2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bir akrabamız virüse yakalandı, yeni atlatıyor onun anlattıklarından sonra sokağa çıkamaz oldum çok korkuyorum. İnternetten araştıracağım
Allah korusun bence kirala makine tatlim süt çoğalır 3 saate sağarsan

Cnm 10 aylık ek gıda almıyor mu?
10 aylıkken 3 günde bir mama almak zorlar tabi
Em son sokaga cıkma yasagında mama aldık tarih hatırlamıyorm 1000 gr hala kullanıyorm.
3 ana 3 ara ögün veriyorz.Gece mama gündüz belki 1 kez mama

Cok gecmis olsn

ek gıda alıyor canım. Anne sütüne ek mama ile takviye yapıyorum çünkü sütle doymuyor. Ne yerse yesin ya emecek ya mama yiyecek. Yoksa durmuyor, uyumuyor.
3 ara öğün çok değil mi?
ben sadece 3 öğün yediriyorum. Arada bir tane bisküvi falan veriyorum

Canım bende 6. Ayda kestim mamayı ek gıdaya geçince.Bende sütüm az sanıyordum doktor dediki o sagdigindan çıkanın kaç katını emiyordur az sanma dedi.Şimdi 3 buçuk aydir mamasız uyuyor,sürekli emiyor sütüm daha da cogaldi..Sende emzirerek uyutmayi dene mamayı verme nasıl olsa ek gidaya gecmissin.Hem memeye iyice alışır, hem emdikçe sütun çoğalır hemde mama derdinden kurtulmus olursun..İlk günler aglayabilir sabret zaten 2 ay sonra normal sütte verebiliriz.Bende ilk mamayı kestigimde nasıl uyutacağım diye düşünüyordum şimdi sürekli memede

çokteşekkür ederim canım inan nasıl motive ettin anlatamam.
Bugün mamamız bitmek üzere alacaktım ama deneyeceğim inşallah bende de sadece memeye alışır

Kızlar bugün komsum yarim saatligine cocuklarini bana birakti o an cok sukur 4 cocugum yok dedim 6 aylık oğlu 3 yaşında kızı var oğlan küçük ztn onun bir zorluğu yokda korkumdan yere bırakamadım bizim kızlar hücum ediyo oğlana 3 yaşındaki kızda hepsine birden hücum ediyor kızların emziklerini çekiyo ağızlarından tokalarını çekiyor onla oynamıyorlar diye vurmaya calisiyor anlatiyorum onlar küçük anlamıyor diye hic umrunda dgl üç bebeği onun hışmından koruyacam diye yoruldum ve korktum eyvah dedim 3 yaşına geldiklerinde böyle mı olacaklar diye inş bizim bebeler uslu ve anlayisli çocuklar olurlar

Ara ögün yogurt meyve falan bizimde
Buara muffine taktık
Tencerede yapıyorm 10 dk da .Eline veriyorum yarısını yiyor yarısını atıyor ama oyalanıyor

2 cocuklu kadına cocuk bırakmak da ne bilim

Oooo kaçak maşallah ufakliga

çokteşekkür ederim canım inan nasıl motive ettin anlatamam.
Bugün mamamız bitmek üzere alacaktım ama deneyeceğim inşallah bende de sadece memeye alışır ❤
Rica ederim canım benim hiç korkma bebekler herşeye alışıyor, emmeye iyice alışacak göreceksin mama derdinde son bulacak İnşallah

Selam canım, maşallah başladı mi tutunmadan yürümeye biz henüz tutunarak, artık tek elini bırakarak yürüyor . Yaşına girdiği gün yürüyenler cokmus, az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…