iyiyiz toparladık ama benim gözümde büyük bir hasar kaldı maalesef. ciddi bir kuruluk var sürekli damla kullanıyorum artık. nasip geçer inşallah ne yapalım.
hepimiz iyiyiz onun dışında şükür. sen nasılsın ikucum? herşey yolunda mı? Mutlu'cum nasıl
iyiyiz toparladık ama benim gözümde büyük bir hasar kaldı maalesef. ciddi bir kuruluk var sürekli damla kullanıyorum artık. nasip geçer inşallah ne yapalım.
hepimiz iyiyiz onun dışında şükür. sen nasılsın ikucum? herşey yolunda mı? Mutlu'cum nasıl
Hastalığımız geçmek üzere ama dert bitmiyor ki Eltim kaynım bir de 5 yaşındaki çocuklarıyla habersiz kalmaya geldiler. Biz zaten ne zamandır uyumuyoruz, ev kalkmış gidiyor. Temizlik hak getire. Aniden biz geldik dediler. Bir de il dışından geldiler. Biz tabi eşimle kavga ettik. Evde alışveriş yapılmamış. Çıldırmam an meselesi
Akşam şeftali yedirdim afedersiniz sabah kadar bir tarafımızı yirttik ağlaya ağlaya gazdan mahvetti, diğer diş de geliyor Allahım yeni doğduğu zamanlara döndük resmen ya
Akşam şeftali yedirdim afedersiniz sabah kadar bir tarafımızı yirttik ağlaya ağlaya gazdan mahvetti, diğer diş de geliyor Allahım yeni doğduğu zamanlara döndük resmen ya
görme kaybı değil de derin bir retina çiziği var ilk muayenede %60 görme kaybın var çizik kaynaklı demişlerdi. baya hafifledi şu an ama tabi damla kullanmazsam hiç birşey göremiyorum herşey flu oluyor. buna da şükür çaresiz dert olmasın.
görme kaybı değil de derin bir retina çiziği var ilk muayenede %60 görme kaybın var çizik kaynaklı demişlerdi. baya hafifledi şu an ama tabi damla kullanmazsam hiç birşey göremiyorum herşey flu oluyor. buna da şükür çaresiz dert olmasın.
Bizde herşey bıraktığın gibi. Mutlu adını koymasak başımıza neler gelecekti acaba bence kendini anlatamadığı için bağırıp ağlıyor, konusmayi bir cozse de rahatlasa (rahatlamadi)
Neden endişe ettin canim?
Biz kızım 3 aylıkken seyahat etmiştik. Hatta otelde kalmıştık. Yol güzel geçmişti. Inşallah sizin de güzel geçer.
Bebeğin için termos kapların varda yemek vs al yanına. Oyuncak da olsun. Şarkı türkü meme vs derken biter geçer yol.
Eşim memleketine gidecekti ailesinin yanına bende gitmeye karar verdim. Yasak kalktı ya 4 saatte İstanbul’dan çıktık şu an 12 saattir yoldayız ve daha 2 saatlik yolumuz var.
Bol bol yiyecek, oyalacak oyuncak.
bizimki baya meraklı durmadı oto koltuğunda
Günaydınn kızlar
Dün 9 ay kontrolumuz vardı
Kızamık ve kalan özel asısı yapıldı.
3 ayda 1.5 kilo almısız.
Allah bereket versinn nediyim
Boy uzamıs.
Dr gelisimi güzel zaten belli dedi
Tembel biraz emekleme belirtisi yok dedim
Emekleme bi gelisim belirtisi değil takılmayın dedi.
İslenmis gıda,seker haric siz ne yerseniz verebilirsiniz dedi
Tabi tuz da yok.
Artk dr kontrollerinde anlıyorm ki büyümüs bu kız.
Kan tahlili yapıldı,sonuclarımız normal ek vitamine gerek ypk dedi
Bizden haberler böyle
Neden endişe ettin canim?
Biz kızım 3 aylıkken seyahat etmiştik. Hatta otelde kalmıştık. Yol güzel geçmişti. Inşallah sizin de güzel geçer.
Bebeğin için termos kapların varda yemek vs al yanına. Oyuncak da olsun. Şarkı türkü meme vs derken biter geçer yol.
Yolda kollarını aça aça uyuyamaz huzursuz olur diye endişe ettim ama motive oldum şu an yolda bozulmayacak ne yemekler olabilir acaba kızıma ? Bebe buskuvisi yapicam başka pek bulamadım
Eşim memleketine gidecekti ailesinin yanına bende gitmeye karar verdim. Yasak kalktı ya 4 saatte İstanbul’dan çıktık şu an 12 saattir yoldayız ve daha 2 saatlik yolumuz var.
Bol bol yiyecek, oyalacak oyuncak.
bizimki baya meraklı durmadı oto koltuğunda
Ben hiç yedirmedim ama temmuzda uzun yolculukta bende Alicam galiba ,yap sakla sogut v.s çok zor uzun yolda ,bir kere bebe bisküvisi vardı vereyim dedim çok gönüllü yemedi şekerli geldi baya galiba