2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnanmam efe gibi hareketli bir bebisin annesi kilolu olamaz
Sinirden abur cubur yiyince çılgınlar gibi oluyor canım kilo
Sevnus boydan kimse anlamıyor da bana batıyor kilo
Bugün diyete basladimmmmm vatana millete hayırlı olsun 9.5 kilom var
M Minelsi0101 mücadeleye devam ne kavgam bitti ne sevdam senn nerelerdesinnn yahu

Iyiyiz şükür afacanlarla uğraşıyorum 7yas 9,5 yaş 15 aylik 3 oglumm var Senin kizinn mi olmuştu nasılsınız?
Oy masallah sırtın yere gelmez 3 aslan parçasıyla bende küçük cadıyla uğraşıyorum çok mızmız bol ağlamaklı bir kızım var

Bizdede aynı mücadele ana kız birbirimizi yiyoruz evde giremiyorum pek eskisi gibi çünkü sıkılmaya bile vaktim olmuyor artık

aynen benim kızda öyle evde yüksek ne var onun tepesinde geziyor sağolsun ablası nasıl yaramazlık yapılır hepsini öğretiyor sehbanin üstüne çıkıp Zıplama ya çalışıyor

oyy canım bende seni merak ediyordum maşallah Allah kolaylik versin dogumada

Merhaba kızlar en son Eylül’da yazmışım umarım hepiniz iyisinizdir Ben işe başlayınca çok vakit ayıramaz oldum. Birkaç gündür aklımdaydı burası şimdi girebildim yeni hamile çarptı gözüme son sayfada ikicicek-birbocek hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah

Balık yağı biz de Ocean şurup kullanıyoruz. İçerisindeki EPA DHA oranı yüksek bir de IFOS onaylı olduğu için onu tercih ettim. (Son sayfada bir de balık yağı okuyunca onu da araya sıkıştırayım dedim.)

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…