2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
olsun canım sen 2 bebis büyüt yön kolaymı
Valla cnm bn de onu anlamıyorum ya gün de ortalama 4 saat uyku uyuyorum iştah desen çok iştahlı sayılmam akşama dek bir dk duramıyorum niye zayiflayamiyorum bn anlamadım artık Bnde kilolarımla barıştım:)

Valla cnm bn de onu anlamıyorum ya gün de ortalama 4 saat uyku uyuyorum iştah desen çok iştahlı sayılmam akşama dek bir dk duramıyorum niye zayiflayamiyorum bn anlamadım artık Bnde kilolarımla barıştım:)
hepimizin vucud bir ilmuy9 canim iste bende cok zor veriyorum ne yapalım olsun

Ay nasıl verdiniz ya Benim doğum kiloma 3, düğün kiloma 8 kilo var 8, sekiz, SEKİZ
bol uzuntu, stres, 2 cocuk arasında git gel, evde koş... kendiliğinden gitti canim.
Dugun kilosuna bakarsak bende de var daha, karıştırma oraları .. dert mi cıkssss.
kiskananlar catlasin diyelim mi
bende dogum kilomun 2 kilo altina inmişim cok mutluyummm
yokkk demeyelim ayıp olur yahu..

Hepimizin vucut farklı cnm. Ben de az uyku bol koşmaca, az yemek bazen zamanında yiyememek vs.. 2 çocuk arasindayim. Geçen üşenmedim saydım. Gece toplam 8 saatte 7 kez kızıma 2 kez oğluma kalktim. Kalkınca da ha diyince uyunmuyor. Iste zombiden hallice...

Kilo verenlere tebriklerimi sunar kıskançlığını içime atarım ateşi düşürdük sesi gitti kuru öksürük var biraz ama ateş düşünce gözlerinin ışığı geri geldi çocuğun ben her durumda beslenmemi aksatmiyorum çalışmadığım için de evdeki hareket yetmiyor galiba o yüzden veremiyorum kilo diyet yapicam dediğim gün eşim eve çerez getiriyor deli mi ne nasılsa verirsin sen kafasında

Ah o minişini severim, iyi olsun artık.
Ben de evdeyim anacim, 2.ciui dogur bak nasil hareket var evde .. şaka bir yana ben oğlanda 40gunlukken doğum kilomun 4kg altına inmiştim. Kolik ve 20saat uyumayan ağlayan bebekti. Kucakci. neyse yapısal da biraz amacım bu isler.
Ama karin kasım daha toparlamadı. Geçen gelen arkadasim 2.ci sezeryanda daha zor topluyor dedi. Kismet artık.

Kendime bahane arıyorum tezlerimi çürütme dur yav he he ondan kilo veremiyorsunuz siz de yoksa yediğim incir badem fındıktan v.s
Değil yani

Oğlum dün yine alerji atagi geçirdi. Bu 4 etti. Sebebi bulunamiyor. Kafayi yemek üzereyim. Dilerim Allahtan artik biter. Cocuk da cok yoruldu, anne hiç sevmiyorum bu alerjiyi diyor yavrum. Zor dostum zor, annelik zor..
Allah yardımcın olsun cnm ins biran önce atlatsın minik adam

Günaydın kızlar deli olacağım artık bu kız niye yemiyor ya cocuk 5 saat 6 saat geçiyor genede zorla bile yediremiyorum niye bu kadar istahsiz bu cocuk ya öksürükleri kesilmişti bir aydır yoktu bugün gene başladılar öksürmeye off offf napcam hic bilmiyorum

Benim kiz tek cesitse yemiyor onu cozdum. Bi dene istersen. Misal 1 kaşık yoğurt 1 kaşık yumurta 1 kaşık elma suyu. Sırayla yiyor. Tek yumurta yemiyor misal.

sezeryani gectim normalde bike karnim kaldı ya ona canim sıkıldı benimde iki çocukla hiç oturukmuyor olsun onların bakışları yeter Allah yardim etsin hepimizle

ayy yemeyen çok zor büyüğe yesin diye pisi yaptım sever yesin diye minik minik 3 parca yemedi ya Alllah yardim etsin bütün annelre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…