2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bir de kahvaltıda içecek biseyler veriyor musunuz su dışında
Ben domates koyuyorum az ikişer kup şeker kadar da öylece yediriyorum arada domatesi su dışında birşey içmiyorlar meyve suyu vermeyi denedim sevmediler meyveyi çok sevmelerine rağmen meyve suyu iciremiyorum ayran denedim onuda içmediler

Evet benimki pure yiyo karmanncorman suan ama bezelyeyi purebyapmadim normal yedi hayretnettim

Papatya cayi veriyorum ogle uykusuna kolay gecsin diye salca domates kullanmadim.hic senin bebis napiyo iyu mi
İyi canım kudurmasyon , gündüz uykusunu 1e indirmeye çalışıyor ama yorgun düşüyor savaş veriyor resmen ,domates koymaya başladım tepki vermedi yemeklerde, sürekli yeşil sebzeler yeşil kaka fenalık geldi bana papatyayi öğleden sonra için vereyim belki çabuk uyur bu arada benimki hala emeklemiyor ya görüyorum millet yürümeye başlamış ,bizimki popoyu kaldıracak da emekleyecek daha

Kofte falan veriyo musun domatesli ben de denim.bakim napicak merak ettim aklima gelmedi domates vermek yoksa nutellanjn bile tadini biliyo beyefendi ya yurume dedigin koltuga tutanarak adim atiyo eger bi yere tutunmadan yuruyo benim cocugun diyen varsa salliyodur zaten 10. Ayda bazi anneler abartmayi seviyo cocugunu

10 ay 7.günden merhaba 1 haftadır kızım geceleri uyumamaya ve ağlamaya başlamıştı bizde doktora gittik acaba bir rahatsızlığımı var diye. İdrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi doktorumuz, başka bir problemi yok gibiydi. Tahlil yapıldı hiçbir şey çıkmadı çok şükür. Burnu tıkalıymış meğerse. Temizledir mışıl mışıl uyudu gece
Dün eşimle saçlarını kestik. Doğduğundan beri ilk kez saçsız kaldı yavrum
Sizlere danışmak istediğim kendime çok sorun yaptığım bir konu var. Sütüm az olduğu ve kızım sarılık olduğu için mamaya başladık 2. Günde ve hala kullanıyoruz. Maddi açıdan artık beni çok fazla zorluyor her 3 güne 60 lira vermek. Mamasız durmuyor uyumuyor zaten çünkü sütüm hala az. Başlarda humana galactaco kullandım ama hem mama hem bunlar beni çok zorladığı için bırakmak zorunda kaldım.
artık mamayı da bırakmak istiyorum. Su 3 litre içiyorum yediklerime dikkat ediyorum. Sütümü artırmak için promalt ya da vitamom kullansam bir etkisi olur mu?

Köfteyi domatesli hiç yapmadim canım ,semizotu ve taze fasulyede domates kullandım minik bir tane ,menemen denemek istiyorum kahvaltı için

Yok canım bir kere öyle yaptım aynı boyda kakadan geri çıktı soğanlı domatesli yemek yapıyorum küçük küçük dogruyorum
Aaaa gercekten mii yaaaa ben hep pure seklinde veriyodum icine katiyodum daha dogrusu.. kucuk kucik dograyinca yer diyosjn ben de denim fasulyeyi cunku hep.pure seklinde yedi

Ben promalt iciyodum ilk 6 ay sutumu arttiriyodu ama.suan 10. Aydayiz bi yarari olur mu bu saatten sonra onu tam bilmiyorjm canim yanlis yonlendirmim

Kızlar selam,nasılsınız? sağlıktan daha önemli hiç birşey yokmuş, geçen hafta sağ elim demligin kapağını kapatmaya çalışırken komple içine girdi derileri yüzüldü korkunç bi acı ve 2.derece yanık malesef perişan oldum. Bebegimin altını bile değiştiremedim tek elle. kendinize cokndikkat edin. sonmelodi00 canım belki sütün vardır sen az sanıyorsundur, hastaneye gittiğimizde mecburen ilaç sürdüler 8 saat emzirme , sagip dok dediler , ben sütüm çok az sanardım hep, öyle bekleyip sağınca baya bi süt olduğunu gördüm

Çok geçmiş olsun canım

Zeytinyağı 3 lt şu kuzu

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…