2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ütüyü bende ayda bir yapıyorum. Ama benim afacan gündüz en fazla yarım saat uyuyor. Uyurken işler yetişmiyor. Bende uyanıkken bebek arabasına koyuyorum işleri öyle yapıyorum. Araba evde elim ayağım oldu :)

Sevgili anneler merhaba ağustos ayında anne olacağım inşallah, ilk hamileliğim olduğu için de heyecanlıyım. En doğru bilgileri sizden alacağımı düşünerek birkaç şey sormak, deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Yazın sonuna doğru doğum yapmanın avantajları ve dezavantajları neler oluyor? Havalardan bebek ve sizler nasıl etkilenmiştiniz? Bebeğe ilk üç ay nasıl kıyafetler almalıyım? Özellikle vermek istediğiniz tavsiyeler var mı? Veya mutlaka şunları al hayat kurtarır dediğiniz öneriler? Hastane çantasına yaz olduğu için neler koymuştunuz? Tabii bu soru için erken ama yine de şimdiden öğrenmekte fayda var. Eminim hepsi yazılmıştır fakat 7000 e yakın sayfa olduğu için okuyamadım :) şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Hani bunlar büyüdükçe uykuları düzelecekti? Neden bana ümit verdiler ha neden? Minnoş kalbimi kırdılar. Son bir haftadır geceleri bir ara uyanıp en az bir saat uyumuyor.

Çıvrıvacağım.
+1 aynı saatlerde ayaktaydik bibsuredir böyle.zaten uyusa bile sık sık uyanıyor

kaba listen bu olsun herşeyi set seklinde kilitli buzdolabi posetlerine koydum hayat kurtardı hemseriye verilecek olani minik hurca koydum sadece 16 ağustos dogum muslin ve bez battaniye candir bol al 5 tane falan
kiyafet 0/3 fazla alma 3/6 al 5 li set seklinde aldim 0/3 olanlari tavsiyemdir 5 tane falan aldim yetti diğerlerine geçti zaten hızlı buyuyorlar yelek penye hırka penye al tavsiyem ekime kadar gidiyor patikli set al ben cok kullandım patikli olanlari hayat kurtaran listesi gogus ucu kremi lansinoh muslin battaniye lcw 1 adet gecelik elbize versiyonu 1 adet pijama ve depend hasta bezi mutlaka al harika oluyor kiyafet uzun kollu giyiyorlar standart o zaten tavsiyem 3'6 ay al baska sorun varsa yardimci olmak.isterim hayırlı olsun bebisin sağ-salim.kolaylıkla gelsin

Eklentiler

• images.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 38
ve ve unuttugumu fark ettim kelebek.gogus ucu icin ondan da koy tatlim.aventin almıştım ben ucu yara oldugunda onla.emziriyorsun

Kizlar esim banyo oturagi almis artik kuwette yikamak zor oluyo sizce kullanisli mi kullanan war mi alti wantuzli olamlar

Hanımlar merhaba. Benim bebeğim çok kaşınıyor. Özellikle bacak ve yüzünde yara şeklinde çizikler oluştu. Tırnaklarını kesip sürekli törpülüyorum. Doktorlar cilt kuruluğu dedi. Nemlendirici losyonlar, şampuanlar kullandım, geçmedi. Alerji olabilir diye alerji testi yaptırdık, alerjisi çıkmadı. Deterjanından giydiği kıyafetlerin pamuklu olmasına kadar her şeyine dikkat ediyorum ama hala aynı. İşin garibi aslında sadece kendini değil denk geldiği her şeyi kaşıyor. Benim ellerimi, yatağını, oyun halısını vs. Bu durumu yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…