2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de alayım neyse uygunmuş. Üf ücretsiz izin beni bitirdi ya. Hesabımda 19 TL var şu an

İyi ki doğduuunn sonmelodi00
Aman yok vallahi bu uyjusuzlukla.ben ise mise gidemezdim kalsin ayakta uyuyorum zaten milupa gece cayi bize iyi geldi 6 ayi dolduranlar icebiliyo biraz daha sakin oyle aman aman uyumuyo ama olsun

Aman yok vallahi bu uyjusuzlukla.ben ise mise gidemezdim kalsin ayakta uyuyorum zaten milupa gece cayi bize iyi geldi 6 ayi dolduranlar icebiliyo biraz daha sakin oyle aman aman uyumuyo ama olsun

Ben de bazen düşünüyorum acaba gidebilir miydim işe diye. Allah onun da gücünü verir zannımca ama yok valla ben eylül ayına kadar iş yerinde offline’ım

Dogum.gunun kutlunolsun canim ne guzel evladini saglikla kucagina aldin en guzel hediye
Teşekkür ederim Aynen öyle, onun olması en güzel tek hediye. Eşimde böyle düşünmüş ve gece kızımızı poşete oturtup sana hediyeni getirdim diyerek geldi

Elim kakadan cıkmıyor
Ek gıda biizümkinin sebebi

Burnu akan hapşıran bebeye ne yapıyoruz şimdi ateş v.s yok doktora gidip orda iyice virüs kapsin istemiyorum doğal cozumler lazım
Soğan kes burnuu surekli ac geçmiş olsun canım bu arada sut diyetini.acmana sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…