2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah Allah cok.ilginç ya gecmis olsun

ev çok mu sicak

Ağustos basi doğurdum. Dogum hane soguk olduğu icin penye battineye mutlaka. Şapkalı bir takim kesin uzun kollu...
Sizin için bir pijama bir gecelik kesin, sabahlik işime yaramadi benim. Terlik ve corap hastaneye...

Kisa kollu body tercih etmenizi tavsiye ederim bebege. 0-3 ay cok almayın.
Ağız mendili bize cokkkk yaradı. Omuz örtüsü. Alt acma örtüsü..
Bebek ilk 40 gun usuyor. O yüzden alt ust uzun olsun. Penye takimlar. Ince penye yelek. Kisa kollu tişört vs almayin derim.

muslin battaniye 2 3 adet al (e bebektekiler guzel )
kumas battaniye 2 adet
patikli tulum alma (hemen buyuyorlar fazla giydirilmiyor)
patikli hicbisey alma daha iyi (benim fikrim)
alt ust takimlar daha kullanisli oluyor yani kusan bir bebek ise sadece üstünü degistirirsiniz.
fazladan yakalik, agiz bezi al kusup üstünü kirletmesin.
0 3 ay fazla giyilmiyor 3 6 daha fazla kiyafet alabilirsin ve yaz cocugu olacagindan 0 3 aylik kiyafetleri cok kalin olmasin.
kendin icin de emzirme atleti cok kullanisli oluyor. dogum sonrasi emzirme icin rahat kiyafetlerin olsun.
bebegini emzige alistirirsan rahat edersin ben yapamadim bebek beni emzik yapti

Suana kadar en cok alerji yapan besin patatesti resmen her yerinde sivilce cikaedi vucudunun... Havuctan nefret etti
Patatesin alerji yapmasına çok şaşırdım şu an. Sen yediğinde tepki veriyor mu peki? Bir de havucu benimki de sevmedi çok pütürlü olduğundan yutmakta zorlanmış meğer. Ben patatesle karıştırıp sulandırıp veriyorum yiyor şimdi tek yiyemiyor. Ya bu arada çok tuhaf ama sanırım bize de pirinç sıkıntı yaptı birkaç tane minik kızarıklık oldu yüzünde pirinç yediği günler. Ben de vermiyorum şimdilik.
Aldığım şeylerden parasının en çok hakkını veren şey bebek arabası oldu benim de evde ben de ona koyuyorum ama artık durmuyor malesef popoyu kaydırıp kendini atmaya çalışıyor bağlayınca da ağlıyor başka bir çözüm bulmalıyım sanırım

bebek arabasi evde kullanmak içinmiş benim de elim ayagim oldu ben 2 aylikken almistim daha once almadigima cok pisman olmustum surekli kucakta gezdiriyordum.

bebek arabasi evde kullanmak içinmiş benim de elim ayagim oldu ben 2 aylikken almistim daha once almadigima cok pisman olmustum surekli kucakta gezdiriyordum.
Ben de 2 aylıkken almıştım ben bir de hem evde hem dışarıda kullanıyorum. Dışarıda kullandıktan sonra eve gelince dezenfekte ediyorum bir de her seferinde biraz uğraştırıcı ama olsun bebek arabası olmazsa tuvalete bile gidemiyorum

yaaa sorma o iskence bende de hem evde hem disarda kullaniyorum allahtan cok sık disari bebekle cikmiyorum . isim oldugunda bebegi kaynanaya birakip kaciyorum (hergun işim cikiyor )

Aynen. Benimki de artık durmuyor arabada. Bağlanmayı benimki de sevmiyor. Mama sandalyesi aldın mı canım?

Kizlar esim banyo oturagi almis artik kuwette yikamak zor oluyo sizce kullanisli mi kullanan war mi alti wantuzli olamlar
Ben de küvet artık zor oluyor diye aldım. Benim oğlan sevdi baya suyun içinde ayaklarını falan çırpıyor :) yalnız desteksiz oturamadığı için henüz aşağı kayıp beli yamulabiliyor. O yüzden içerisine müslin örtü koyuyorum iki uçtan düğümlüyorum o şekilde biraz daha sabit tutuyor.

İkinci sorum balkabagi veren var mi
Bn çorba yaptım verdim sevmediler bnmkiler cins zaten milletin bebesi tatlı diye ölür ( analarına çekmemişler belliki ) bnmkiler ekşi seviyor heralde acı versem bnden daha çok yerler ama tatlı şeylere mesafesiyiz armutta çok sevmiyorlar mesela tatlı diye ama elma hafif ekşimsi ona bayılıyorlar

Lutfen cins deme ne cinsler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…