Allah Allah cok.ilginç ya gecmis olsunHanımlar merhaba. Benim bebeğim çok kaşınıyor. Özellikle bacak ve yüzünde yara şeklinde çizikler oluştu. Tırnaklarını kesip sürekli törpülüyorum. Doktorlar cilt kuruluğu dedi. Nemlendirici losyonlar, şampuanlar kullandım, geçmedi. Alerji olabilir diye alerji testi yaptırdık, alerjisi çıkmadı. Deterjanından giydiği kıyafetlerin pamuklu olmasına kadar her şeyine dikkat ediyorum ama hala aynı. İşin garibi aslında sadece kendini değil denk geldiği her şeyi kaşıyor. Benim ellerimi, yatağını, oyun halısını vs. Bu durumu yaşayan var mı?
ev çok mu sicakHanımlar merhaba. Benim bebeğim çok kaşınıyor. Özellikle bacak ve yüzünde yara şeklinde çizikler oluştu. Tırnaklarını kesip sürekli törpülüyorum. Doktorlar cilt kuruluğu dedi. Nemlendirici losyonlar, şampuanlar kullandım, geçmedi. Alerji olabilir diye alerji testi yaptırdık, alerjisi çıkmadı. Deterjanından giydiği kıyafetlerin pamuklu olmasına kadar her şeyine dikkat ediyorum ama hala aynı. İşin garibi aslında sadece kendini değil denk geldiği her şeyi kaşıyor. Benim ellerimi, yatağını, oyun halısını vs. Bu durumu yaşayan var mı?
Sağolun, geçmiyor valla.Allah Allah cok.ilginç ya gecmis olsun
Efeleri birbirine sürtsek ateş çıkarBurdan tüm anne adaylarına sesleniyorum çocuğunuzun adını EFE koymayın bana dediler yandık siz yanmayın
Ağustos basi doğurdum. Dogum hane soguk olduğu icin penye battineye mutlaka. Şapkalı bir takim kesin uzun kollu...Sevgili anneler merhabaağustos ayında anne olacağım inşallah, ilk hamileliğim olduğu için de heyecanlıyım. En doğru bilgileri sizden alacağımı düşünerek birkaç şey sormak, deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Yazın sonuna doğru doğum yapmanın avantajları ve dezavantajları neler oluyor? Havalardan bebek ve sizler nasıl etkilenmiştiniz? Bebeğe ilk üç ay nasıl kıyafetler almalıyım? Özellikle vermek istediğiniz tavsiyeler var mı? Veya mutlaka şunları al hayat kurtarır dediğiniz öneriler? Hastane çantasına yaz olduğu için neler koymuştunuz? Tabii bu soru için erken ama yine de şimdiden öğrenmekte fayda var. Eminim hepsi yazılmıştır fakat 7000 e yakın sayfa olduğu için okuyamadım :) şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Nükleer tehlike yaEfeleri birbirine sürtsek ateş çıkar
TupluofkeliEfeleri birbirine sürtsek ateş çıkar
muslin battaniye 2 3 adet al (e bebektekiler guzel )Sevgili anneler merhabaağustos ayında anne olacağım inşallah, ilk hamileliğim olduğu için de heyecanlıyım. En doğru bilgileri sizden alacağımı düşünerek birkaç şey sormak, deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Yazın sonuna doğru doğum yapmanın avantajları ve dezavantajları neler oluyor? Havalardan bebek ve sizler nasıl etkilenmiştiniz? Bebeğe ilk üç ay nasıl kıyafetler almalıyım? Özellikle vermek istediğiniz tavsiyeler var mı? Veya mutlaka şunları al hayat kurtarır dediğiniz öneriler? Hastane çantasına yaz olduğu için neler koymuştunuz? Tabii bu soru için erken ama yine de şimdiden öğrenmekte fayda var. Eminim hepsi yazılmıştır fakat 7000 e yakın sayfa olduğu için okuyamadım :) şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
hayat kurtariciÇoook teşekkür ederim öneriler için
Patatesin alerji yapmasına çok şaşırdım şu an. Sen yediğinde tepki veriyor mu peki? Bir de havucu benimki de sevmedi çok pütürlü olduğundan yutmakta zorlanmış meğer. Ben patatesle karıştırıp sulandırıp veriyorum yiyor şimdi tek yiyemiyor. Ya bu arada çok tuhaf ama sanırım bize de pirinç sıkıntı yaptı birkaç tane minik kızarıklık oldu yüzünde pirinç yediği günler. Ben de vermiyorum şimdilik.Suana kadar en cok alerji yapan besin patatestiresmen her yerinde sivilce cikaedi vucudunun... Havuctan nefret etti
Aldığım şeylerden parasının en çok hakkını veren şey bebek arabası oldu benim de evde ben de ona koyuyorumÜtüyü bende ayda bir yapıyorum. Ama benim afacan gündüz en fazla yarım saat uyuyor. Uyurken işler yetişmiyor. Bende uyanıkken bebek arabasına koyuyorum işleri öyle yapıyorum. Araba evde elim ayağım oldu :)
bebek arabasi evde kullanmak içinmişPatatesin alerji yapmasına çok şaşırdım şu an. Sen yediğinde tepki veriyor mu peki? Bir de havucu benimki de sevmedi çok pütürlü olduğundan yutmakta zorlanmış meğer. Ben patatesle karıştırıp sulandırıp veriyorum yiyor şimdi tek yiyemiyor. Ya bu arada çok tuhaf ama sanırım bize de pirinç sıkıntı yaptı birkaç tane minik kızarıklık oldu yüzünde pirinç yediği günler. Ben de vermiyorum şimdilik.
Aldığım şeylerden parasının en çok hakkını veren şey bebek arabası oldu benim de evde ben de ona koyuyorumama artık durmuyor malesef popoyu kaydırıp kendini atmaya çalışıyor bağlayınca da ağlıyor başka bir çözüm bulmalıyım sanırım
Ben de 2 aylıkken almıştımbebek arabasi evde kullanmak içinmişbenim de elim ayagim oldu ben 2 aylikken almistim daha once almadigima cok pisman olmustum surekli kucakta gezdiriyordum.
yaaa sorma o iskence bende de hem evde hem disarda kullaniyorum allahtan cok sık disari bebekle cikmiyorum . isim oldugunda bebegi kaynanaya birakip kaciyorum (hergun işim cikiyorBen de 2 aylıkken almıştımben bir de hem evde hem dışarıda kullanıyorum. Dışarıda kullandıktan sonra eve gelince dezenfekte ediyorum bir de her seferinde biraz uğraştırıcı ama olsun bebek arabası olmazsa tuvalete bile gidemiyorum
Ek gıdaya başlayınca vercem yazın yeşil kabak kışın balkabağı çünkü.İkinci sorum balkabagi veren var mi
Aynen. Benimki de artık durmuyor arabada. Bağlanmayı benimki de sevmiyor. Mama sandalyesi aldın mı canım?Patatesin alerji yapmasına çok şaşırdım şu an. Sen yediğinde tepki veriyor mu peki? Bir de havucu benimki de sevmedi çok pütürlü olduğundan yutmakta zorlanmış meğer. Ben patatesle karıştırıp sulandırıp veriyorum yiyor şimdi tek yiyemiyor. Ya bu arada çok tuhaf ama sanırım bize de pirinç sıkıntı yaptı birkaç tane minik kızarıklık oldu yüzünde pirinç yediği günler. Ben de vermiyorum şimdilik.
Aldığım şeylerden parasının en çok hakkını veren şey bebek arabası oldu benim de evde ben de ona koyuyorumama artık durmuyor malesef popoyu kaydırıp kendini atmaya çalışıyor bağlayınca da ağlıyor başka bir çözüm bulmalıyım sanırım
Ben de küvet artık zor oluyor diye aldım. Benim oğlan sevdi baya suyun içinde ayaklarını falan çırpıyor :) yalnız desteksiz oturamadığı için henüz aşağı kayıp beli yamulabiliyor. O yüzden içerisine müslin örtü koyuyorum iki uçtan düğümlüyorum o şekilde biraz daha sabit tutuyor.Kizlar esim banyo oturagi almis artik kuwette yikamak zor oluyo sizce kullanisli mi kullanan war mi alti wantuzli olamlar
Bn çorba yaptım verdim sevmediler bnmkiler cins zaten milletin bebesi tatlı diye ölür ( analarına çekmemişler belliki ) bnmkiler ekşi seviyor heralde acı versem bnden daha çok yerler ama tatlı şeylere mesafesiyiz armutta çok sevmiyorlar mesela tatlı diye ama elma hafif ekşimsi ona bayılıyorlarİkinci sorum balkabagi veren var mi
Lutfen cins deme ne cinsler varBn çorba yaptım verdim sevmediler bnmkiler cins zaten milletin bebesi tatlı diye ölür ( analarına çekmemişler belliki ) bnmkiler ekşi seviyor heralde acı versem bnden daha çok yerler ama tatlı şeylere mesafesiyiz armutta çok sevmiyorlar mesela tatlı diye ama elma hafif ekşimsi ona bayılıyorlar
Pofff muamma bugün peg.prego.gordum esim begenmedi ....Efelihayat oto koltuğunu ne yaptın karar verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?