2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aaa bizimkide agzini tamamen kitliyo ve imkansiz kasigi sokmak bide kafa mi salliyo bunlar kendilerini ne saniyo ya daha 6 ay once karnimizda tekme mekme atabiliyodunuz anca karsi cikisa basladilar bide

Utanmaz ya birkaç kez de kaşığa vurdu yere döktü. Çeke çeke babasına çekti, inaaat huysuuuz.

Bense uykusuuz aksiii naleet

Ben mamayı günde dörde indirdim 4 gündür
Kullanmak istemem normal mi
Yoksa diretmeye devam mı etsem
Bebegin kac aylik canim yanlis yonlendirmim doktor gbi konusnak istemem sadece solgarin bira mayasi sut arttiriyo gunde 3 kere icince bi zarari yok onu soylim. Ben hic mama vermedim ama gunluk anasonlu isirgan otku cayimi hala iciyorum bira iciyorum alkolsuz promalt emziren anneler cayini iciyorum dereotu yiyorum yani lohusaliktaki her sey devam vitek susam yemiyorum bebekte alerji olur diye.. solgari alirsan vi miktar daha artar kesin

Kizlar esim banyo oturagi almis artik kuwette yikamak zor oluyo sizce kullanisli mi kullanan war mi alti wantuzli olamlar
Canım bizde aldık oh bee dedik yani yıkaması çok kolay oldu suyun içinde o kadar eğleniyo ki ayaklarını ellerini suya vuruyo bide annemlere ve kayınvalideme giderkene yanıma alıyorum mama sandalyesini gibi kullanıyorum mutfakta iş yaparkene tezgaha yapıştırıyorum orda oyalanıyo bende içine havlu koyuyorum

Ben daha cesaret edemedim.banyo yaptirmaya canim ama anlattigin kadariyla cok amacli kullaniyosun peki kulagini kapatiyo musun banyo yaptirirken zoe oluyo mu

Heh işte aynen anlattığınız gibi. E sizin bir fikriniz var mı ne olduğuna dair?
Tutmaya çalışıyor gibi, cok onemsemedim. Sen neden rahatsız oldun?
Ya o ilk 3.5 felaketti. Sonra baya toparladi. Artık saatlerce kitlenip ağlamıyor en azından. Bronsolit oldu, antibiyotik yüzünden ishal ve gazlar geri geldi, 2-3 gündür kötü yani ama geçecek..
Ek gıdaya başlamadım ben henüz 29unda 6 ayi bitecek o zaman bakariz.

Ayh ya geçmiş olsun. Allah şifa versin. Bu ara etrafımdaki bebekler hep bronsit ya. Geçecek inşallah. Hiç aceleye gerek yok bizimde bugün 6. Ayı doldu ama yavaş yavaş ilerliyorum ek gıda da.

Herseye karsi yemek su uyku fotosentez efesi
Aslan burcu dimi o ben başak olsun diye bekledim 24une doktor 23unde alacaktı o gün bile bekleyeyim kesin başak olsun sonra burç takvimi falan değişirse garanti olsun dedim gerçi başaklar temiz düzenli olur benim oğlan da temizliğin te si yok

Nasıl besleniyor şuan
Gunes ışığı anne sutu ek.gıda tadim deneme aşaması cok az yiyor 50 60 cc bandinda bazen 30 kafasına gore 4 saatte bu arada ek.gida denemeleri dememe gerek.yok
E elfpeksimeti anasi da aslan ogluda tokusuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…