2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tek benim saniyordum şükür yalniz değilim

çok geçmiş olsun. inşallah hemen iyileşirsin
Mochiye hiç gelmiyor. elimle sıkınca geliyor damla damla

Bu tam olarak ben

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. İnsan ne kadar canı yansa da evladını düşünüyor. Onun ihtiyaçlarını giderememek daha da can yakıyor.

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım inş çabucak iyilesirsin Allah yardımcın olsun yardımcı olabilecek biri yokmu akininda çok zor olur tek elle

çok geçmiş olsun. inşallah hemen iyileşirsin
Mochiye hiç gelmiyor. elimle sıkınca geliyor damla damla
teşekkür ederim canım, bugün tam 1 hafta oldu Allaha şükür günden güne daha iyi oldum sarı kantaron yağı sürdüm. Bolca dereotu yesen ? Sütü cok artırıyormuş,rezene çayı içiyor musun

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. İnsan ne kadar canı yansa da evladını düşünüyor. Onun ihtiyaçlarını giderememek daha da can yakıyor.
Çok teşekkür ederim canım, evet çok yıpraticiydi , hele de o ilaç sürülünce emzirememek çocuğumun meme diye kıvranmasi beni çok üzdü, bi daha da ilaç sürmedim pansumana bile gitmedim, sarı kantaron yağı sayesinde hhızlıca düzeliyorum çok şükür

Geçmiş olsun canım inş çabucak iyilesirsin Allah yardımcın olsun yardımcı olabilecek biri yokmu akininda çok zor olur tek elle
Teşekkür ederim canım Allah hepinizden razı olsun, eşim hep yardım etti ama yine de çok zordu eşin de olsa birine muhtaç olmak

Sarı kantaron yağı pişik olunca bebeklere de iyi geliyor diyorlar. İnşallah kısa zamanda iyi olursun. Canım Allah yardımcın olsun.

elle sagmayà o kadr çıkıyorsa sütun vardır canım bende şimdi ugras sam anca o kadr çıkar bence çekimi iyi bi makıné bulursan çok iyi sagar sin tahin pekmez tahin helvası bol su fayda eder inslalah
Elimle sağdım. Çay bardağının 4te biri doldu
bebeğeni ha bire emzir cogalir inslalh

teşekkür ederim canım, bugün tam 1 hafta oldu Allaha şükür günden güne daha iyi oldum sarı kantaron yağı sürdüm. Bolca dereotu yesen ? Sütü cok artırıyormuş,rezene çayı içiyor musun
Rezene içiyorum. dereotunu denememiştim teşekkür ederim canım deneyeceğim

Deneyeceğim canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…