- 1 Temmuz 2009
- 6.068
- 6.738
- 773
Teşekkür ederim canım :)Tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun
Baby plus gourmet modelini kullanıyorum. Mennunuz. Kademeli ve yukarı aşağı kalkan bir model. Ama bu özelliklerini hiç kullanmadık. Sadece basit sandalyelere göre devrilmesi daha zor. O yüzden bunu tercih ettik.Hanımlar merhaba,
Ben 2020 ağustos annesiyim. Mama sandalyesi alacağım. Siz tecrübeli annelerden öneri istiyorumşimdiden tşk ederim.
Chicco ya da joie kullanan var mı? Mama sandalyesinin fonksiyonel olması gerekli mi?
Chicco kullandık parcalandi baby çare yada koala markayı öneriyorlar şuan kraft hediye geldiği icin onu kullanıyoruz onermem kraft chicco ikisinideHanımlar merhaba,
Ben 2020 ağustos annesiyim. Mama sandalyesi alacağım. Siz tecrübeli annelerden öneri istiyorumşimdiden tşk ederim.
Chicco ya da joie kullanan var mı? Mama sandalyesinin fonksiyonel olması gerekli mi?
Ilk kullanımda 6.ayda iki yatar fonk olması yeterli direkt dik konum oturmaması icinHanımlar merhaba,
Tamam dikkat edeceğim. Çok tşk ederimIlk kullanımda 6.ayda iki yatar fonk olması yeterli direkt dik konum oturmaması icin
Vurma yok canım. Ama çok fazla bağırıyor ve çığlık çığlığa ağlıyor. Tutturması da çok arttı bu araKızlar sizinkiler sinirlenince bisey isteyip olmayınca kendine size vuruyormu
Çok teşekkür ederim canımTüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun
Chicco pocket snack portatif bizimki. Ben annemlere gidip uzun kalacağımız zamanlarda yanımda götürüyordum o yüzden bizim için çok kullanışlı oldu. Bir de mutfağımız küçük olduğu için klasik mama sandalyelerinden alıp alanı iyice daraltmak istemedim. Bunu mutfak sandalyesine bağladık orada duruyor. Memnunum. Böyle bir şeye ihtiyacınız varsa tavsiye ederimHanımlar merhaba,
Vurma değil de ısırıyor ya da dişlerini sıkarak elleriyle bizi sıkıyor filan. Isırma konusunda hep söylüyorum ısırma acıyor vs diye ama pek dikkate alıyormuş gibi durmuyorKızlar sizinkiler sinirlenince bisey isteyip olmayınca kendine size vuruyormu
Bnm kızlar yapıyor malesef ne yapacagimi bilmiyorum birisi çok aktif sürekli kardeşinin elinden oyuncaklarını çekip alıyor dediği olmasın hele başlıyor bağırmaya sinirlenince heyecanlanınca kardeşine vuruyor saçını çekiyor bazen bana da vuruyor digeride sinirlenince kafasını biryerlere vuruyor nasıl etcem napcam bilmiyorum aslında ilgi eksikliğinden ve kiskancliktan diye düşünüyorum ama yetişemiyorum da 2 hafta annemde kaldım çok çok azalmıştı eve gelince başladık gene birine bi yudum su versem diğeri susamasa bile istiyor biri bi bacagima digeri otekine yapisiyor hicbir is yapamiyorum yemek bile zor yapiyorum zaten bi odadan digerine gitmek bile sıkıntı bnm icin 3 kisi beraber yuruyoruz o derecedeyiz şuan napcam hic fikrim yokKızlar sizinkiler sinirlenince bisey isteyip olmayınca kendine size vuruyormu
Allah yardımcın olsun, biz bir taneyle başa çıkamıyoruz 2 tane olunca 2 kat zor tabiiBnm kızlar yapıyor malesef ne yapacagimi bilmiyorum birisi çok aktif sürekli kardeşinin elinden oyuncaklarını çekip alıyor dediği olmasın hele başlıyor bağırmaya sinirlenince heyecanlanınca kardeşine vuruyor saçını çekiyor bazen bana da vuruyor digeride sinirlenince kafasını biryerlere vuruyor nasıl etcem napcam bilmiyorum aslında ilgi eksikliğinden ve kiskancliktan diye düşünüyorum ama yetişemiyorum da 2 hafta annemde kaldım çok çok azalmıştı eve gelince başladık gene birine bi yudum su versem diğeri susamasa bile istiyor biri bi bacagima digeri otekine yapisiyor hicbir is yapamiyorum yemek bile zor yapiyorum zaten bi odadan digerine gitmek bile sıkıntı bnm icin 3 kisi beraber yuruyoruz o derecedeyiz şuan napcam hic fikrim yok
Amin canım hepimizinde yardımcısı olsun inşAllah yardımcın olsun, biz bir taneyle başa çıkamıyoruz 2 tane olunca 2 kat zor tabii
Kafasına vuruyor istediği bir şey olmadığı zaman. Nasıl unutacak bunu bilmiyorumKızlar sizinkiler sinirlenince bisey isteyip olmayınca kendine size vuruyormu
Offf offff dedim Allah yardımcın olsun canım ne diyim ikizBnm kızlar yapıyor malesef ne yapacagimi bilmiyorum birisi çok aktif sürekli kardeşinin elinden oyuncaklarını çekip alıyor dediği olmasın hele başlıyor bağırmaya sinirlenince heyecanlanınca kardeşine vuruyor saçını çekiyor bazen bana da vuruyor digeride sinirlenince kafasını biryerlere vuruyor nasıl etcem napcam bilmiyorum aslında ilgi eksikliğinden ve kiskancliktan diye düşünüyorum ama yetişemiyorum da 2 hafta annemde kaldım çok çok azalmıştı eve gelince başladık gene birine bi yudum su versem diğeri susamasa bile istiyor biri bi bacagima digeri otekine yapisiyor hicbir is yapamiyorum yemek bile zor yapiyorum zaten bi odadan digerine gitmek bile sıkıntı bnm icin 3 kisi beraber yuruyoruz o derecedeyiz şuan napcam hic fikrim yok
Canım benim Allah yardımcın olsun birde hamilesin keşke sana sürekli yardım edecek birileri olsa bı yardımcı bulsan destek olur rahatlarsin birazBnm kızlar yapıyor malesef ne yapacagimi bilmiyorum birisi çok aktif sürekli kardeşinin elinden oyuncaklarını çekip alıyor dediği olmasın hele başlıyor bağırmaya sinirlenince heyecanlanınca kardeşine vuruyor saçını çekiyor bazen bana da vuruyor digeride sinirlenince kafasını biryerlere vuruyor nasıl etcem napcam bilmiyorum aslında ilgi eksikliğinden ve kiskancliktan diye düşünüyorum ama yetişemiyorum da 2 hafta annemde kaldım çok çok azalmıştı eve gelince başladık gene birine bi yudum su versem diğeri susamasa bile istiyor biri bi bacagima digeri otekine yapisiyor hicbir is yapamiyorum yemek bile zor yapiyorum zaten bi odadan digerine gitmek bile sıkıntı bnm icin 3 kisi beraber yuruyoruz o derecedeyiz şuan napcam hic fikrim yok
Malesef canım hickimse yok yakınımda yardımcı olacak yardımcı tutma gibi bi şansım da yok maddi olarak bakalım hele tayin istiyoruz annemlere yakın olalım diye ama oda zor görünüyor Allah kerim bakalim hele Bi kapi acilir insCanım benim Allah yardımcın olsun birde hamilesin keşke sana sürekli yardım edecek birileri olsa bı yardımcı bulsan destek olur rahatlarsin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?