2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kızlarr
Benim kız atakta yine
Cumadan beri kuruttu beni
Resmen artk cocuga trip atıyorm
Tmm uyuma,hadi git bakalım nereye gitcen faln diyorm
Allahım verdiğin aklı alma Amin
Ayh bu afacanlar ya ne hale getirdiler. Büyüdükçe daha uzun uyuyacaklarına daha da uyumuyorlar. Geceleri bizim küçük beyde bizim yanımızda yatacakmış. Sanırım babasını kıskanıyor :))

Ayh bu afacanlar ya ne hale getirdiler. Büyüdükçe daha uzun uyuyacaklarına daha da uyumuyorlar. Geceleri bizim küçük beyde bizim yanımızda yatacakmış. Sanırım babasını kıskanıyor :))
Biz zaten beraber yatıyrz esim calısıyo koronadan ötürü onu atıyorz salona nolur nolmaz diye

iyiler çok şükür büyük Ha bire kendi yle ilgilenme mi istiyor idare edip gidiyoruz
senin minik nasil

Kıyamam abla ilgi istiBizimki de bu ara mıymıy, mızmız, bol salyalı ama sevimliler keratalar.
Uyumayan bebe yapmısım
8.ayda atak var mı ya
Deliricem resmn

Ay var olmaz mı, hem de bir ay sürüyormuş

Bizde iyiyiz şükür. Grubun hareketli halini özledim. Eskiden eşim sorardı okuman gereken kaç sayfan var diye? Şimdi giriyorum kimse bir şey yazmıyor

öyle ya ben şahsen şu karantina moral bozukluğuyla uzaklaştım ama özlüyorum.

Kızlar nasılsınız benim kuzu 8. Ayı doldurdu malum kontrolede gidemedik evde boy kilo ölçmeye çalıştımda çok almamış gibi sanki gr gr yine sizde durumlar nasıl?
kaç kilo canım benim kizda almoyor 2 yüz gram aldı almadı nerdeyse
çocuğa ne yedirecegimi sastim yuta mi yor tikanıp kaloyor

Selamlar. 8 ay 8 gunluk benim kiz da. Uyumayan cocugu 2.ci kez yapmayi başardım ben... abisinin izinden gidiyor. 8 kere gece kalkmasi cabasi, gunduz 2 sefer 20ser dk uyuyor o kadar. Sabaha karai ben de kavga ederken buluyorum kendimi, yeter artık uyu artık sus artik vs gibi. Neyse geçecek inşallah... ne zaman demeyin hic demeyim ...
Bizde de diş yok. Abisi de gec çıkarmıştı.
Evde tarttık ölçtüm. 7500kg, 68 cm. 400 g almis. Doktorlar yazistik, sorun yok dedi.

Ben yine regl olmadim. oglumda da 9.5 ay olmamistim. özet geceyim bu,şekilde dedim..

Cok yogunum evde. Abinin okul ödevleri, evde oyalanması, esim evde onun bakimi, kiz tepemden hicccc inmiyor onun bakımı derken, ne zaman akşam oldu ne zaman sabah anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…