- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Ay gercekren inanilir gbi degil bu ne sacmalik neyse artik la havle deyip yapabildigin kadar yaP madem habersiz gelmisler beklentiye girecek bisey yok. Cocuk bi tek bende duruyo de gec odaya ne diim oluyo boyle talihsizlikler aradaÇocuğu özlemişler. Yersen tabi.
eltim benim düğünüme bile gelmedi yani çok sever beni. Daha bu ikinci görüşüm kendisini o kadar yakınız(!)
Annem babam habersiz asla gelmezler mutlaka müsait misin diye sorarlar ama bir de kalmaya çocukla beraber gelmişler. Ve eltim tatlısına varana kadar yapıp gelmiş bir de diyor ki bizde öyle aniden karar verdik. Geldikleri şehirle aramız 2 saat üstelik. Aradılar kapıda biz geldik diye.
resmen eve bakmaya geldiler. Kendilerinin maddi durumları bizden çok çok iyi. İçimden diyorum kesin evlerinde ne var ne yok diye geldiler malum bizde asgari ücretle geçiniyoruz.
o kadar sinir oldum ki.Ben bebeği emzirmek için odaya geldim markete gitmişler. Allah beni bunlarla sınıyor
Iyiyiz bizde çok şükür 2 dişimiz cıktı kilo sorunumuz hala devam ediyor zayıfız şimdi bide hareketlendik nasıl olacak bilmem.gece uyanmalara devamGünaydın. Şükür iyiyiz. Siz nasılsınız. Bebiş nasıl?
Yesin minik kuş çok mu iştahsız minik Allah kolaylık versin Çok zor iştahsız bebek bnmkiler de tmm çok iştahlı dgl ama az az da olsa yiyor bir ara çok istahtan düştüler saçlarımı yoldum stresten niye yemiyorlar diyeYa zaten cikiyoda ama eliyle kendi alip yiyo tomar tomar yemiyo ama en azindan agzina bisryler atiyo benim icin yeterli
Birkaç gündür efe de aynı gece mız mu gozleri kapalı kulak tutuyor,daha diş çıkmamıştı iki dişi birden patlıyor biri yarıldı digeride yarilmak üzere ,gündüz iyi gece 1_2gibi başlıyor sabaha kadar yat kalk yat kalk beynim uyuştuKızlar kızlardan biri gece sık sık ağlıyor gözlerini açmaya hali yok uykudan miymiy sürekli kulağını tutmaya çalışıyor kulağı agiriyor diyecem hafif hafif masaj yapiyorum kulağına etkilemiyor belli agirmiyo ağırsa gündüz de ağırsın gündüz birseyi yok gayet iyi gece 2 den sonra sabaha dek miymiy bu cocuk niye böyle yapıyor anlamadım neden olabilir sizce birde dişleri çıkamadı bir dişi çıktı yeni onun sıkıntısı kulağına vurur mu acaba
Buna da şükür diyelim. Cuma gününden beri ileri emeklemeye başladı. Bir yere tutunupta ayağa kalkıyor. Beşiğinin alt kademesine geçtik bizde. Üstteki azı dişleri çıkıyor. Yapışık ikiz gibiyiz. Babasında bile durmuyor. Mama içmiyor. Alerjisi olduğu için ne yedirecegimi de şaşırdım artık. Bizde de durum böyle.Herkes bekliyor birbirinden
ben ayni rutin uykusuz hayat iştah yok dişler gele gele hal olduk o moddayız
Sizler nasilsiniz gençlik bebeler nasıl azıyorlarmi
Efe sıralıyor oturuyor sonunda yaptı Beterin beteri varmis ama en beteri galiba yürümesi kafa goz dudak patlaması durmuyor devam can yaniyo otur abi dur yokk devam demir deposu boş cikti 2 surup kullanmaya başladık havadisler bunlar
Aynen cnm bas ağrıları başladı yorgunluktan ne zaman duzene girecek bu uykular sabah 7.30-8.00 ayaktayiz gece 12 ye dek sonra guya uyuycaz nerdeee dedigin gibi 2 gibi basliyor sabaha dek tek gozum acik ayakta uyuyorum resmen ve cok hareketliler bir sn durmak yok iki dk yanlarından ayrılsam birbirlerine giriyorlar oyun oynuyorlar güya ama birbirlerine farkında olmadan zarar veriyorlar yada kalkmaya çalışırken kafa göz dağıtıyorlarBirkaç gündür efe de aynı gece mız mu gozleri kapalı kulak tutuyor,daha diş çıkmamıştı iki dişi birden patlıyor biri yarıldı digeride yarilmak üzere ,gündüz iyi gece 1_2gibi başlıyor sabaha kadar yat kalk yat kalk beynim uyuştu
Saka gibi beyinsizlerÇocuğu özlemişler. Yersen tabi.
eltim benim düğünüme bile gelmedi yani çok sever beni. Daha bu ikinci görüşüm kendisini o kadar yakınız(!)
Annem babam habersiz asla gelmezler mutlaka müsait misin diye sorarlar ama bir de kalmaya çocukla beraber gelmişler. Ve eltim tatlısına varana kadar yapıp gelmiş bir de diyor ki bizde öyle aniden karar verdik. Geldikleri şehirle aramız 2 saat üstelik. Aradılar kapıda biz geldik diye.
resmen eve bakmaya geldiler. Kendilerinin maddi durumları bizden çok çok iyi. İçimden diyorum kesin evlerinde ne var ne yok diye geldiler malum bizde asgari ücretle geçiniyoruz.
o kadar sinir oldum ki.Ben bebeği emzirmek için odaya geldim markete gitmişler. Allah beni bunlarla sınıyor
Eşim ilgileniyor hep. Ben muhatap dahi olmuyorum çok sinirliyim çünküAy gercekren inanilir gbi degil bu ne sacmalik neyse artik la havle deyip yapabildigin kadar yaP madem habersiz gelmisler beklentiye girecek bisey yok. Cocuk bi tek bende duruyo de gec odaya ne diim oluyo boyle talihsizlikler arada
Bugün biri çıktı dişin kaşığa tak tak değiyor ,gece calpol verdim canım iki gece ,rahatlatsin diye o şekilde biraz uyuyorAynen cnm bas ağrıları başladı yorgunluktan ne zaman duzene girecek bu uykular sabah 7.30-8.00 ayaktayiz gece 12 ye dek sonra guya uyuycaz nerdeee dedigin gibi 2 gibi basliyor sabaha dek tek gozum acik ayakta uyuyorum resmen ve cok hareketliler bir sn durmak yok iki dk yanlarından ayrılsam birbirlerine giriyorlar oyun oynuyorlar güya ama birbirlerine farkında olmadan zarar veriyorlar yada kalkmaya çalışırken kafa göz dağıtıyorlar
Oy maşallahBugün biri çıktı dişin kaşığa tak tak değiyor ,gece calpol verdim canım iki gece ,rahatlatsin diye o şekilde biraz uyuyor
Haklisin canim.ne diim neyse sayili.gun cabuk gecer biraz evvel giderler insallahEşim ilgileniyor hep. Ben muhatap dahi olmuyorum çok sinirliyim çünkü
kaç kilo canım benim büyük kız çok beteri 8 kiloydu yaşında ve 14 aylık yürümeye başladı kıyafetle 7 buçuk geldi yürüyün kilo verdiIyiyiz bizde çok şükür 2 dişimiz cıktı kilo sorunumuz hala devam ediyor zayıfız şimdi bide hareketlendik nasıl olacak bilmem.gece uyanmalara devam
Benim kız iki aydır böyle canı sanırım dıştan hala tam dalmadi bh saate emiyor halaKızlar kızlardan biri gece sık sık ağlıyor gözlerini açmaya hali yok uykudan miymiy sürekli kulağını tutmaya çalışıyor kulağı agiriyor diyecem hafif hafif masaj yapiyorum kulağına etkilemiyor belli agirmiyo ağırsa gündüz de ağırsın gündüz birseyi yok gayet iyi gece 2 den sonra sabaha dek miymiy bu cocuk niye böyle yapıyor anlamadım neden olabilir sizce birde dişleri çıkamadı bir dişi çıktı yeni onun sıkıntısı kulağına vurur mu acaba
Sen nasılsın eşin nasıl o gözle vs ilgili sorun kalmadı değil mi?Merhabaa hanımlar, umarım herkes iyidir. bizim bebekler gayet iyiler. oğlum yürümek üzere, kızım sıralıyor. üçer tane dişleri çıktı. bir iki kelimeli şeyler konuşmaya başladılar yavaş yavaş. bu aralar uyku düzenleri dengesiz dişlerden sanırım. gece yarıları kalkıp oyun oynamak istiyolar filan. ama onun dışında elhamdülillah gidiyor bir şekilde.
sizler de iyisinizdir umarım.
inanılmaz sinor oldum.Hastalığımız geçmek üzere ama dert bitmiyor kiEltim kaynım bir de 5 yaşındaki çocuklarıyla habersiz kalmaya geldiler. Biz zaten ne zamandır uyumuyoruz, ev kalkmış gidiyor. Temizlik hak getire. Aniden biz geldik dediler. Bir de il dışından geldiler. Biz tabi eşimle kavga ettik. Evde alışveriş yapılmamış. Çıldırmam an meselesi
diştendir canim.Kızlar kızlardan biri gece sık sık ağlıyor gözlerini açmaya hali yok uykudan miymiy sürekli kulağını tutmaya çalışıyor kulağı agiriyor diyecem hafif hafif masaj yapiyorum kulağına etkilemiyor belli agirmiyo ağırsa gündüz de ağırsın gündüz birseyi yok gayet iyi gece 2 den sonra sabaha dek miymiy bu cocuk niye böyle yapıyor anlamadım neden olabilir sizce birde dişleri çıkamadı bir dişi çıktı yeni onun sıkıntısı kulağına vurur mu acaba
Insanlarda utanma kalmamis , yuh yaa , nasıl bi yüzsüzlük öyle çıkıp gelmek .babasının evine gelir gibi ...Hastalığımız geçmek üzere ama dert bitmiyor kiEltim kaynım bir de 5 yaşındaki çocuklarıyla habersiz kalmaya geldiler. Biz zaten ne zamandır uyumuyoruz, ev kalkmış gidiyor. Temizlik hak getire. Aniden biz geldik dediler. Bir de il dışından geldiler. Biz tabi eşimle kavga ettik. Evde alışveriş yapılmamış. Çıldırmam an meselesi
Canım oyun parkı çok iyi , icinde tutuna tutuna dolanıyor güvenli bi şekilde. Yaa bu düşmeler çok kotuHerkes bekliyor birbirinden
ben ayni rutin uykusuz hayat iştah yok dişler gele gele hal olduk o moddayız
Sizler nasilsiniz gençlik bebeler nasıl azıyorlarmi
Efe sıralıyor oturuyor sonunda yaptı Beterin beteri varmis ama en beteri galiba yürümesi kafa goz dudak patlaması durmuyor devam can yaniyo otur abi dur yokk devam demir deposu boş cikti 2 surup kullanmaya başladık havadisler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?