2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çıldırmayalım canım alısalım artık.. gerçi bı senedir alışamadık
Yok canım alışamıyorum aslında tam alışmaya başlamıştım şimdide hormonlar tepeme tepeme vuruyor cabuk yoruluyorum dayanamiyorum gece uykusuz kalmaya gece uyuyamayinca gündüz ruh gibi dolaniyorum naptigim belli degil inan

Kartal kartal

Allah kolaylii versin hakikaten zor. Masallah cok guxlu bi kadinsin cok ozniyorum sana ben hala mesela uykusuzluga alisamadim yememek icmemek bana koymuyor ama uykusuzluk beni mahvediyo. Uykumu alip biyolojik saatimde kalkmak istiyorum gun icinde devamli kafamdan bu geciyo.

Allah kolaylık versin canım zor gerçekten inşallah bu defaki sakin bebek olur

Kuzum yanlış anlama 6 ay demirimiz azdı denemedigimiz damla kalmadı ferro sanol b şurup ise yaradı bence ocean verme geçmiş olsun kuzuma çinko önemli ya yemeklerde çinko içerikli versen kabak çekirdeği susam un haline getirip yoğurt meyveyle versen

Denerim hepsini sağol canım

Kizlar cay meselesini cozduk ciddi ciddi oturduk konustuk yok yani ben cok dert etmistim suanda asayis berkemal. Yurumeyen bebislere belki bir tavsiye ise yarar gun icinde benim.parka gittigimizde diger cocuklara ozendiyodu cok. Kosturmalari yurumeleri vs zaten ilk.yurumemizde disarida oldu belki hwe gun parka gpturmek ise yarar

Benimki de yürümüyor daha 14aylik oldu ,elinden tutunca yamuk yumuk yürüyor yorulunca salıyor kendini yere, ama koltukların tepesine tırmanma sandalyeye çıkıp ordan masaya çıkmada bir numara
Bizimki o kadar da tirmanamiyo henüz ama oturup bir güzel dolaplari döküyor saçıyor, yürüse evi başımıza yıkar gibi

Selam kizlar, bilişsel oyunlar cok onemliymis ben bu kadar etkili oldugunu bilmiyordum, hic etkinlik yapmiyorduk artik etkinliklere önem vericem.. dün hazir jöle yaptim icine oyuncaklari koydum kizim cikardi falan baya oyalandi.

Eklentiler

• 20201030_124642.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…