2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Beş dakika içinde artarak çoğaldı kızarıklık. Daha sonra alerji ilacı verince geçti. İki kere denedik ikisinde de oldu.

Benim niyetim öğretmen olmak aslında çocuklara faydalı bilgi öğretmek ankaradAykan ucreti öğretmenlik yapmıştım çok hoşuma gitmişti ankarada olsa m yine yaparım

Hayatımı kv nin yönlendirmesine musade etmezdim. Sunu yapsam ona mi gider, sunu yapsam o mu oster vs gibi yani. Yerinde olsam, istiyorsam atanmak icin çabalardım. Ben mezun olurken formasyon hakkımızı aldilar. 85kpss ile atanamadik kaldık. Kismet diyelim.. imkan varsa yap cnm. Takma kv yi.

Yok canım biz evimiz in borcunu ödüyoruz her ay maaşın yarısı oraya gidiyor o halde
Bile elimizde az kalmasına rağmen hala bizden istiyo yok fatura geldi yok evde bişey kalamdi diyerek
Heu Allah im zaten cocugunjz var daha neye para istuyolar kazanirsin bence canim calis neden olmasin onlar para isteyecek her turlu senin en azindan maasin olur

Tutumlu anne
Dolap buralardan satabilirsiniz
Ben kızın kücülenleri satıyırm
Gecen hafta anakucagını sattım hatta.

Beş dakika içinde artarak çoğaldı kızarıklık. Daha sonra alerji ilacı verince geçti. İki kere denedik ikisinde de oldu.
Kendisi yiyince direk tepki vermiş. Peki sen yiyince yoğurt ne kadar sürede tepki veriyor?

Ordan da sıkıldı artkk
Oyun istiyor ama saatlerce
Oynuyorz,kuklalar konustıruyorım,kitap okuyorm ama tükeniyor biyerde

Formasyon almayi istiyorum ama bi dahaki sene ne olur hayırlısı çünkü bu aralar hersey değişiyor meb Bakanı kalkacak diyor
İnşallah bi dahaki sene bunu istiyorum nasip olur

Ordan da sıkıldı artkk
Oyun istiyor ama saatlerce
Oynuyorz,kuklalar konustıruyorım,kitap okuyorm ama tükeniyor biyerde
Evet malesef ki tükeniyor. Ama oyun halısının asma yerine çeşitli dokularda nesneler astım. Keçe, yumuşak ip, Kurdela, tül gibi şeyler oda hoşuna gitti. Birde küçük su şişesinin içine nohut kuru fasulye gibi ses yapacak şeyler koydum sesi çok dikkatini çekiyor. Marketi poşetini de eline verince biraz oyalıyor.

canim slm karni toksa alti temizzse niye u bebek yagiyla yada zeytin yagiyla bi. gizel surecen boraz bekleyecek sonra sivri tarakla tariyacan sonra banyo daha cikmaz

Oyun halısının o asma zımbırtısı varya,onu devirip kalkmaya calısıyır
Nohut bende yaptım 1-2 gün oyalandı artk o da kesmiyor.
Benimki ergen oldu basıma
Off diyor cocuk
Ofu nerden ögrenmis hic bilmiyorz
Yakında ayrı eve cıkcam da dicek bekliyorz

Seninki baya erkenci o zaman canım. Allah kolaylık versin. :)

Teyzeler bnm minik melegimin de ilk dişi çıkmış bugün fark ettim bakalim diğer melegiminki ne zmn çıkacak ama cocuk dünden beri çıldırttı beni hiçbirşey yemiyor ve uyumuyor 5 dk uyuyup uyanıyor bugün zavallı annem salla salla perişan oldu diyor bari salladigim kdr uyusaydın yarim saate uykuya geçemiyor 5 dk uyuyup uyanıyor belkide dişi yüzünden mi öyle yaptı bilmiyorum ams ins yarın düzelir

Dıştan benim minik de öyle olmuştu canım maşallah miniklerin é benim yerime öp kızları min adaslarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…