Susam geçen bende yemiş bulundum ve egzaması hemen belirdi. Bizimde kırmızı şeylere kesin var. Salça kırmızı mercimek domates gibi. Süt ürünlerine de var gibi ama onu atlatmaya başladık. Ben yoğurt denemeye cesaret edemiyorum ama bi yanda da merak ediyorum. Hemen tepki veriyor mu alerjik bir şey yiyince?
Kızlar bbebkden önce hiç atanma mis yani hali hazırda çalışmayan arkadaşlar var mı bilmiyorum ama fikir almak istiyorum
Ben im iki kızım var bölümüm fazla ataması olmayan bi bölüm formasyon alirşam öğretmen olarak atanabilir im
Ama su da var kaynana mi bilen bilir şimdi bile ev borcu ödüyoruz her gördüğümüz de para istiyo eşimden
Bi de ben atan sam artık iyice göz diker ler eşimin maaşına
Siz olsanız ne yaparsınız atanmak için calisirmiydinz yoksa akışına mi bırakır dinz
Benim niyetim öğretmen olmak aslında çocuklara faydalı bilgi öğretmek ankaradAykan ucreti öğretmenlik yapmıştım çok hoşuma gitmişti ankarada olsa m yine yaparım
Hayatımı kv nin yönlendirmesine musade etmezdim. Sunu yapsam ona mi gider, sunu yapsam o mu oster vs gibi yani. Yerinde olsam, istiyorsam atanmak icin çabalardım. Ben mezun olurken formasyon hakkımızı aldilar. 85kpss ile atanamadik kaldık. Kismet diyelim.. imkan varsa yap cnm. Takma kv yi.
Yok canım biz evimiz in borcunu ödüyoruz her ay maaşın yarısı oraya gidiyor o halde
Bile elimizde az kalmasına rağmen hala bizden istiyo yok fatura geldi yok evde bişey kalamdi diyerek
Heu Allah im zaten cocugunjz var daha neye para istuyolar kazanirsin bence canim calis neden olmasin onlar para isteyecek her turlu senin en azindan maasin olur
Sağol canım bı şu satılsa eşime kendimi ispatlayà cam kaç yıldır eve doldurma dik hobi eşyası bırakmadım adam da bıktı bi satılsa şu bunu yapacm devamli
Eşim inşgtran à karşıydı onu bile açtı benim için yani
Allah kolaylık versin. Benimde bu ara eşim yok hep benimle birlikte. Dün akşam bizimde gece 12 ye kadar sürekli mızıkladı. Kucağımda ama oturmak istemedi. Mama sandalyesini koyup camdan baktırınca biraz duruyor. Onu dene istersen birde.
atak haftalarının olduğu bir takvim görmüştüm bir yerde, bircok annenin de o haftalarla uyumlu gittiğini okuyorum. benim kız prematüre olduğu için hesabı tutturamıyorum:) muhtemelen oyle bir hafta içinde olabilir mi sizin kuzu?
Hayatımı kv nin yönlendirmesine musade etmezdim. Sunu yapsam ona mi gider, sunu yapsam o mu oster vs gibi yani. Yerinde olsam, istiyorsam atanmak icin çabalardım. Ben mezun olurken formasyon hakkımızı aldilar. 85kpss ile atanamadik kaldık. Kismet diyelim.. imkan varsa yap cnm. Takma kv yi.
Formasyon almayi istiyorum ama bi dahaki sene ne olur hayırlısı çünkü bu aralar hersey değişiyor meb Bakanı kalkacak diyor
İnşallah bi dahaki sene bunu istiyorum nasip olur
Heu Allah im zaten cocugunjz var daha neye para istuyolar kazanirsin bence canim calis neden olmasin onlar para isteyecek her turlu senin en azindan maasin olur
Evet malesef ki tükeniyor. Ama oyun halısının asma yerine çeşitli dokularda nesneler astım. Keçe, yumuşak ip, Kurdela, tül gibi şeyler oda hoşuna gitti. Birde küçük su şişesinin içine nohut kuru fasulye gibi ses yapacak şeyler koydum sesi çok dikkatini çekiyor. Marketi poşetini de eline verince biraz oyalıyor.
Şu grupta gece güzel güzel uyuyan bebek var mı ya ne olur varsa söylesin uykusuzum uykusuz gece uyanma sikligi arttı ben kafayı yemek üzereyim üç kere uyandırdı önceden şimdi bin beş yüz kere uyanıyor yaaa
Kızımın kafasında doğduğun beri geçmeyen bir konak var Tam geçti derken tekrar çıkıyor sarı sarı saç diplerinde. Nasıl geçer bu? Artık parmaklarıyla kendi soymaya çalışıyor kanatıyor. Hep yara kafası.
Evet malesef ki tükeniyor. Ama oyun halısının asma yerine çeşitli dokularda nesneler astım. Keçe, yumuşak ip, Kurdela, tül gibi şeyler oda hoşuna gitti. Birde küçük su şişesinin içine nohut kuru fasulye gibi ses yapacak şeyler koydum sesi çok dikkatini çekiyor. Marketi poşetini de eline verince biraz oyalıyor.
Oyun halısının o asma zımbırtısı varya,onu devirip kalkmaya calısıyır
Nohut bende yaptım 1-2 gün oyalandı artk o da kesmiyor.
Benimki ergen oldu basıma
Off diyor cocuk
Ofu nerden ögrenmis hic bilmiyorz
Yakında ayrı eve cıkcam da dicek bekliyorz
Oyun halısının o asma zımbırtısı varya,onu devirip kalkmaya calısıyır
Nohut bende yaptım 1-2 gün oyalandı artk o da kesmiyor.
Benimki ergen oldu basıma
Off diyor cocuk
Ofu nerden ögrenmis hic bilmiyorz
Yakında ayrı eve cıkcam da dicek bekliyorz
Teyzeler bnm minik melegimin de ilk dişi çıkmış bugün fark ettim bakalim diğer melegiminki ne zmn çıkacak ama cocuk dünden beri çıldırttı beni hiçbirşey yemiyor ve uyumuyor 5 dk uyuyup uyanıyor bugün zavallı annem salla salla perişan oldu diyor bari salladigim kdr uyusaydın yarim saate uykuya geçemiyor 5 dk uyuyup uyanıyor belkide dişi yüzünden mi öyle yaptı bilmiyorum ams ins yarın düzelir
Teyzeler bnm minik melegimin de ilk dişi çıkmış bugün fark ettim bakalim diğer melegiminki ne zmn çıkacak ama cocuk dünden beri çıldırttı beni hiçbirşey yemiyor ve uyumuyor 5 dk uyuyup uyanıyor bugün zavallı annem salla salla perişan oldu diyor bari salladigim kdr uyusaydın yarim saate uykuya geçemiyor 5 dk uyuyup uyanıyor belkide dişi yüzünden mi öyle yaptı bilmiyorum ams ins yarın düzelir