Aynısıydı 11.5 ayda yürümeye basladik hep biryerden tutup kalktı 13. Ayda kendiliğinden eğilip kalkmaya başladı biraz zamana ihtiyacı var tembellik ediyorlar endişelenme canimKızlar eylğl annesiyim yardım isteyecektim.forumun tümünü okumadığımdan bilemedim. Oğlum 1 ay önce yürüdü ama eğilip kalkamıyor. Eğilince emekliyor. Bu durumu yaşayan oldu mu?
Tek çeşit deniyorum iki yemek bence seçmeye davetiye çıkarabilirSelam kızlar. Oğlum bir öğünde bir çeşit yiyor. Dün çorba ve ıspanak verdim azar azar. Çorbayı yedi ıspanak yemedi. Normalde tek ıspanak olsa yerdi. Siz öğünlerini Nasıl yapıyorsunuz? Tek çeşit mi? iki çeşitte nasıl alıştırıcagım?
Birde konuyla Alakasız bir sorum daha var. Oğlum telefona merak sardı. Bir şey izlemeye oyuna falan değil. Sadece eline alıp sağını soluna bakıyor. Ama bir şey açıp izletildiginde ya da ben mesaj yazarken bile elimden almaya çalışıyor. Telefonla zaten konuşturmuyor. Telefonları saklıyoruz artık. Yanında zaten elimize almıyoruz. Bu durumla nasıl baş ederim? Aynı durumda olan var mı?
Çok teşekkürlerAynısıydı 11.5 ayda yürümeye basladik hep biryerden tutup kalktı 13. Ayda kendiliğinden eğilip kalkmaya başladı biraz zamana ihtiyacı var tembellik ediyorlar endişelenme canim
İki çeşit artık yer dedim ama daha varmış. Tek cesitten devam. Ya da tabak olarak iki tabak olunca yemedi sanırım. Nadiren bende acıyorum da kapatınca da ağlıyor. Nasıl önüne gecicez ya çok sinirim bozuluyor bu duruma. Kendi velilerime kızarken benimki telefon hastası oldu.Tek çeşit deniyorum iki yemek bence seçmeye davetiye çıkarabilir
Telefon aynı sertteyiz feryat isyan vurma ağlama veriyorum napim yemek yerken açık çizgi-film müzik açık telefon bu ara baya hastasıyız
Hep kınardım insan kınadığını yaşamadan ölmezmişİki çeşit artık yer dedim ama daha varmış. Tek cesitten devam. Ya da tabak olarak iki tabak olunca yemedi sanırım. Nadiren bende acıyorum da kapatınca da ağlıyor. Nasıl önüne gecicez ya çok sinirim bozuluyor bu duruma. Kendi velilerime kızarken benimki telefon hastası oldu.
Kınamadım. Ama vermemeleri lazım falan diye eğitimci edasında konuştum. Şimdi kendi oğluma nadirende olsa veriyorum.Hep kınardım insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş
Valla doktor ne türlü yemek yiyorsa tv telefon onla vereceksin sonda takmaktan iyidir dedi zaten ağzı açık bakan dalan giden tipte degil algıları açıkKınamadım. Ama vermemeleri lazım falan diye eğitimci edasında konuştum. Şimdi kendi oğluma nadirende olsa veriyorum.
Aglayınca ilgisini cekecek daha zararlı seyler var bizim evde:)İki çeşit artık yer dedim ama daha varmış. Tek cesitten devam. Ya da tabak olarak iki tabak olunca yemedi sanırım. Nadiren bende acıyorum da kapatınca da ağlıyor. Nasıl önüne gecicez ya çok sinirim bozuluyor bu duruma. Kendi velilerime kızarken benimki telefon hastası oldu.
O derece hic yemek yemiyorsa vercn napcanValla doktor ne türlü yemek yiyorsa tv telefon onla vereceksin sonda takmaktan iyidir dedi zaten ağzı açık bakan dalan giden tipte degil algıları açık
Oyuncak oynama yok direkt fırlatma var neler denedim napimO derece hic yemek yemiyorsa vercn napcan
Bizim mama sandalyesi önü full dolu oluyor.
Kutular,kartlar,kız cocugu ama araba delisi arabalar.
Öyle de yemezse kendi yemege merak saldı.
Eline kasık önüne kase o kaseyle oynarken agzına tıkıyorm
Halılarım yeni yıkamadan geldi:)
Suan halıları cekiyorm bide.
Biraz kirlensinler yüküm hafiflicek
Ypacak bisey yok.Oyuncak oynama yok direkt fırlatma var neler denedim napim
Ekran maruziyetine karşıyım farkındayım da ama en azından yemek haricinde kaçırıyoruz köşe bucak zamane çocukları aşırı ilgili teknoloji şeylere bu daha garip geliyor bana direkt ışık renk ekran sevgisi varYpacak bisey yok.
Anne de insan ve bi dayanma gücü var.
Tlefon tablet vermeyin diyen uzmanlar bazı cocukların asırı asırı hareketli oldugunu atlıyorlar
Seninki çok daha zor mecbur kalıyorsun bir nevi. Bizim öyle bir durumda yok ki izlerken tepkisiz izliyor o da 5 dakika Izletiyoruz sonra 10 dakika ağlıyor niye kapattın diye :)Valla doktor ne türlü yemek yiyorsa tv telefon onla vereceksin sonda takmaktan iyidir dedi zaten ağzı açık bakan dalan giden tipte degil algıları açık
Oyy herkes aynı dertten muzdarip sanırım yemek yememe ve malesef çizgi filmsiz yememe birde bizde şu var sürekli değiştir diye tepki veriyor cizgi filmde de beğenmiyor küçük hanım bizim kızın biri bebek lego oynarken biri top ve araba hastası hepsinin ayrı ayrı karakteri işte napcan bebekte olsa kendi tercihleri var :)O derece hic yemek yemiyorsa vercn napcan
Gündüz bende vermiyorum. Ama babası işte kayınvalidem falan kendi videolarını izletiyorlar oda 5 10 dakika sonra hadi yeter deyip kapatıyorlar. Ama mesaj gelsin onu duyup öhö öhö diyor mesaj geldi git bak telefona demek oluyor :) benden istediğinde hayır telefonla işimiz yok deyip dikkatini baska şeye çekiyorum. Ama görüntülü konuşurken istiyor bu sefer elinden alınca kıyamet kopuyor :)Aglayınca ilgisini cekecek daha zararlı seyler var bizim evde:)
Telefon vermiyorz esimde bende ama illaki meraklanıyor.
Görüntülü konusmalardan bile alıstı mesela.
Kalın cam bir meyveliğim var.Telefona saldırınca önüne bırakıyorm:)
Daha zararlı ya
İlgisini cekiyoır cocuuun:/
Sonra daha zararsız biseye gecmeye calısıyorz flaan
Aksama kadr böyle telefon vermeyelim diye tepiniyorm
Bende tam tersi durumdan şikayetciyim tek çeşit mümkün değil yemezler iki üç kasıktan sonra başka birşey istiyorlar yanına sanki çok mu istahlilar yok inanın ıkisinin yedigiyle bir bebek anca doyar ama illa en az iki çeşit yemek olacak ve yanına yoğurt mutlaka olacakİki çeşit artık yer dedim ama daha varmış. Tek cesitten devam. Ya da tabak olarak iki tabak olunca yemedi sanırım. Nadiren bende acıyorum da kapatınca da ağlıyor. Nasıl önüne gecicez ya çok sinirim bozuluyor bu duruma. Kendi velilerime kızarken benimki telefon hastası oldu.
Bizde de durum aynı mama sandalyesinde yok yok yani bu ara nesne saklama oyununa sardı. Birde kendi yemeğe kaşık çatal bi onun elinde bi benim elimde. Bazen kendini besliyor bazen beni. Halılarım yıkanmaktan eskidi diye eşim söyleniyor. Yıkama artık diye :))O derece hic yemek yemiyorsa vercn napcan
Yoğurt keşke oğlum yiyebilse canım. Alerji var ve daha yoğurt yiyemedi. Hala ona göre yemek yapıyorum bizimkilerden yiyemiyor. Geçen çorbayla ıspanak bizim yediğimizden verdim. Çorbayı yedi ıspanak yemedi. Bu bebeklerin yemek olayı çok karışık ya :)Bende tam tersi durumdan şikayetciyim tek çeşit mümkün değil yemezler iki üç kasıktan sonra başka birşey istiyorlar yanına sanki çok mu istahlilar yok inanın ıkisinin yedigiyle bir bebek anca doyar ama illa en az iki çeşit yemek olacak ve yanına yoğurt mutlaka olacak
Allah yardimcin olsun cnm alerji zor cok sukur bizim sıkıntımız yok ama bizde çok yemek seçiyoruz yediremiyirum herşeyi ıspanak sevmiyorlar pırasayı çiğ yiyorlar pişince yemiyorlar kırmızı mércimek yediremedim brokoli patates favorimiz şimdilik ilerde ne olur bilmiyorum hergun değişiyorlar çünküYoğurt keşke oğlum yiyebilse canım. Alerji var ve daha yoğurt yiyemedi. Hala ona göre yemek yapıyorum bizimkilerden yiyemiyor. Geçen çorbayla ıspanak bizim yediğimizden verdim. Çorbayı yedi ıspanak yemedi. Bu bebeklerin yemek olayı çok karışık ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?