Yok canım alışamıyorum aslında tam alışmaya başlamıştım şimdide hormonlar tepeme tepeme vuruyor cabuk yoruluyorum dayanamiyorum gece uykusuz kalmaya gece uyuyamayinca gündüz ruh gibi dolaniyorum naptigim belli degil inan
İyi akşamlar kızlar.nasilsiniz?benim oğlumda aynı hala gece sık sık uyanıyor bu gece 3 defa uyandı diye mutluyum
Yemek konusuda kötü hala öğün başı bir kaşık yemiyodur.bu arada yeni hamilelere hayırlı olsun ikicicek-birbocek
ı gördüm başka da vardır belki.darisi başımıza cesaret gelirse bir gün...
Yok canım alışamıyorum aslında tam alışmaya başlamıştım şimdide hormonlar tepeme tepeme vuruyor cabuk yoruluyorum dayanamiyorum gece uykusuz kalmaya gece uyuyamayinca gündüz ruh gibi dolaniyorum naptigim belli degil inan
Allah kolaylii versin hakikaten zor. Masallah cok guxlu bi kadinsin cok ozniyorum sana ben hala mesela uykusuzluga alisamadim yememek icmemek bana koymuyor ama uykusuzluk beni mahvediyo. Uykumu alip biyolojik saatimde kalkmak istiyorum gun icinde devamli kafamdan bu geciyo.
Kuzucuum, arada bakıyorum da çok yazamıyorum. Minişler malum tüm günü sömüyorlar. İşe de başladım haftada iki. Yuvarlanıp gidiyoruz. Sen nasılsın, tatlış nasıl?
Ahh kartalım 1 yaş kontrolünü yeni yaptirabildim biraz kansızlık çıktı B12 vitamini eksikmis. Ocean ilaç yazdı bulamadım getiecekler inşallah çinko falan bir sürü vitamin zorla iciriyorum yarısını döküyor hep bı de boyu kısaymış
Ahh kartalım 1 yaş kontrolünü yeni yaptirabildim biraz kansızlık çıktı B12 vitamini eksikmis. Ocean ilaç yazdı bulamadım getiecekler inşallah çinko falan bir sürü vitamin zorla iciriyorum yarısını döküyor hep bı de boyu kısaymış
Kuzum yanlış anlama 6 ay demirimiz azdı denemedigimiz damla kalmadı ferro sanol b şurup ise yaradı bence ocean verme geçmiş olsun kuzuma çinko önemli ya yemeklerde çinko içerikli versen kabak çekirdeği susam un haline getirip yoğurt meyveyle versen
Kuzum yanlış anlama 6 ay demirimiz azdı denemedigimiz damla kalmadı ferro sanol b şurup ise yaradı bence ocean verme geçmiş olsun kuzuma çinko önemli ya yemeklerde çinko içerikli versen kabak çekirdeği susam un haline getirip yoğurt meyveyle versen
Kizlar cay meselesini cozduk ciddi ciddi oturduk konustuk yok yani ben cok dert etmistim suanda asayis berkemal. Yurumeyen bebislere belki bir tavsiye ise yarar gun icinde benim.parka gittigimizde diger cocuklara ozendiyodu cok. Kosturmalari yurumeleri vs zaten ilk.yurumemizde disarida oldu belki hwe gun parka gpturmek ise yarar
Benimki de yürümüyor daha 14aylik oldu ,elinden tutunca yamuk yumuk yürüyor yorulunca salıyor kendini yere, ama koltukların tepesine tırmanma sandalyeye çıkıp ordan masaya çıkmada bir numara
Selam kizlar, bilişsel oyunlar cok onemliymis ben bu kadar etkili oldugunu bilmiyordum, hic etkinlik yapmiyorduk artik etkinliklere önem vericem.. dün hazir jöle yaptim icine oyuncaklari koydum kizim cikardi falan baya oyalandi.