2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya ben koronadan çok insanlarımıza sinirleniyorum. Böyle bir salgın varken neden ısrarla Avrupa’ya gidiyorsun? Hadi gittin geldin neden kendini karantinaya almyorsun? Kendin umurunda değilsin peki ailen, çevren? Sorumsuzun biri yüzünden belki tüm ailesi, gittiği bakkal, bindiği otobüs enfekte oldu. Bu nasıl bi sorumsuzluk bu nasıl bi rahatlık ya. Ve hala insanlar “Nolcak yeaaa grip” diyorlar.

Kesinlikle cok haklisij acayip psikolojim bozuk suan ekşi de hala bazilari dalgaya vurmus wu italyaya bi baksinlar bakalim offf kafamdanbu dusunceyle nasil yasicam bakalim

Kesinlikle cok haklisij acayip psikolojim bozuk suan ekşi de hala bazilari dalgaya vurmus wu italyaya bi baksinlar bakalim offf kafamdanbu dusunceyle nasil yasicam bakalim

Yapacak tek şey dikkat etmek, tüm önlemleri almak. Benim baktığım ilk şey ölüm oranlarında yaş ortalaması oldu. Allah’ın izniyle minişlerimiz için bir tehlike yok gibi görünüyor. Kendimize çok dikkat edeceğiz, eve bir süre kimseyi almayacağız, eşimizi yanında kolonyayla yollayacağız ve eve gelir gelmez dezenfekte edeceğiz.

Evet canım ne yazıkki çoğu millet dikkatsizi bu konuda hangi şehir olduğu belli mi baktim habere ana gözden kaçırdım galiba

Allah kolaylık versin. Benimde bu ara eşim yok hep benimle birlikte. Dün akşam bizimde gece 12 ye kadar sürekli mızıkladı. Kucağımda ama oturmak istemedi. Mama sandalyesini koyup camdan baktırınca biraz duruyor. Onu dene istersen birde.

yarım çalışıyorum, evde telefondan uzak durmaya calısıyorum. teknolojik esceğizimle benim telefonlarımız dışında baska aletimiz yok. pc/tablet vs.vs. tek kullandığım sosyal medya hesabı instagram ve orayı da acıkcası iç dökme mecrası olarak kullandım gebeliğimden beri. arkadas listemdeki herkes anne değil haliyle etkileşim sınırılı orada. hasılı kelam buaradan uzak kalma sebebim biraz bu biraz da,

yazarsam buraya etkileşim alırım daha da abartırım diye korktum! malumunuz damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor. asırı bir postpartum yasadım cunku. yanınızdaki insan gerginse siz de gerilirsiniz, yanınızdaki üzgünse üzülürsünüz gibi.

ah bu incelikler,,
kendi derdimle bir baskasını üzmek bir baskasının vaktini mesgul etmemek kaygısı. birikince böyle büyük olaylarda geri dönüşü oluyor...

çok meme delisi meme düşkünü bir bebek eda hanım. en sevdiği oyuncagı hatırlayan olur mu bilmiyorum bir bez kitap almıştım aliexpresten henüz vergi ve virüs korkusu yokken, işte o kitap. içinde hayvanların ve kuyrukların resmedildiği sayfalar var oaradaki zürafaya çıldırıyor. elektrik süpürgesinin canlı olduğundan şüpheleniyor görünce vuhuuu diye bagırıyor. parmaklarım onu çok heyecanlandırıyor, hep yakalamaya çalısıyor:) henüz çıkmayan disleri ile bası belada. koltuk minderi, battaniyesinin püskülü, bezini değiştirirken yakalarsa ayak parmakları, ablasının viyolasının arşesi, abisinin kitabının kapağı. aklınıza gelecek her nesnenin tadına bakıyor. babası bir ninni besteledi ona, illa geceleri o ninni ile ve illa babasının omzunda uykuya geçiyor. genel olarak bu yolculuğumuzda kızımın uyumlu ve makul olduğunu söyleyebilirm. ama evine ve rutinlerine cok duskun.

oyle işte,
eda hanım'ı çok seviyorum.

özlemişim yazmayı buraya,
instagramda yaptıgım gibi yaptım,
dök icini rahatla mode on.

güzel bir gün diliyorum hepimize.

atak haftalarının olduğu bir takvim görmüştüm bir yerde, bircok annenin de o haftalarla uyumlu gittiğini okuyorum. benim kız prematüre olduğu için hesabı tutturamıyorum:) muhtemelen oyle bir hafta içinde olabilir mi sizin kuzu?

kolaylık diliyorum,
kucaklarım kalp kalp.

Kızlar bbebkden önce hiç atanma mis yani hali hazırda çalışmayan arkadaşlar var mı bilmiyorum ama fikir almak istiyorum
Ben im iki kızım var bölümüm fazla ataması olmayan bi bölüm formasyon alirşam öğretmen olarak atanabilir im
Ama su da var kaynana mi bilen bilir şimdi bile ev borcu ödüyoruz her gördüğümüz de para istiyo eşimden
Bi de ben atan sam artık iyice göz diker ler eşimin maaşına
Siz olsanız ne yaparsınız atanmak için calisirmiydinz yoksa akışına mi bırakır dinz

Nasil ew borcu istiyo kiz anlamadim

Benim niyetim öğretmen olmak aslında çocuklara faydalı bilgi öğretmek ankaradAykan ucreti öğretmenlik yapmıştım çok hoşuma gitmişti ankarada olsa m yine yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…