2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sipraktin diye istah acici bir surup var aslinda alerji ilaci ama doktorlar istah ivin veriyor ben cocuklarin uyku duzeni ve bu surekli oksuruk nezle gibi durumu ivin almistim acayio istah aciyor kilo da alir belki
Bu sipraktini ne kadar veriyosun canim.olcu olarak

Herkes bekliyor birbirinden
ben ayni rutin uykusuz hayat iştah yok dişler gele gele hal olduk o moddayız
Sizler nasilsiniz gençlik bebeler nasıl azıyorlarmi
Efe sıralıyor oturuyor sonunda yaptı Beterin beteri varmis ama en beteri galiba yürümesi kafa goz dudak patlaması durmuyor devam can yaniyo otur abi dur yokk devam demir deposu boş cikti 2 surup kullanmaya başladık havadisler bunlar

Merhabaa hanımlar, umarım herkes iyidir. bizim bebekler gayet iyiler. oğlum yürümek üzere, kızım sıralıyor. üçer tane dişleri çıktı. bir iki kelimeli şeyler konuşmaya başladılar yavaş yavaş. bu aralar uyku düzenleri dengesiz dişlerden sanırım. gece yarıları kalkıp oyun oynamak istiyolar filan. ama onun dışında elhamdülillah gidiyor bir şekilde.

sizler de iyisinizdir umarım.

İstah surubu sormustum onu almaya gidecegim gun hamur acmak icin yer sofrasini cikardim cikarmisken kahvaltiyi orda yiyelim dedim. Bebisin kahvaltiliklarini sa orata koydum kendi oturarak yedi arkadaslar mama sandalyesinde yemiyoruz arrik yer aofrasini koruyorum kendi eliyle yiyor. Cocugu yemeyenlere fikir olsun selamlar

Maşallah ben yer sofrası koysam bizimkiler direk üstüne çıkar büyük ihtimal :)

Hastalığımız geçmek üzere ama dert bitmiyor ki Eltim kaynım bir de 5 yaşındaki çocuklarıyla habersiz kalmaya geldiler. Biz zaten ne zamandır uyumuyoruz, ev kalkmış gidiyor. Temizlik hak getire. Aniden biz geldik dediler. Bir de il dışından geldiler. Biz tabi eşimle kavga ettik. Evde alışveriş yapılmamış. Çıldırmam an meselesi

Su habersiz gelme olayini benim zaten beynim.almiyor.. yaw insanin kendi annesi bile.gelecegi zaman hic yoktan bi banyoyu yikiyo insan bu kadae olmaz neden gelmis bunlar

Su habersiz gelme olayini benim zaten beynim.almiyor.. yaw insanin kendi annesi bile.gelecegi zaman hic yoktan bi banyoyu yikiyo insan bu kadae olmaz neden gelmis bunlar
Çocuğu özlemişler. Yersen tabi.
eltim benim düğünüme bile gelmedi yani çok sever beni. Daha bu ikinci görüşüm kendisini o kadar yakınız(!)
Annem babam habersiz asla gelmezler mutlaka müsait misin diye sorarlar ama bir de kalmaya çocukla beraber gelmişler. Ve eltim tatlısına varana kadar yapıp gelmiş bir de diyor ki bizde öyle aniden karar verdik. Geldikleri şehirle aramız 2 saat üstelik. Aradılar kapıda biz geldik diye.
resmen eve bakmaya geldiler. Kendilerinin maddi durumları bizden çok çok iyi. İçimden diyorum kesin evlerinde ne var ne yok diye geldiler malum bizde asgari ücretle geçiniyoruz.
o kadar sinir oldum ki.Ben bebeği emzirmek için odaya geldim markete gitmişler. Allah beni bunlarla sınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…