2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar eylğl annesiyim yardım isteyecektim.forumun tümünü okumadığımdan bilemedim. Oğlum 1 ay önce yürüdü ama eğilip kalkamıyor. Eğilince emekliyor. Bu durumu yaşayan oldu mu?
Aynısıydı 11.5 ayda yürümeye basladik hep biryerden tutup kalktı 13. Ayda kendiliğinden eğilip kalkmaya başladı biraz zamana ihtiyacı var tembellik ediyorlar endişelenme canim

Tek çeşit deniyorum iki yemek bence seçmeye davetiye çıkarabilir
Telefon aynı sertteyiz feryat isyan vurma ağlama veriyorum napim yemek yerken açık çizgi-film müzik açık telefon bu ara baya hastasıyız

Tek çeşit deniyorum iki yemek bence seçmeye davetiye çıkarabilir
Telefon aynı sertteyiz feryat isyan vurma ağlama veriyorum napim yemek yerken açık çizgi-film müzik açık telefon bu ara baya hastasıyız
İki çeşit artık yer dedim ama daha varmış. Tek cesitten devam. Ya da tabak olarak iki tabak olunca yemedi sanırım. Nadiren bende acıyorum da kapatınca da ağlıyor. Nasıl önüne gecicez ya çok sinirim bozuluyor bu duruma. Kendi velilerime kızarken benimki telefon hastası oldu.

Hep kınardım insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş

Kınamadım. Ama vermemeleri lazım falan diye eğitimci edasında konuştum. Şimdi kendi oğluma nadirende olsa veriyorum.
Valla doktor ne türlü yemek yiyorsa tv telefon onla vereceksin sonda takmaktan iyidir dedi zaten ağzı açık bakan dalan giden tipte degil algıları açık

Aglayınca ilgisini cekecek daha zararlı seyler var bizim evde:)
Telefon vermiyorz esimde bende ama illaki meraklanıyor.
Görüntülü konusmalardan bile alıstı mesela.
Kalın cam bir meyveliğim var.Telefona saldırınca önüne bırakıyorm:)
Daha zararlı ya
İlgisini cekiyoır cocuuun:/
Sonra daha zararsız biseye gecmeye calısıyorz flaan
Aksama kadr böyle telefon vermeyelim diye tepiniyorm

Valla doktor ne türlü yemek yiyorsa tv telefon onla vereceksin sonda takmaktan iyidir dedi zaten ağzı açık bakan dalan giden tipte degil algıları açık
O derece hic yemek yemiyorsa vercn napcan
Bizim mama sandalyesi önü full dolu oluyor.
Kutular,kartlar,kız cocugu ama araba delisi arabalar.
Öyle de yemezse kendi yemege merak saldı.
Eline kasık önüne kase o kaseyle oynarken agzına tıkıyorm
Halılarım yeni yıkamadan geldi:)
Suan halıları cekiyorm bide.
Biraz kirlensinler yüküm hafiflicek

Oyuncak oynama yok direkt fırlatma var neler denedim napim

Ypacak bisey yok.
Anne de insan ve bi dayanma gücü var.
Tlefon tablet vermeyin diyen uzmanlar bazı cocukların asırı asırı hareketli oldugunu atlıyorlar
Ekran maruziyetine karşıyım farkındayım da ama en azından yemek haricinde kaçırıyoruz köşe bucak zamane çocukları aşırı ilgili teknoloji şeylere bu daha garip geliyor bana direkt ışık renk ekran sevgisi var

Seninki çok daha zor mecbur kalıyorsun bir nevi. Bizim öyle bir durumda yok ki izlerken tepkisiz izliyor o da 5 dakika Izletiyoruz sonra 10 dakika ağlıyor niye kapattın diye :)

Oyy herkes aynı dertten muzdarip sanırım yemek yememe ve malesef çizgi filmsiz yememe birde bizde şu var sürekli değiştir diye tepki veriyor cizgi filmde de beğenmiyor küçük hanım bizim kızın biri bebek lego oynarken biri top ve araba hastası hepsinin ayrı ayrı karakteri işte napcan bebekte olsa kendi tercihleri var :)

Gündüz bende vermiyorum. Ama babası işte kayınvalidem falan kendi videolarını izletiyorlar oda 5 10 dakika sonra hadi yeter deyip kapatıyorlar. Ama mesaj gelsin onu duyup öhö öhö diyor mesaj geldi git bak telefona demek oluyor :) benden istediğinde hayır telefonla işimiz yok deyip dikkatini baska şeye çekiyorum. Ama görüntülü konuşurken istiyor bu sefer elinden alınca kıyamet kopuyor :)

Bende tam tersi durumdan şikayetciyim tek çeşit mümkün değil yemezler iki üç kasıktan sonra başka birşey istiyorlar yanına sanki çok mu istahlilar yok inanın ıkisinin yedigiyle bir bebek anca doyar ama illa en az iki çeşit yemek olacak ve yanına yoğurt mutlaka olacak

Bizde de durum aynı mama sandalyesinde yok yok yani bu ara nesne saklama oyununa sardı. Birde kendi yemeğe kaşık çatal bi onun elinde bi benim elimde. Bazen kendini besliyor bazen beni. Halılarım yıkanmaktan eskidi diye eşim söyleniyor. Yıkama artık diye :))

Yoğurt keşke oğlum yiyebilse canım. Alerji var ve daha yoğurt yiyemedi. Hala ona göre yemek yapıyorum bizimkilerden yiyemiyor. Geçen çorbayla ıspanak bizim yediğimizden verdim. Çorbayı yedi ıspanak yemedi. Bu bebeklerin yemek olayı çok karışık ya :)

Allah yardimcin olsun cnm alerji zor cok sukur bizim sıkıntımız yok ama bizde çok yemek seçiyoruz yediremiyirum herşeyi ıspanak sevmiyorlar pırasayı çiğ yiyorlar pişince yemiyorlar kırmızı mércimek yediremedim brokoli patates favorimiz şimdilik ilerde ne olur bilmiyorum hergun değişiyorlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…