2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah yardımcın olsun inşallah canım sen çok güçlü bir annesin dediğin gibi Allah bir kapı açar olumlu düşün hep

Ne zamandır görünmeyen arkadaşlarımızdan biri daha gelmiş. Hoşgeldin.
Oğlunun ve senin iyi olmana sevindim.
Malesef ki dünya olarak virüsle savaşıyoruz. Salmamak lazım gene de. Bizde dışarı çıkıyoruz ama kimsenin olmadığı yerlere ki evde çok sıkılıyor. Tam dışarı çıkıp gezme öğrenme zamanında çıktı bu virüs.
Uykuya geçişi de yatağına alıştırsan daha rahat edersin. Bizde emmeden uyumayı bıraktık kendi kendine uyuyor artık maşallah. Ama hala bizim yatakta uyuyup öyle kendi yatağına yatırıyoruz.

Kendi yatağına yatırınca hiç uyanmadan uyuyor mu? Bizimki sonsuza kadar bizimle yatacakmış gibi bir his var içimde
Yaa dışarı olayı da dediğin gibi tam keşfetmek isteme dönemlerine geldi, sürekli dışarı çıkma isteği neyse de çocuk gördü mü peşine gidiyor hemen abla abi diye diye. Uzak tutmaya çalışırken üzülüyorum

Ya benimdeee o his var.
Bide bu bebeler kac yasında kendileri uyuyor
Sonsuza kadar sallayacagım gibi geliyor

Hayır canım yatmiyor. Saat 9 ya uyuyor. 12 gibi uyanıyor tekrar uyuyor.( bazen uyanıyor.) Sonra 2 de mutlaka uyanıyor. 4 te uyandığında artık bizim yanımızda yatıyor. Bazen de 2 de uyandığında yanımızda yatıyor. Bizimde odasını ayırsak bile gene yanımızda yatar gibi geliyor.
Her çocuğu sevmek dokunmak istiyor malesef bizimki de.

Ben artik yatagini kendi odamiza alicam yanimda yatmicak ama ayni odada yaticak. Odayi kesinlikle zaten ayirmam en az 3 yasina kadar.
Hala meme emip sonra ayakta sallanip o sekilde uyuyor o konuda da degisen yok velhasil boyle.
Havalar sogudu zaten park mark pek keyfi kalmadi yine de her gun hava almak icin disari cikiyoruz

Canım kesinlikle 1 hafta da emmeden uyumaya alışıp öğreniyorlar. Gece artık nadiren emmek istiyor oğlum. Ve çok rahat ettim. Niye daha önce gece emmesini bırakmadım diye kızıyorum kendime. Odasını bizde en az 2 yaşından önce Ayiramayiz.

Kızlar aklima hamileyken konusmustuk bu konuyu o geldi :) ben 2 yaş hatta 2.5 yaştan önce kesinlikle odayı ayırma taraftarı değildim ama suan mecburum malum yeni bebek gelecek 3 unu ayni odada dusunemiyorum yılbaşından sonra bebek doğmadan ayırmam ve alıştırmam lazim ama kizin biri gece surekli uyaniyor nasil yapacagim nasil alistiracagim bilmiyorum fikri olan varsa bu konuda tecrübesi olan varsa bana bi fikir versin bu arada gece 2 şer kere mamaya kalkıyorlar onun dışında biri sürekli mıy mıy ne sancısı bitti yavrumun nede bi düzenli gece uykusu edinebildi

Öncelikle Gündüz odasında oyunlar oynayarak başla derim. Gündüz bir uykusunu önce odasında uyutup, sonra ikinci uykusunu da odasında uyusun. Ama bu bir iki günde olacak bir şey değil. Yani bir iki hafta ya da ayda bir kademeli olarak yap derim. Ama Kimisi de direk odasında hem gündüz hemde gece uykusunu odasında uyutup öyle alıştırıyor. Kızlarına göre karar vermelisin. Uyku ve odasını ayırma konuları bence çocuklara özel bir şey. Teorik bilgileri harmanlayip kendi çocuğumuza göre uygulamak daha mantıklı

Evet canim gece pek artk emzirmiyorum yavas gavas su vermeye basladim

Gazi bitmeyen bi senin bi benim ki kaldi o kesin piyango bizde

Ya benimdeee o his var.
Bide bu bebeler kac yasında kendileri uyuyor
Sonsuza kadar sallayacagım gibi geliyor
Aynı, bir kere annem alıştırdı sallamaya 3 aylıkken sağ olsun o günden beri sallıyorum Bazen de sallıyorum uyumuyor emziriyorum uyumuyor tekrar sallıyorum derken bir kısır döngüye giriyorum

Ya ama böyle de çok yorucu oluyor işte. Ben de o yüzden bırakıyorum yanımızda yatıyor artık. Bazen saat başı bazen 2 saatte bir uyanınca git yataktan al getir emzir o arada uyuma. Sonra geri yatır bana çok zor geldiğinden sanırım biraz da yanımızsa yatmaya alıştı. Sabaha kadar uyumak için neyi bekliyorlar acaba

Kızlar gece emzirmeyi nasıl bıraktınız? Ben yapamıyorum. Su veriyorum içse bile illa emecek emmeden asla uyumuyor. gece emmeyi bıraksa belki zırt bırt uyanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…