2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yavrum benim ev aldı başını gitti; hem 2 kedi hem bebek hem dağınık koca derken düzenli yaptigim tek şey çamaşır, kesin yikaniyor kurutucu ve katlayip kaldirma Yemek düzeni yok çünkü genelde yemek yok dogumdan sonra en cok eksikliğini yaşadığım şey yemek oldu, 3.5 ay omzumdaydi oğlan malum, ne yapabildim ne yiyebildim ne getiren oldu pek. Eşim kahvalti hazirlarsa yiyorum yoksa yok, öğlen akşam Allah kerim. Benim sarjli dikey Süpürge ellerinden öper onla evi arada supuruyorum. Silme neredeyse yok. Kizlarin tuvaleti çoğunlukla temiz (yazik onlara da)
Yok yani aradığınız ev kadınına şu anda ulaşılamıyor

Mutlu da öyle; kendi kafasi, alt degistirirken bacaklari, emerken meme ve elim.. Surekli parmaklariyla ac kapa hareketi yapiyor, tutmaya çalışır gibi, bu da her yeri cizmesine neden oluyor.

Mutlu da öyle; kendi kafasi, alt degistirirken bacaklari, emerken meme ve elim.. Surekli parmaklariyla ac kapa hareketi yapiyor, tutmaya çalışır gibi, bu da her yeri cizmesine neden oluyor.
Heh işte aynen anlattığınız gibi. E sizin bir fikriniz var mı ne olduğuna dair?

Bem yedigimde tepki verdimi hic bakmadim canim ben de sasitdim... Pirinc hic vermedim

Aaa ben de yanimda bulundurim o zman

Bakalim benimki yicek mi genelde seviyolarmis benimji neyi seviyo anlamadim suan havuc haric yiyo

Çocuk düzen falan bırakmıyor. Canları sağolsun napalım. Sen üç çocuklusun :)) çamaşır benim günlerce kurutlamalikta beklediği oluyor katlanmak için :))
Sen Mutlu'yla olda geri hallolur. ( hallolmasa da oluyor 6 aydır) ama yemek ye bak onu ihmal etme. Ben en çok doğru düzgün yemek yemeyi özledim.
Mutlu nasıl bu arada daha düzene girdi mi? Ek gıda konusunda sen neler yapıyorsun?

Aynen. Benimki de artık durmuyor arabada. Bağlanmayı benimki de sevmiyor. Mama sandalyesi aldın mı canım?
Yok almadım ya şu portatif olanlardan alayım dedim ama biraz küçük gibi geldiler emin olamadım ama kesinlikle almam lazım artık. Evde de bir de mama sandalyesine ayıracak yer yok ama kalabalık edecek işte. Sen de almadın herhalde?

Yok almadım. Bu araştırıyorum da almam lazım benimde. Yerim var o sorun değilde almışken biraz iyi bir şey mi alsam yoksa dediğin gibi portatif bir şey mi alsam bilemedim.

Bizimki kafasını iki yana sallamayı öğrenmiş. Sevmediği bir şey verince ağzını kitleyip hunharca kafasını iki yana sallıyor. Vurcam ağzına. Eşek hoşaftan ne anlar zaten
Aaa bizimkide agzini tamamen kitliyo ve imkansiz kasigi sokmak bide kafa mi salliyo bunlar kendilerini ne saniyo ya daha 6 ay once karnimizda tekme mekme atabiliyodunuz anca karsi cikisa basladilar bide

Bizim evin murfagida cok dar ama aldim sandalyenin birini baska bi odaya koydum artik ama cidden mama sand buyuk nimet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…