2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende artık sürekli yat kalk yat kalk tansiyonum düşüyodu kocişi içeri göndermek istemiyorum kocişciyimde biraz dedim kalk yan yatacaz sığarız dedim ayaklarımız biraz dışarda kalıyo ama 3 kişi yatıyoz olsun

Aynen öyle canım bak bizimki güzelce pışpışlayıp uyuyo aha diş geldi tüm düzen alt üst oldu uyku eğitimi vırt zırt onlar boş şeyler belli bi düzende kalmıyolar ki. İyi ki varsınız teşekkür ederim

Günaydın kızlarr
Gündüz uykusu sıfır bizde
Gece de sorun yok cünkü bayılıyor bütün gün uyumadgından.
Mama sandalyesinden de sıkıldı
Koca insan gibi sürekli cıglık atıyor
8.30 da uyanıyoruz 11 gibi bi 20 dk uyuyor
13.00 de yine bi 20 dk ondan sonra 20.00 e kadr uyumuyor Allahım bayılcam
Ne sacma bi düzen yarattı kendine ya
Bide biberon mamayı asla almıyor gündüz
Valla 1 saat o kasık mamaları yedirmek de ayrı dertmis
Hadi kızım,ac kızım ,kus gecti baklarla yiyorz
Hemen 1 yasına gelsin alsın eline yesin istiyorm ya
Kilo alımı da ins vardır sanki durdu gibi

Benimkinin gündüz uykusu da 0 gece uykusuda yarım saat bı saat arası. 4ten 5e kadar 5 defa kalktım sadece bir örnek. Az önce de depremle uyandım

Evet ve final sorum kasik mamasi yediren var mi

Kaşık mamanın biberonla yapılanından biraz daha sulu oluyor yani. Yediriyorum ben bazı akşamlar ama ek gıdaya başlamadık.
Hatta kendi sütüme karıştırıyorum. Anne sütüyle de yapılanlar var. Gece daha uzun uyuyor. Benimki her saat emmeye kalktığı için 11 gibi uykusunda 90cc anne sütüne karıştırıyorum daha uzun uyuyor. 2 de emmeye uyanıyor.

Bir de iki saatte bir sağım yapmış 1saat sagiyormus
Ben çalışıyorum kız 2 saatte 1 , 1 saat yaparsam beni kovarlar

Ben işyerinde 3 kere sağım yapıyorum. 500 cc ile eve dönüyorum ortalama.Ertesi gün içiyor. Eve gelince sabaha kadar meme,gün içinde artan sütüm varsa ek onu da ısıtıp veriyorum. Buzluğa ihtiyaç duymuyoruz şimdilik. Hatta tarihlerim yaklaştı ordan süt indireceğim bu hafta. Ek gıdaya başlamadık. Hiç hevesi yok.
İnşallah sütüm yetiyordur. Açlık ibaresi pek görmüyoruz. Geçen gün 120 cc süt verdim 3 saat sonra emzirmek istedim ağzını açmadı memeyi sallamadı falan. Tam bir başak

Asiltutku gecen ay 300 gramdik kotu bu ay gitmek istemiyorum.sizin masallah gayet iyi
E elfpeksimeti 20 ay 2 saatte sagarak ben 10 saat sağamadigim oluyor malum efe
Ben onu denedim işyerinde. Sık sık sağmamla bekleyerek sağmam arasında cc kaybı olmadı.
toplantı oluyor mesela 10:00 sağmasını kaçırıyorum 12:30'da sağdığımda daha fazla cc çıkıyor.

Evet canim ben de zaten 4 5 gundur veriyorum bizimki 6. Ayi coktan gectigi icin basladim ben artik normal duzenli yiyo her seyden

Ben de bazen düşünüyorum acaba gidebilir miydim işe diye. Allah onun da gücünü verir zannımca ama yok valla ben eylül ayına kadar iş yerinde offline’ım
Öyle de güzel çalışılıyor ki
Her sabah 6,5 ta Kv'ye teslim ediyorum emzirdikten sonra. Giyinip hazırlanıp 7'de servise biniyorum.
Kocam şehir dışında akşamları yardım edenim yok. 18:50 alıyorum çocuğu, mutfağımı topluyorum. Yemek kvden gelirse geliyor gelmezse makarna falan pratik şeyler. Çamaşır atıyorum. Tekbaşıma oynatıp yıkayıp uyutuyorum. 9,5'ta uyutuyorum ama hep ayağımda sallıyorum. 10,5 gibi döngüsünü atlıyor derin uykuya giriyor. Ertesi gün hazırlığı yapıyorum kıyafet, süt sağma makinası, süt saklama kapları hazırlığı (yıkama,steril etme gibi).Çamaşır seriyorum 11,5'ta yatağıma yatıyorum. Yatarken ona uyku beslenmesi yapıyorum. 2'ye kadar uyanmadan uyuyor. 2'den sonra her saat emmek için kalkıyor. 6,5ta yine aynı günlük rutin başlıyor.
Cuma çalışmıyorum( üst izni) . he bu arada işten gelince bazı günler tuvalet lavabo temizliği yapıyorum. gerekliyse süpürge açıyorum yoksa cuma süpürge yapıyorum. Cumartesi Pazar eşim evde. Genelde işlerimizi halletmek için dışarıdayız. Misafir gelecekse hemen evi toplayıp or.spu temizliği yapıyoz hızlıca üstten üstten
Temizlikçi henüz tutmadım işe başlayalı beri yarım çalışıyordum daha önce ama bu ay full çalışmaya başladım artık tutacağım derin temizliğe vakit yok. Henüz düzen oturmadı.
Kısaca çalışılıyor ve kazandığın parayı çocuğun için özendiğin her şeye harcıyorsun

Selam kızlar, weewellin yoğurt makinesini kullanan var mı aranızda? Fiyatı çok uygun bugün ne dersiniz?
Beeeeeen çok memnunum ama cevap vermekte geç kaldım sanırım
Valla soğuk sütü soğuk maya ile akşamdan mayalıyorum. Sabah dolaba koyuyorum kalıp gibi oluyor.

bana kalırsa bebek 3 4 yaşına kadr annenin heleki uzun çalışma si hiç iyi değil hiç bi çocuk maddi şeylerden mutlu olmuyor isterseniz önüne bütün dünyayı serin annenin bi bakışı bi sarılışı onu tutmuyor
maddi durum çok kötüyse neyse ama daha daha fazlası için ben çalışmazdım çok çok maaş alsam bile

1 - 1,5 yaşına geldiğinde işe dönecektim ama bebiş büyüdükçe düşüncem seninle aynı oldu. Maddi durum/imkanlar elveriyorsa en az 3 yaş katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…