2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hanımlar merhaba,
Ben 2020 ağustos annesiyim. Mama sandalyesi alacağım. Siz tecrübeli annelerden öneri istiyorum şimdiden tşk ederim.
Chicco ya da joie kullanan var mı? Mama sandalyesinin fonksiyonel olması gerekli mi?

Hanımlar merhaba,
Ben 2020 ağustos annesiyim. Mama sandalyesi alacağım. Siz tecrübeli annelerden öneri istiyorum şimdiden tşk ederim.
Chicco ya da joie kullanan var mı? Mama sandalyesinin fonksiyonel olması gerekli mi?
Baby plus gourmet modelini kullanıyorum. Mennunuz. Kademeli ve yukarı aşağı kalkan bir model. Ama bu özelliklerini hiç kullanmadık. Sadece basit sandalyelere göre devrilmesi daha zor. O yüzden bunu tercih ettik.

Hanımlar merhaba,
Chicco kullandık parcalandi baby çare yada koala markayı öneriyorlar şuan kraft hediye geldiği icin onu kullanıyoruz onermem kraft chicco ikisinide

Hanımlar merhaba,
Ilk kullanımda 6.ayda iki yatar fonk olması yeterli direkt dik konum oturmaması icin

Hanımlar merhaba,
Chicco pocket snack portatif bizimki. Ben annemlere gidip uzun kalacağımız zamanlarda yanımda götürüyordum o yüzden bizim için çok kullanışlı oldu. Bir de mutfağımız küçük olduğu için klasik mama sandalyelerinden alıp alanı iyice daraltmak istemedim. Bunu mutfak sandalyesine bağladık orada duruyor. Memnunum. Böyle bir şeye ihtiyacınız varsa tavsiye ederim

Kızlar sizinkiler sinirlenince bisey isteyip olmayınca kendine size vuruyormu
Vurma değil de ısırıyor ya da dişlerini sıkarak elleriyle bizi sıkıyor filan. Isırma konusunda hep söylüyorum ısırma acıyor vs diye ama pek dikkate alıyormuş gibi durmuyor

Kiiizlar, sonunda sifremi sifirlayabildim haha! Nasilsiniz bakalim? Aklima geldi bura, hala hareket var mi acaba diye merak ettim kiii, biraz biraz varmis:))

Bebisler nasil, sizler nasilsiniz?

Son 6/7 sayfayi soyle bi okudum, ordaki konulardan gireyim. Ediz bey yasini karsiladi yurume konusunda, 12 aylikta basladi yurumeleri, kosuyoruz bile artik:) Emzirme olayi beni cok bunaltmisti, gece her saat uyanip emme istegi beni cildirtmaya baslamisti cunku artik calisiyordumda. Ustelik illa bizimle uyumak istiyordu. Derken bir gun kafamin tasi atti, 9 aylik olmustuk, biraktim bir gunden diger gune meme vermedim mama verdim o istedikce (zaten mama iciyordu gunde 1 kere filan).
Goguslerim biraz kabardi agri olmadi, taa ki iki ay sonrasina kadar. Oyle bir tas gibi olma durumu, agri, atesli bir gogus (digeri iyiydi?), derken dus altinda agridan kivranarak yaptigim masajlari ben bilirim. Masaj yapa yapa yumusattim, sagmaya calistim biraz sutte cikti. Derken oyle oyle kesildi cok sukur. Ogluma uc ay gogsumu hic hic gostermedim, 3 ay sonra yanlislikla gorunce yazik kuzum, bakti bakti bakti, egilip emmeye calisti. Kalbim( O son oldu ama.

Uyku konusunu 3 ay once cozmek amacli bir yer yatagi aldim kendime. Ediz in yanina serdim odasina, O uyandikca 'uyu oglum burdayim' dedim elini filan tuttum. Cok aglayinca alip yanima yatirdim. Saskin saskin noluyo derken cocuk yatagina ve odasina alisti gitti. Ortalama 2 kez uyaniyor, bazen su iciyor, bazen bisey icmeden yatiyor, bazen mama istiyor mamasini icerken tekrar uyuyor. Bazen huysuzlanip kucak istiyor, koltukta ya babasiyla ya benimle yeniden uykuya daliyor ve yatagina geciyor.
Uykuya gecis hala dizimizde sallayarak bu arada...Gunde iki kez uyuyoruz, ikisinin toplami 2 ile 3 saat arasi uyuyor.

Yeme problemli. Istahsiz bir cocuk. Yemek istedigi zaman yiyor ama kirk dereden su getirterek. Sebze corba: igreniyor, kusana kadar bogurup sonunda kusuyor hatta. Meyve purelerini seviyor, icine artik Allah ne verdiyse (pekmez ceviz findik tahin) katiyoruz). Bakicisi ile sebze bi nebze daha iyi yiyo, nazi bana tabi..buna sukur napalim.

Haricinde her gun disari cikarmaya ozen gosteriyorum, korona nin ilk dalgasindan sonra ben aslinda bi nebze 'eeeh yeter be' moduna girdim acikcasi. Hala da oyle. Cikiyoruz, parka gidiyoruz, bisiklete biniyoruz, markete gidiyoruz..

butun bebisleri opuyorum, kendinize iyi bakiin (L)

Kızlar sizinkiler sinirlenince bisey isteyip olmayınca kendine size vuruyormu
Bnm kızlar yapıyor malesef ne yapacagimi bilmiyorum birisi çok aktif sürekli kardeşinin elinden oyuncaklarını çekip alıyor dediği olmasın hele başlıyor bağırmaya sinirlenince heyecanlanınca kardeşine vuruyor saçını çekiyor bazen bana da vuruyor digeride sinirlenince kafasını biryerlere vuruyor nasıl etcem napcam bilmiyorum aslında ilgi eksikliğinden ve kiskancliktan diye düşünüyorum ama yetişemiyorum da 2 hafta annemde kaldım çok çok azalmıştı eve gelince başladık gene birine bi yudum su versem diğeri susamasa bile istiyor biri bi bacagima digeri otekine yapisiyor hicbir is yapamiyorum yemek bile zor yapiyorum zaten bi odadan digerine gitmek bile sıkıntı bnm icin 3 kisi beraber yuruyoruz o derecedeyiz şuan napcam hic fikrim yok

Allah yardımcın olsun, biz bir taneyle başa çıkamıyoruz 2 tane olunca 2 kat zor tabii

Offf offff dedim Allah yardımcın olsun canım ne diyim ikiz
elaide huuuuu gözlerime inanamıyorum welcome baby iştahsız demen beni şaşırttı ediz maşallah iyiydi
sonmelodi00 bilsek napcaz

Canım benim Allah yardımcın olsun birde hamilesin keşke sana sürekli yardım edecek birileri olsa bı yardımcı bulsan destek olur rahatlarsin biraz

Canım benim Allah yardımcın olsun birde hamilesin keşke sana sürekli yardım edecek birileri olsa bı yardımcı bulsan destek olur rahatlarsin biraz
Malesef canım hickimse yok yakınımda yardımcı olacak yardımcı tutma gibi bi şansım da yok maddi olarak bakalım hele tayin istiyoruz annemlere yakın olalım diye ama oda zor görünüyor Allah kerim bakalim hele Bi kapi acilir ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…