Hayırlı günler hepinize. Berat Kandili için fatiha süresi (Elham) hatmi yapılıyor. Yarına kadar 1 kişi 1 fatiha şeklinde okunması gerekiyor. Okuyabilenler okuyup bana sayıyı söyleyebilir mi? En azından şu kötü günlerde tek sığınamız dualarda hepimizin katkısı olur. Sağlıkla kalın.
Hayırlı günler hepinize. Berat Kandili için fatiha süresi (Elham) hatmi yapılıyor. Yarına kadar 1 kişi 1 fatiha şeklinde okunması gerekiyor. Okuyabilenler okuyup bana sayıyı söyleyebilir mi? En azından şu kötü günlerde tek sığınamız dualarda hepimizin katkısı olur. Sağlıkla kalın.
Hayirli kandiller kızlar Allahım duaları miz o kabul etsun inşallah yarın gece aksam namazına yatsı arasında 3 yasin okunuyor detaylarını bulup yazarım insallh gunduz
kızlar aksam ile yatsı namazı araşı 6 rekat namaz kilinir her rekat ta 6 ihlas süresi okunur 2 rekat ta selam verilir her selamdan sonra yasin Suresi okinur
birinci uzun bereketli ömür için
2 .yasin helal bol rizik için
3. yasin hastalıklardan beladan korunmak için okumur
Allah kabul etsin inşallah