2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun canım. Eğer çok hareketliyse gerçekten az kilo alıyorlar

Biz 6 ay 5 günlüğüz ve 7300gr olduk yeni. 3. Aydan itibaren dönmeye başlamıştı ve sürekli kıpır kıpır hareketli bir çocuk hep sınırda gidiyoruz bu yüzden. Ek gıdayla birlikte düzelecektir.
Doktor beni bozmasa çocuğun görüntüsü normal çok hareketli zaten emdikten sonra mutlu da oluyor sinir etti beni adam ya

Doktor beni bozmasa çocuğun görüntüsü normal çok hareketli zaten emdikten sonra mutlu da oluyor sinir etti beni adam ya
Bizimde böyle bir doktorumuz vardı, zeka geriliği olur çocuğunuzda zorla yedirin diyordu. Aynı hastanede başka bir çocuk doktoruna geçtik. Şimdi gayet iyi doktorumuz. Her şeyi anlatıyor güzelce söylüyor.

Bizimde böyle bir doktorumuz vardı, zeka geriliği olur çocuğunuzda zorla yedirin diyordu. Aynı hastanede başka bir çocuk doktoruna geçtik. Şimdi gayet iyi doktorumuz. Her şeyi anlatıyor güzelce söylüyor.
Zorla yedirme açlığı bilir diyor bizimk zeka etkilemez dedi

4bitti 5 e geçtik, ayda 850-900 g alırken kilo alımı düşmüştü. O zaman ek gidaya başladık. Gunde 11 g di aldığı. Ben de cok üzülmüştüm bu sut nereye gitti diye. Sonra 10 gün gecti kontrole gittik gunde aldigi 4 g ma inmişti. O yüzden mama da basladik. Reflu icinde gaviscon. Ama inanilmaz hareketli kızım.. demem o ki olabiliyor sıkma canını.

Şimdi bebegin hasta son zamanlarda ondan duzgun beslenememiş olabilir, dış çıkarıyorsa o yuzden kilo almayabilir, cok hareketliyse hizli yakar kilo alımı azalır... sen uzme kendini annesi, normale dönecektir merak etme. Bizim ayda 300 alsaydı dert etmezdim, hastalıkta girdi araya 2 haftada birak almayı 10 g bile verdi. 6 .5 ay bitti neredeyse 66 cm 6580g..

Bu ne oturma isteği böyle yaa
Yere koysam ağlamaktan bir hal oluyor zaten ufaktan emekliyor tek bırakamıyorum. Otursam sandalyesine yine tek bırakamıyorum devriliyor bir tarafa. Off bunlar yatarken daha mı iyiydi
Daha iyi gunler. Asil yuruyunce yandık

Ah ben bilsem erken geçerdim ek gidaya,alerji doktoruna yazdım cevabına göre baslicam ek gıdaya ,hatta bugün havuçla başlasam mi ki sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…