2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bebelerinizi kollayın aman diyim 5 sn dolap açmaya dondum yataktan düştü gözetimdeyiz 24 saat takip edicez Allah korusun dua edin bize
Geçmiş olsun cnm Allahın izniyle birşey olmaz ins bende bugün direkten döndüm ikiside yatagim daydı birini içeri odaya göturdum döndüm diğer kızı alayim sen tut koca yatağın ortasındaydı ta uca kadar dönerek gel bi tur daha dönse düşerdi artık tehlikeli dönemler başladı ufaktan Rabbim hepimizinde yavrularını korusun ins

Little monster chucky online geldi efsane geri döndü aman azsın razıyim ben azmasina iyi olsunlar yeter ki şükür 24 saat geçti ALLAH korusun
Çok şükür benim efe de hala ateşi sönmüş ejderha gibi yavrum kudurmaya başlamasını bekliyoruz

Kızlar meraba herkese iyisinizdir inşallah çok yorucu geçiyo bu aralar geceleri hiç uyumuyodu dün gece artık sinirlerim boşaldı eşime verdim banyoya geçtim sakinleşene kadar ağladım uykusuzluk çok yıprattı bu sabah gördüm dişi patlamış birden allah yardımcımız olsun emmek istemiyo sabahtan akşama kadar neler yapıyorum emmiyo uyuyo dalıyo vermeye çalışıyorum anca öyle birazda olsa emiyo eğer dalmadıysa kıyameti koparıyo çok zormuş bu diş meselesi arkadaşların çocuklarına bakıyorum aynı aydalar 9 da yatırıyomuş sabah 8 de uyanıyomuş gece hiç uyanmıyomuş çok özledimmm deliksiz uyumayı

Canim cok zor biliyorum sadeve sunu bil yalniz degilsin bu gece 45 dakikaya bir dahii uyandi artik iflahim kesildi uyuma haric bisey istemiyorum mutlu anne mutlu cocuk diyrn uzmanlarin agzina kurekle wurasim geliyo sen ne kadar kural koysanda bazi seylerfe kimse kusura bakmasin cocugun yapisi giriyo araya... al bak ek gidayi sevdi ben bisey yapmadan yiyo uykuyu sevmiyo kardesim yok egitim de versen kendini de yirtsan olmuyo benin ark cocuguda emziriyo uyuto bu kadar oyle cocuk buyuyo walla ama tv de acsa kirmizi balikta acsa cocuk yemiyo

canim Allah yardim etsin aynen bende öyleydim ha bire uyarmaktan çok mutsuz oluyordum dinlenemiyordum sonra geceleri yanimda yatırdım dikkatlice iyi oldu benim yanimda dahaa iyi uyudu fln bi haftadr iyiyim bi nebze bizimde bin tane cıktı ikinci de patladı disin

aynen öyle canim her cocuk farklı mesele benim buyuk kiz ne yer ne uyur şimdi gece 1de zor uyuyo ben uyuyorum o hala duriyor bazen yemesi de zaten yaşayacak kaadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…