2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kac kere yazdim vallahi bilgevisnede haberi olan vae mi diye aklima ne yalan soylim koty seyler geldi iyi olmana sevindim bebeginde ayni sekilde.. Allah kolayliklar versin

Susam geçen bende yemiş bulundum ve egzaması hemen belirdi. Bizimde kırmızı şeylere kesin var. Salça kırmızı mercimek domates gibi. Süt ürünlerine de var gibi ama onu atlatmaya başladık. Ben yoğurt denemeye cesaret edemiyorum ama bi yanda da merak ediyorum. Hemen tepki veriyor mu alerjik bir şey yiyince?

Bi cay kasigi vernistersen canim diyolar ya azdan baslayin alerjisi var mi yok mu doye yohuet ywdilwr mi uykulari da geliyo cok iyi oluyo

Maslalah canim sen ve kızın iyisin ya maşallah bizde iyi z idare ediyoruz

iyi olmaniza sevindim.
Hastanedeki bendim. Kızım da ben de iyiyiz, zorlu süreçleri atlattık sukur.
Artık oyuncaklardan da sıkıldı. Gününüz nasıl geçiyor kızlar neler yapıyorsunuz?
Iki cocuklu olunca yoğun geçiyor canim. Hele Eşim seyehatteyse...
Sabah 9da is başı, esim yoksa 7... kizi toparla yedir içir, kahvaltı yapabilirsen yap, oglanin beslenmesine hazirlik yap vs. Mutfağı toplayamadan kizin el gida yemegini pisir. Oğlana yemek pisir. Cantayi vs toparla, hop uzun yürüyüş sonrası okula. Oğlanı al, gonlunu yap eve gel... ayni yol yurunecek tabi.
Sonra kiz yolda uyumus oluyor, gelince oğlanı besle, kizi emzir, hava guzelse disari çok eve girme yedir içir oynat derken akşam 10 oluyor. Uyutmaya çalış, gece mesaisi.. ortalama 8-10 kere kalk. Bu gece rekor kırdı 15 oldu. Sabah yine ayni döngu

Vaov bu tempoya nasıl yetişiyorsun ya valla tebrik ederim. Ben tek çocuğa zor yetişiyorum. Ev işlerine bazen vakit bile kalmıyor.

Merhaba, siz tarama testleri icin mi gittiniz?

Kuzum buralarda asayiş berkemal 3 çocuklu çalışan bir ana olarak hayata tutunmaya çalışiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…