2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynı sorunu bende yaşıyorum cnm ama insan şaşırıyor ne yapsam diye üzme kendini bizimkiler pilav seviyor bulgur yapıyorum semizotu yemeğini çok sevmiyorlar ama yapıyorum arada az da olsa yiyorlar makarna yapıyorum patates hasliyorum köfte yapıyorum geçen gün taze fasulye yaptım minik minik doğradım sevdi yediler mercimek köfte sevmediler çorbasını da sevmiyorlar ztn yeşil mercimekli bulgur pilavı yapıyorum gecen kabaktan yemek yaptim yemediler et hasliyorum cok seviyorlar onu aklıma gelenler bunlar cnm inş işine yarar bi fikir olur sana

Marka adı versem reklam olur mu bilmiyorum. Bebekler için pırasalı, brokolili makarnaları var. Tavuklu tel şehriyesi falan var. Ben onlardan alıyorum aylık bir kaç paket. Çok iyi oluyor. Ayrı ayrı yedirmek zor ( ve hazırlamak) oluyor çünkü.

Mercimek köftesi hiç yapmadım iyi fikir oldu valla canım sağol

Tahmin ettim siteyi , seviyor mu ben de onlara bakıyorum eşim tuzak bunlar diyor aldırmadı geçen gün sepete atmistim

Moller marka mi onU seviyorlarmis

Kızamık aşımızı olduk özellikle yumurta alerjisi var mi diye özellikle bilginize
Bizde 9. Ayda olmuştuk. Oğlumun yumurtaya da alerjisi var. Ama sorun olmadı şükür bizde. Bu zamana kadar aşıdan alerji olan pek duymadım demişti hemşire. Ama genede 1 gün boyunca gözlemlemistim.

merhaba ben kızıma mustella kullanıyorum ekzema sorunumuz var doktorumuzun önerisi ile şampu , krem ve güneş koruyucu hep mustella kullanıyorum.
Teşekkür ederim canım bende mustela almaya karar verdim Allah şifa versin biran önce geçsin egzaması minik kuşun inş

Tavuk.haslayip eline veriyorum onu sevdi pilavi yogurtladim onu sevdi (sivi istemedigin ocin bunlari yazdim) hala yer sofrasina devam

Taze fasulyeyi blendardan geciriyodum bide normal verim bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…