2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
annelerin işi çok zor canım hele iki çocuk lâ daha çok bölünüyor insan
maşallah iyi almış benim kız 250 gram kadar anca alıyo ek gıdada cogaltamuyotum yuta miyir çünkü sen yazınca bende geçen biraz kıyma kavurun koydum çorbaya yuta Mado hepsi ağzında kaldı öyle
yani kilo alsın diye bal kaymaga başlayacak yakinda

R Rzg14 Bende her gece kavga içindeyim dayanamıyorum artık diye sabahları savaştan çıkmış gibiyim. Gündüz uyumuyor ama sıkıntı da olmuyo gündüzleri daha rahatım Allah kolaylıklar versin en çokta sağlık

Allah kolaylık versin canım. Şu gece uyuyan bebeklere hayranım. Hayır nerede yanlış yapıyoruzda uyumuyor bu afacanlar :))

kızlar neler yediriyor şunu z benim kiz ayda 200 zor buluyor herseyi yedirmeye çalışıyorum ama kilo alımı az aç olsa ağlar fln ama gayet normal gündüzleri aç mis gibi durmiyor

kızlar neler yediriyor şunu z benim kiz ayda 200 zor buluyor herseyi yedirmeye çalışıyorum ama kilo alımı az aç olsa ağlar fln ama gayet normal gündüzleri aç mis gibi durmiyor
Canım benim kızların biri güzel kilosu biri zayıf ikiside hemen hemen aynı yiyor ama biri çok hareketli almıyor kilo Bnde artık bıraktım artik cok uzuluyordum zayif kardesinden geri kalacak diye ama şükür sağlığı iyi geç döndü geç oturmaya başladı ama kardeşini geçicek nerdeyse takılma kiloya üzme kendini boşa vitamin veriyor musun ? Bn vitamin vermeye başladığım gun açıldı iştahı bir aydır şükür düzeldi yemesi

hangi vi tamın veriyorsun canım
bu kizda ablası gibi zayıf olack diye uzuluyorum bazen ablâ si 5 yaşı dolduracak 14 kilo daha

zaten yemek yiyor sa çocuk kiloya hiç takmayın benim kız bildiğin aç geziyor hiç bi yemek yemiyor ona üzülüyorum yoksa zayıflık çok önemli değil çünkü aşırı hareketli ama yemek de yese

hangi vi tamın veriyorsun canım
bu kizda ablası gibi zayıf olack diye uzuluyorum bazen ablâ si 5 yaşı dolduracak 14 kilo daha
Polivit kullanıyorum birde iştah acıcı olarak vitagil vermişti gerçi bunu sadece bir kez icirdim baktım yiyor cocuk ztn daha vermedim vitaminin biri yeterli diye dusundum

Valla benimki de masallah yiyor ama kilo alımı az
Cünkü eli ayagı durmuyor cocugun
Yediiğini yakıyor mu ne?
Hhep bi tepinme pesinde
Corbaları koyu yapıyorm
Tel sehriyeyi pek sevdi
Tarhana,yogurt corbası,tambugday unşa pancek yapıyorm suyla,elinde hep bi salatalık,havux
Dil peyniri veritorm tuzsuz onu kemiriyır
Ben yemek yaparken eli dolu olmalı yoksa durmuyor.
İrmikli tarcınlı muhallebi yapıyırm,peyniraltı suyuyla omlet yapıyorm
Lor yapıyorz
Biz hep mutfaktayız
Gurme oldum sayesinde

maslalah canim iyi besliyor sun bebisini yol ya bu kız da ablası gibi yemeye çek galiba hiç öyle elim dolu olsun çabası yok ağzına götürmeyi düşünmüyor Bike eline bişey versem parça pincik yapıyor eliyle ama ağız gitmiyo

@zeyzeydeniz Canım benim kızım 6 ay gündüz hiç uyumadi istahida hep iyi olmasına rağmen hiç kilo almıyordu. Şimdi bir buçuk aydır uyuyor yine iştahlı ama çok fazla yedirmiyorum kilosu 8.5 olmuş bence uykunun çok etkisi var

Evet doğru diyorsun canım hiç uymuyor benim kizda

İnce bulgurum bitti yesil kabak havuc la bulgırlu yemek gibi yapıo veriyordum
Pilavlık bulgura nezamn geceriz hic bi fikrim yok ama
Canım bnmkiler nerdeyse bir aydır bulgur pilavı yiyorlar yiyebilir bnce bi dene küçük küçük veriyorum bide diş varmış gibi çiğniyorlar :-D çok seviyorlar pilavı tarhanayı da çok seviyorlar ama alerji yapıyor yedikleri zaman yüzlerine değdiği yerler kızarıyor hemen ben yulaf unu pekmez hurma kuru üzüm den kek yaptım sabah kahvaltılarında veriyorum onu da sevdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…