2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yürüyormu iku herkes gibi bende sorayım bu soruyu bizimki daha yürümüyor
13.ay içinde yürüdü, doktoru 1 yas kontrolünde yürüme koşma? diye sorduğunda hayir demistim ve kadının şaşkınlığı unutulmazdi; insanı şüpheye düşürüyor. Yürüyecek sizinkiler de, zamanını bekliyorlar

Slm kızlarr
Biz de yenidogana geri döndük
Atak mı neyse bitsin artk
Gece abartısız 7-8 kez kalkıp oturuyor
6.30 da baglasan durmaz uyanıp salona fırlıyor
Gece calpol verdim de uyudu dislerinden sanırım
Napcaz bilmiyoırm

Atak dış gaz bunların çilesi hiç bitmiyor ya bizimki bir de oruc yemiyor da eşek herif

Merhaba güzel anneler
Kızım 29 temmuz doğumlu bu hafta atak haftası sanırım .yada zı dişleri patladı o yüzden mi bilmiyorum .kızımı tanıyamıyorum artık .sandalyeye çıkıp oradan masaya çıkmış bugün .oğlum haber verdi .yeni etkinliği tırmanma .kızımı ben yetiştiriyorum sanki abisi yetiştiriyor .erkek çocuğu gibi davranıyor bazen.parka gittiğimiz zaman kendi tırmanıp kayacakmış tutunca kıyamet koparıyor.10.5 aylık yürüdü.sürekli emmek istiyor .

Yaa duygulandım bi an.. Burada herkes doğurmayı beklerken şimdi bebişler den kimse fırsat bulamıyor hiç bir şeye merhaba ağustos anneleri aklıma geldiniz bir bakayım dedim aklıma da nerden geldiniz onu da diyeyim 39. Haftamda yeniden bebiş hazırlığı yaparken burada heyecanla gün saydığımız günler aklıma geldi 14 aylık kızımla 9 aylık hamileyim yaa çok çocuk iyidir derken bunu kastetmemiştim ama nasip işte sürpriz bebek oldu bu da gerçekten.. İnşallah hepiniz iyisinizdir minnoşlarınız iyidir her şey yolundadır

Ay kuzu nasılsın merak ediyordum seni herşey yolunda mı minnos nasıl erkekti galiba dimi

Ay kuzu nasılsın merak ediyordum seni herşey yolunda mı minnos nasıl erkekti galiba dimi
İyiym çok şükür teşekkür ederim canım evet erkek demişti doktor bakalım civciv mi çıkacak kuş mu hilal le abisi ablası ilgileniyor oynuyor biraz rahatım o yönden doğum stresi sardı bu aralar bekleme modundayım artık her an sancı gelecek mi kafası işte bildiğin şeyler.. Sen nasılsın minnoşun ile hayat nasıl gidiyo

Canim hatirladinmi bilmem ama bız sona kalan annelerdendik Yeni bebisini sağlıkla kucağına al inşallah.Ne güzel iki kız iki erkek annesi olacaksin.şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sana canim

Canim hatirladinmi bilmem ama bız sona kalan annelerdendik Yeni bebisini sağlıkla kucağına al inşallah.Ne güzel iki kız iki erkek annesi olacaksin.şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum sana canim
Ya Allah razı olsun canım iyi dileklerin için teşekkür ederim öyle olacak inşallah iki kız iki erkek denk geldi gerçekten

Aynı efe klasik çizgisini asla bozmuyor maşallah hilal kuş zaten uyumlu sen kidemlisin 3 kez atlattın ne stresi be yavrum Allah kolaylık versin sağlıkla kolaylıkla gelsin erkeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…