da uzun sürüyor haliyle.
(Ütüyü unutmuşum
çünkü çok sık ütü yapmıyorum ben de çalışmayınca ütü pek çıkmıyor eşimin iş kıyafetleri de ütü isteyen şeyler değil neyse ki
)