2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bugun yayla corbası yaptım
Ekmek icine baslamak istiyorm yavas yavas
Cünkü corbaları yedirmek zulum
Ama beyaz ekmek ici mi veriliyor?
1 yasından önce tambugday ve kepekli ekmek verilmez diye okudum nette.
Beyaz ekmek biz kendimiz yemiyoruz ya
Cocuga vermeye elim varmıyo

Valla bak bu bebekler mehmet öz gibi olmazsa bozusuruz ben dangul dungul ne bulursam yedırıyom ekmek verıyorum elıne yutmayı rahat ögrendı şükür. Kıvamlı yapıyorum genelde corbaları

Ver tam.bugday kepek ekmegi verebilirsin ki kim diyor verme diye

Valla bak bu bebekler mehmet öz gibi olmazsa bozusuruz ben dangul dungul ne bulursam yedırıyom ekmek verıyorum elıne yutmayı rahat ögrendı şükür. Kıvamlı yapıyorum genelde corbaları
Ya ben yayla yaptm bgun agzında pirincleri biriktirmis yutmamıs
Kevgirden gecirdim gerisin geri corbayı

Ya ben yayla yaptm bgun agzında pirincleri biriktirmis yutmamıs
Kevgirden gecirdim gerisin geri corbayı
Baya kaynat canım pırınclerı lapa olsun bende pırınc corbası yaptım organık tavuk pısırıp dolaba atmıstım ıcıne dogradm benımkı baya kıvamlıydı severej yedı. Bütün corbaları yogun yapıyorım canım oyle cozum buldum ekmek verdıdıler buyukler sımdı rahat yutuyor gercı dıslerı baya cıktı bızım belkı ondan rahattır

Tam bugday verilir ki. Ama ben ekmek vermiyorum. Komşuma sadece un ve yumurta sarisindan kare kare eriste kestirdim, ekmek yerine ona başladım yenile cnm.

Kızlar egzaması bır turlu gecmıyor kortızonlu krem kullandm normal bıoderma atopık tıpler ıcın olan krem kullanıyorum olmuyor doktor hep nemlendır dıyor ama ıyılesmedı ne yapabılırm egzaması olan var mı

Bana 1 yasina kadar ne yapsanda gecmez demisti doktor kafasinda vardi zamanla.azalarak gecti zyrtec surup her gun kullaniyoeuz

Bizim egzaması var. Bizimki besin alerjisinden kaynaklı. Alerjik bir besin yediğimde egzaması çıkıyor. Advantan iyi geliyor bize. Birde bioderma nemlendirici. Ama en önemlisi alerjik bir şey yememem. Sizde de besin alerjisi olabilir mi? Birde önceki mesajında midesi bulandı demişsin. Alerjik bir besinde gene mide bulantısı, geri gelme ve hıçkırık oluyor bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…