2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hadi gözünüz aydınnn
Bende sallıyorm bırakınca uyanıyor
Delirmemek isten degil

Hadi gözünüz aydınnn
Bende sallıyorm bırakınca uyanıyor
Delirmemek isten degil
Bmmkiler sıraya koyuyor gündüz akşama dek zeynep kız durmadı gecede zehra kız gece baş edemedim ayagimda salladım 3 kez yerine koyunca uyanınca artık pes edip yanıma aldım öyle uyumuşuz ama tabi kalktım sırtım tutulmuş nsl yattıysam artık minik cadi yüzünden

Yuhhhh benim hep oyle canom tovbe tovbe hatta mor yesilimsi mor oluyor kanseriyim tovbe yarabbim Allah korusun okuma oyle seyler

Yuhhhh benim hep oyle canom tovbe tovbe hatta mor yesilimsi mor oluyor kanseriyim tovbe yarabbim Allah korusun okuma oyle seyler
Hic sorma başıma agri girdi ,daha önce kist ameliyatı oldum göğüsten ufak bişey vardı aldılar ama temiz çıkmıştı zaten, normalde benim de her yerimde belirgin ama göğsümde daha fazla belirgin oldu tedirgin oldum ben de iste

WV
Benim de öyle canım özellikle uzun sure emmezse daha belirgin

Benimkide asiri skilgan anam hicbisey yetmiyo artik emeklemek istiyo tam olarak emekleyemeyincede sinirinde kaplumbaga gbi yerde debelenip.ciglik atiyo aslinda tam yuruteclik bizimki kwndini oyalasin diye ama almicam inat ettim

Yok canim hepimizin oyle emsiriyosuz sonucta merak et.e

Benim de ek gıdadan sonra üç saat arayla emmeye başladı o arada çok belirgin oluyor demekki ondanmis

Yavrum ya kıyamam Bu gugıl hastalıklar konusunda gerçekten bir skandal da işte hepimiz dayanamayıp bakıyoruz. Ben kim bilir kaç kez kanser, verem, veba falan olduğumu öğrendim

Kızlar oglumun kulagı hep kıvrılıyor bırı dıgerınden bıraz kepce tabı aynı yone yattıgı ıcın sızce zamanla duzelır mı onlem alaym mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…