2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kavanoz mama candır bazisi bana kizicak ama arada tatil anneye de yahuuu
Kızacak olan gelsin baksın
Ben kavanoz mama vermedim hic ama sıkıssam veririm
Kasık mama veriyorm sabahları
Ayy bikere söyledim kazara arkadaslara
Yok kokuyo,yok bizimki agzına bile sürmedi
Gel sen yaptır kahvaltısını hersabah diyesim geliyor
Ne vercem sasırırıyom yahu

Günaydın kızlar nasilsiniz bebisler nasıl yolculuk tan konuşulmuş bizde bu ay sonu annemlere gitcez dört buçuk saat sürüyor yakın Allahtan daha uzağa cesaret edemem evde yediririm yolda biberon mama zaten gideriz orda yerler yemek termoslari varya onlara çorba pure vs koyabilirsiniz cok pratik iyi oluyor bir yere gittigimizde

Bosversene cnm herkes hersey soyluyor bende bazen veriyorum kaşık mama mesela yemeği begenmeyip yemediklerinde kurtarıcı oluyor bana kavonoz purelerden esim bir kez almis ti sevmedi yemediler yereydiler iyiydi :)

Bosversene cnm herkes hersey soyluyor bende bazen veriyorum kaşık mama mesela yemeği begenmeyip yemediklerinde kurtarıcı oluyor bana kavonoz purelerden esim bir kez almis ti sevmedi yemediler yereydiler iyiydi :)
Hic mama vermeden büyütsem tmm belki vermem
Ama bende oyle oluk oluk süt olmadı mama destekli gittik
Valla aynen öyle yesin de oturup cift kasarlı tost bile veriirm diyorm bazen

Bnm kızlar sadece 2 ay emdi daha da naptiysam emmediler 6 aylik olana dek sağa sağa götürebildim sonra kesildi en baştan beri yetmediği için zaten mama destekli gidiyorduk 6 aydan sonra sadece mama aldılar keşke emseydiler ama işte insanin elinde olmuyor çok şükür sağlıkları iyi gelişimleri iyi diyorum

Bizde ek gıda işi çok sıkıntılı. Zaten yoğurt peynir vs veremiyoruz alerjisi var diye. Onun dışında da bir çok şeyi yediği zaman yüzü gözü burnu kaşınıyor. Kaşınmasa bile iştahı yok. Kendisine özel yaptığım şeyleri sevmiyor. Bizim yemekleri seviyor. Onu da çok çok az yiyor. %90 meme ile gidiyoruz. Bakalım 1 yaşa kadar yolu var.

Yolda kollarını aça aça uyuyamaz huzursuz olur diye endişe ettim ama motive oldum şu an yolda bozulmayacak ne yemekler olabilir acaba kızıma ? Bebe buskuvisi yapicam başka pek bulamadım
Bisküvi meyve iyidir. Termos kaba da çorba, pilav, yoğurt koyabilirsin. Yolda yeter de artar bence.

Ooo maşallah ya süper acayip motive ettiniz kızlar çok sagolun meyve sebzeler dışında yemek olarak neler koydun canım bozulmayacak şekilde?
Havuç, salatalık, meyve süzgeci için elma, şeftali, muz dilimledim.
makarna haşladım kavanoza koydum. Tek tek elimle yedirdim giderken eline de oyuncak
Bir de çorba yaptım içine bebek için yaptığım ekmekten doğradım baya katı oldu onu da kaşıkla bir iki yedirdim.
bir de bebe bisküvisi

Süper ben de öyle planladım

Bizde doğdugundan beri mamayla destekliyoruz. He hiç mama yememesini bende isterdim. Ama çocuk açlıktan sarılık oldu. Mecburen verdim hatta doktor bile kızdı. Niye ölceğini arttırmadin diye. O yüzden yeter ki yesinde. Şimdi alerjik mamayı içmiyor günde 1 kere içsin diye neler yapıyoruz. Herkesin çocuğu kendine. HER ANNE KENDİ ÇOCUĞU İÇİN EN İYİSİNI BİLİR VE YAPAR. Bana da çok söyleyen oldu mama verme öyle yapma böyle yapma diye. İyi aç bırakalım o zaman dedim sustular :))

Bizde de durum aynı. Kahvaltı da yulaf ezmesi tavsiye ederim. Bizim yemeklerden yemek isteme olayı oğlumda da var ama dokunuyor. Yoğurt ve yumurta yiyememeleri insanın elini kolunu bağlıyor. Geçen mercimek çorbası verdim o bile dokundu. Size neler dokunuyor cozebildin mi?

Yulaf ezmesini nasıl veriyorsun cnm

Bir de araba da bez değiştirmek çok zor oluyor. Kıpır kıpır bir yatmıyor sürekli ayakta dikelmek istiyor. Külot bez en iyisi. Hemen pijama giyer gibi giydirdim. Cırtlı çok zor oldu
Aa dogru sağol canım zaten evde değiştirmek bile çok zor oldu kalkıp gidiyor tam ortasindaa , peki uzun süre oturur gibi uyumak onu rahatsız etti mi

Aa dogru sağol canım zaten evde değiştirmek bile çok zor oldu kalkıp gidiyor tam ortasindaa , peki uzun süre oturur gibi uyumak onu rahatsız etti mi
Uyuduğu zaman yatak aramıyor allahtan yeter ki uyku gelsin. O yüzden hiç problem olmadı. Çoğu zaman kucağımda uyudu zaten emerken bende koymadım

merhaba güzel anneler ben uzun bir süredir giremedim forma. 18'inde 11 aylık olacak kızım kumsal. suan 4 tane dişimiz çıkmış durumda çok hareketli hiç durmuyor gündüzleri şanslıysak 1 saat uyuyor onun dışında uyumuyor hanım. geceleride süt için 2 kez uyanıyor. en son 10 kilo boyuda 83 cm di ama bir aydan fazladır ölçmedik. bizde durum bu umarım herkes iyidir.

83 mu 73 olmasın hala sağıyormusun benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…