2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimkide asiri skilgan anam hicbisey yetmiyo artik emeklemek istiyo tam olarak emekleyemeyincede sinirinde kaplumbaga gbi yerde debelenip.ciglik atiyo aslinda tam yuruteclik bizimki kwndini oyalasin diye ama almicam inat ettim
Yürüteç benim için o kadar rahatlatıcı oldu ki anlatamam. Hatta yürüteçle yürüyor. İstediği gibi evde tur atıyor. Ben bütün işlerimi kafam rahat bir şekilde yapıyorum

Yürüteç benim için o kadar rahatlatıcı oldu ki anlatamam. Hatta yürüteçle yürüyor. İstediği gibi evde tur atıyor. Ben bütün işlerimi kafam rahat bir şekilde yapıyorum
Arkadaşımın bebegi emeklemeyi bırakmış ve yükseklik duygusunu kaybetmiş ozguveni geldigi icin 10 aylik.yurumeyi.geciktriyor en fazla gunde 15 ,dk.araliklarla 3kez konabilirmis

Dogrudur canjm ya bi arkadasin oglunun kalca kisminda skinti cikri cok yueutecle gezdiriyodu bende artik dedim almim

Ben de almistim iki tane olunca baya rahatlamistim ama doktorumuz kesinlikle tavsiye etmiyor. Tendon kisalmasina sebep oluyor dedi. Sardik kaldirdik.

Doktor genetik demişti ama sag sol yatırıyormusun
Yok canm dogdu dogalı ıstedıgı gıbı yattı suan bırı yatarken kıvrılıyor buyuk ıhtımal yastıkta yatırmıyordum yatırmaya baslayınca olustu.
Önlem al canım evde saç bandi tak benim yeğenim doğduğunda hiç bişey yoktu kötü yatmakta kepçe kulak oldu gitti
gercekten mı bızımde cok guzeldı kulakları suan bırı kıvrılıyor sureklı dıger tarafı yatıraym artık o tarafa alıssın dıger kulagı cok yumusamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…