- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Hosbulduk canim sagolNe zamandır görünmeyen arkadaşlarımızdan biri daha gelmiş. Hoşgeldin.
Oğlunun ve senin iyi olmana sevindim.
Malesef ki dünya olarak virüsle savaşıyoruz. Salmamak lazım gene de. Bizde dışarı çıkıyoruz ama kimsenin olmadığı yerlere ki evde çok sıkılıyor. Tam dışarı çıkıp gezme öğrenme zamanında çıktı bu virüs.
Uykuya geçişi de yatağına alıştırsan daha rahat edersin. Bizde emmeden uyumayı bıraktık kendi kendine uyuyor artık maşallah. Ama hala bizim yatakta uyuyup öyle kendi yatağına yatırıyoruz.
Onu bugece bende denedim basarılı olamadım.Merhaba kızlar bizim kızlar artık günde bir kez saat 2 gibi uyuyorlar bide akşam on buçuk onbir gibi uyuyorlar ama 3 gündür sallamadan uyutmaya çalışıyorum çok şükür korktuğum kadar sıkıntı yasatmadilar artık yorgunluktan bitkin düşüyorlar yatma saatlerine kadar besiklerine koyduğum gibi uyuyorlar inş böyle devam eder yilbasindan sonra odayida ayircam ins oda kolay olur zorlamazlar beni ins guzel kizkarim illallah etmiştim artık sallamaktan sallanmayinca tutan ağlama krizlerinden becerebilirsem ahdim var oğlanı sallamaya alıştırmayacagim inş
Iyice yoruluyorlar uyuya kalıyorlar bnmkiler de canım ama ben hiç yanimda yatırmadım şuan istesemde yatmıyorlar o yüzden hep yataklarında yattılar şuan biri yattı biri elinde şapkası dolanıyor şapkasız uyumuyoruz da :) artık düşer yere kendi kendine uyur yatağına geçiririm onu da dokunmuyorum şimdilik kendi kendine uyumayı öğrensinler de sonra bakıcam artık düzen koymaya kademe kademe gitmeye çalışıyorum 2 gün Beşikte uyudu bugün inat etti uyumadı mesela ama öğlen uyudu kendi kendine böyle böyle aliscak insOnu bugece bende denedim basarılı olamadım.
Park yataktan nefret ettiği icin yanıma yatırdım,elini tut,ninni söyle hepsini yaptm ama bianda kalkıp iniyor yataktan
En son aldım salladım uyudu hemen
Denemeye devam edeceğim bakalım
Denedim canım. Bugün sabah 8 buçukta Kalktı. ( oda dün gece saat başı uyandı doğru Düzgün uyumadı ondan) Öğlen 1 de uyudu tekrar uyandı tekrar uyuttum en son 3 gibi yataktan çıktık. Akşam esnemeye başladı uykusu geldi 9 da. Sonuç gene 10 buçukta uyudu. Gündüz sanırım uzun uyudu ondan. 2 saat gerçi çokta uzun değil ama 18 aylık olmasını bekliyorum tam bir uyku düzeni için.Bence tek uyku istiyor sinyalleri vermiş bu konuda baya araştırdım sagolsun eğitim veren arkadaşlar dan da fikir edindim denermisin tek uyku öğlen 1 de uyut akşam 9 o düzeni dene bence sinyaller net
Gündüz nasılsın n fazla 2 saat uyuyor toplamda. Demekki o bile fazla uykuyu sevmeyen oğluma :)Evet 2 uyku artik cok fazla geliyodur
Canım zor olan kısmı geçmişsin. Sakın bu düzeni bozma. Arada gene sallanmak isteyecekler ama en fazla 1 haftaya alışıyorlar. Ben emmeden uyumaya bu kadar geç alıştırdıgim için çok pişmanım. Sallanmayi bende oğlumda hiç sevmedik iyi de sevmedik diyorum. 2 aylıkken bi ara sallandı ki ayağımdan indirdiğim anda uyanırdı. Saatlerce ayağımda tuttuğumu bilirim.Merhaba kızlar bizim kızlar artık günde bir kez saat 2 gibi uyuyorlar bide akşam on buçuk onbir gibi uyuyorlar ama 3 gündür sallamadan uyutmaya çalışıyorum çok şükür korktuğum kadar sıkıntı yasatmadilar artık yorgunluktan bitkin düşüyorlar yatma saatlerine kadar besiklerine koyduğum gibi uyuyorlar inş böyle devam eder yilbasindan sonra odayida ayircam ins oda kolay olur zorlamazlar beni ins guzel kizkarim illallah etmiştim artık sallamaktan sallanmayinca tutan ağlama krizlerinden becerebilirsem ahdim var oğlanı sallamaya alıştırmayacagim inş
Bizde de aynı durum var çok iyi anlıyorum. Kendi Yatağında uyutmaya alıştıramadım. Yer yatağı yaptık uyumadı. Park yatağında uyumuyor. Bizim yatağa yatınca anında dalıyor. Çok ilginçler yani.Hosbulduk canim sagolYa inan defalarca yataginda uyutmayi denedim, her deneme ya uykusunun acilmasiyla, yada tekrar dizimde uyutmaya calismakla sonuclaniyor. Biktim yani ikidebir denemekten..
Aynen canım biri güzel uyuyor da biri çok fena bezdirdi beni uyuya kalıyordum sallaya sallaya artık uyumaya alışsınlar da sırada gece mamasını kesmek var şuan 2 bazen 3 kez mamaya kalkıyorlar hiç bilmiyorum nasıl yapicam inş zorlamazlar beni bebek doğmadan bazı şeyleri halletmek istiyorum kolaylasin biraz hiç olmazsa diyeCanım zor olan kısmı geçmişsin. Sakın bu düzeni bozma. Arada gene sallanmak isteyecekler ama en fazla 1 haftaya alışıyorlar. Ben emmeden uyumaya bu kadar geç alıştırdıgim için çok pişmanım. Sallanmayi bende oğlumda hiç sevmedik iyi de sevmedik diyorum. 2 aylıkken bi ara sallandı ki ayağımdan indirdiğim anda uyanırdı. Saatlerce ayağımda tuttuğumu bilirim.
Canım öncelikle senin ve eşinin kararlı olması lazım. Bir hafta ağlama ve uykusuzluğa direnmeniz lazım. İlk üç gün eşim gece 4 5 te salonda kucağında gezdirdi ağlamaktan uyumadı. Ama şimdi uyanıyor yanıma alıyorum pış pış diyorum dalıyor. Maşallah Artık gece emmesinden yorgun bitkin kalkıyordum. Bizimki sallanmayı da sevmedi. O yüzden kendi kendine uyumayı çok gece bırakmadan öğretmeni tavsiye ederim.Onu bugece bende denedim basarılı olamadım.
Park yataktan nefret ettiği icin yanıma yatırdım,elini tut,ninni söyle hepsini yaptm ama bianda kalkıp iniyor yataktan
En son aldım salladım uyudu hemen
Denemeye devam edeceğim bakalım
Senin bir yavrum daha olacak o yüzden düzen sana daha kolaylık sağlar canım. Gece mama vermiyorum. Sadece uyumadan önce veriyorum. Sonra sabah 7 ye kadar artık istemiyor. Eskiden saat başı kalkar emerdi. Kaç ölçek mama veriyorsun?Aynen canım biri güzel uyuyor da biri çok fena bezdirdi beni uyuya kalıyordum sallaya sallaya artık uyumaya alışsınlar da sırada gece mamasını kesmek var şuan 2 bazen 3 kez mamaya kalkıyorlar hiç bilmiyorum nasıl yapicam inş zorlamazlar beni bebek doğmadan bazı şeyleri halletmek istiyorum kolaylasin biraz hiç olmazsa diye
180 ml veriyorum her defasında gece 12 de 3 te 6 da kalkıyorlar en son 8.30 da veriyorum saat 10 a kadar uyuyorlarSenin bir yavrum daha olacak o yüzden düzen sana daha kolaylık sağlar canım. Gece mama vermiyorum. Sadece uyumadan önce veriyorum. Sonra sabah 7 ye kadar artık istemiyor. Eskiden saat başı kalkar emerdi. Kaç ölçek mama veriyorsun?
Bende sabah 7 gibi veriyorum ama her sabah değil. Öğlen 1 de veriyorum. Birde gece yatmadan. Bazen günde 2 bazen 3 kere içmiş oluyor. 180 ml veriyorum emiyorda yemekte yiyor. Ama en son 9 da. İçiyor sabaha kadar emmiyor. Mama da içmiyor.180 ml veriyorum her defasında gece 12 de 3 te 6 da kalkıyorlar en son 8.30 da veriyorum saat 10 a kadar uyuyorlar
Bnmkiler sadece 2 ay emdiler zaten meme yok da gündüz bir kez 150 ml veriyorum oda 3-4 gündür yoksa gündüz hiç vermiyordum 5 aydır falan gece çok içiyorlar gece beslenmesi zararlı diye bıraktırmak istiyorum inş başarırımBende sabah 7 gibi veriyorum ama her sabah değil. Öğlen 1 de veriyorum. Birde gece yatmadan. Bazen günde 2 bazen 3 kere içmiş oluyor. 180 ml veriyorum emiyorda yemekte yiyor. Ama en son 9 da. İçiyor sabaha kadar emmiyor. Mama da içmiyor.
Bence bekleme yazık kendine de ona da eziyet erken geçebiliyor her bebek 18 de geçecek diye şart yok ki tek uykuya 2 haftada alışır inan banaDenedim canım. Bugün sabah 8 buçukta Kalktı. ( oda dün gece saat başı uyandı doğru Düzgün uyumadı ondan) Öğlen 1 de uyudu tekrar uyandı tekrar uyuttum en son 3 gibi yataktan çıktık. Akşam esnemeye başladı uykusu geldi 9 da. Sonuç gene 10 buçukta uyudu. Gündüz sanırım uzun uyudu ondan. 2 saat gerçi çokta uzun değil ama 18 aylık olmasını bekliyorum tam bir uyku düzeni için.
Evet canım erkekikicicek-birbocek erkek mi bebiş oğlan demişsin
Hayırlı olsun canım geliyor ziyaEvet canım erkek
Hiç aklıma gelmemişti ziya :-D hamile olduğumu ogrendigimde bir rüya görmüştüm evde bir erkek bebek doğuyor adını celil koyuyoruz diye şimdi aramızda espri oldu celil aşağı celil yukarı çocuğun adı en son gerçekten celil kalacak :)Hayırlı olsun canım geliyor ziyazehra zeynep ziya
Hahah çok iyi zafer zeynel zekiHiç aklıma gelmemişti ziya :-D hamile olduğumu ogrendigimde bir rüya görmüştüm evde bir erkek bebek doğuyor adını celil koyuyoruz diye şimdi aramızda espri oldu celil aşağı celil yukarı çocuğun adı en son gerçekten celil kalacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?