2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Burnu akan hapşıran bebeye ne yapıyoruz şimdi ateş v.s yok doktora gidip orda iyice virüs kapsin istemiyorum doğal cozumler lazım
Sogana karanfil batırıp odasına koyabilirsin cnm.
Ev kebapcı gibi kokacak ama yapcak bisey yok
İyi olsn yeterki

Burnu akan hapşıran bebeye ne yapıyoruz şimdi ateş v.s yok doktora gidip orda iyice virüs kapsin istemiyorum doğal cozumler lazım
burnunu cekmek lazim. Açık kalsın.
Nefesini takip etmelisin hırıltı vs varsa beklemeden dr.a... geçmiş olsun.
Ihlamur verdim dolven var evde
Döven alerji yapma riski yüksek olduğu için au aşamada tavsiye edilmiyor. Calpol de vermeni tavsiye etmem eger ateşi yoksa, olmasi gereken vücut ısısını daha fazla düşürme riskini doğurur çünkü.

Kızlar günaydın dün zor bi gece geçirdik burnu akıyor hapsiriyor uyuyamadı bir türlü ,sabah doktora gittik çok ileri bişey değil atlatır dedi ama kilo az almis 20gunde 200gram almış hatta 190,doktor az almis ek gıdaya geç dedi ama ben alerji doktoruma mesaj attım hemen , ya anlamıyorum çocuk emiyor süt de var birini emerken diğeri damlıyor çoğu zaman e bu çocuk niye az almis

Gecmis olsun bizde de aynisi vardi peditus verdim 3 gunde atlatti cok sukur nezle surubu zaten peditus bu ay icin normal degip mi ya 200 gram iyi iste kilosu kac suan toplam kiloya gore mi az dedi acaba bizimde ayni hemen hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…