Benimkide asiri skilgan anam hicbisey yetmiyo artik emeklemek istiyo tam olarak emekleyemeyincede sinirinde kaplumbaga gbi yerde debelenip.ciglik atiyo aslinda tam yuruteclik bizimki kwndini oyalasin diye ama almicam inat ettim
Yürüteç benim için o kadar rahatlatıcı oldu ki anlatamam. Hatta yürüteçle yürüyor. İstediği gibi evde tur atıyor. Ben bütün işlerimi kafam rahat bir şekilde yapıyorum
Yürüteç benim için o kadar rahatlatıcı oldu ki anlatamam. Hatta yürüteçle yürüyor. İstediği gibi evde tur atıyor. Ben bütün işlerimi kafam rahat bir şekilde yapıyorum
Arkadaşımın bebegi emeklemeyi bırakmış ve yükseklik duygusunu kaybetmiş ozguveni geldigi icin 10 aylik.yurumeyi.geciktriyor en fazla gunde 15 ,dk.araliklarla 3kez konabilirmis