2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ah ben bilsem erken geçerdim ek gidaya,alerji doktoruna yazdım cevabına göre baslicam ek gıdaya ,hatta bugün havuçla başlasam mi ki sence
Uzulme sen. 300 g almis olacak bu ay muhtemelen gibi. Alerji dr.uundan cevap gelsin oyle basla canim. Biz alerji sonuçlarını basladik ondan sonra hiz verdik.

Offf geçmiş olsun iki kez ilaçlık acillk ve hemen hemen her hafta yaşıyorum bol emzir sağ
sagol kuzum gecen hafta olmustu sagdim emzirdim falan tekrar oldu. dun sag taraftaydi bugun sola gecti sagdigim sutleri icmiyor paşa biberona alisik degil paket paket sut oldu dolap yogurt mu yapsam bilemedim analık ne zormus

Bu ne oturma isteği böyle yaa
Yere koysam ağlamaktan bir hal oluyor zaten ufaktan emekliyor tek bırakamıyorum. Otursam sandalyesine yine tek bırakamıyorum devriliyor bir tarafa. Off bunlar yatarken daha mı iyiydi
Aynı durum bizde de var. Oturmak istiyor ama tam oturamıyor. Bu sefer sinir oluyor. Bir şeyi tam beceremeyince çok kızıyor ya :)

7990cikti canım 5ay 20gunluk
Maşallah diyeyim öncelikle bnm kızları görme o zmn sen cnm 6 aylıkken 6800 biri 6200 biri geliyordu düşün artık kiloya takilmama kararı aldım çok şükür sağlıkları yerinde gelisimleri iyi diyorum biri az geriden geliyor hala donemiyor ama cabaliyor malum çok güçsüz çünkü 2 saatte bir ya çorba ya mama ya meyve yediriyorum zorla artık yapmadigim şaklabanlık kalmıyor yeterki yesinler diye sonuç gene zayıflar gene zayıflar o yüzden takılmıyorum artık kiloya sağlığı gelişimi iyiyse sende takılma cnm

Bizimde böyle bir doktorumuz vardı, zeka geriliği olur çocuğunuzda zorla yedirin diyordu. Aynı hastanede başka bir çocuk doktoruna geçtik. Şimdi gayet iyi doktorumuz. Her şeyi anlatıyor güzelce söylüyor.
Geri zekalı doktor suan acayip sınır oldum doktora

37.8oldu canım daha yukselmedi üzerini falan çıkarttım bir çay kaşığı da dolven verdim oksuruk v.s yok sadece hapşırık burun akıntısı yada tikaniklik
bize dolven değil de calpol demişti cnm. 38 ve üzeri olursa sen yine de dr.a bir danis derim.
Ilerlemeden bitsin gitsin inşallah.

Aynen yaa
Yürütece ne zaman geçiliyor tecrübeli anneler
Tercih meselesi ama ben oğlumu koymadım. Kızımı da koymayacağım cnm. Ayak taban gelisimiyle ilgili sıkıntı olabiliyordu. Bir de kızlarda eğer kaka yaparsa pislikten enfeksiyon kapma riski, erkeklerde de testislere zarar verme riski vardı. O yuzden ben hiç yanaşmadım.
Ama komsum disarda bebegi koyuyordu. Ip bağlamıştı, bebek donup duruyordu..

Pazartesi ben tarihin kara sayfalarında yerimi alicam

Bizde sıkıntı olmadı cnm ins sizdede olmaz stres yapma

İnşallah Efe bey size tatlı küçük bir sürpürüz yapar ve hiç sıkıntı olmaz

Ay hadi inşallahh♥
Haberlerde efe bebek aşı salonunu birbine katti seklinde haber duyarsan sasirma annesi ei cinnet geçirip kendini atakuleden atti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…