2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayyy bi tek bizimki mi boyle diyodum skiliyo videodan hadi oburune gec oburune gec sevimli dostlar yemek basliyo bi yanda sevimli dostlr acik eline ne kadar plastik kap varsa veriyorum kasik bunlarla yiyo. Hic kapatamam valla yesin de nasil yiyosa yesin. Ben 2 cesit vermedim zaten sebze corbasinda karisik sebzeler oluyo biraz da bulgur mercimek falan atiyorum yemis oluyo ayri ayri 2 tabak yapmadim ama kuru fasulye yiyecekse pilavustu yiyo ya da nohut

Ben fasulye nohuta tövbeliyim iki kez yedirdim ikisindede sabaha dek şancı çektik kimyonunu da bol koyuyom sudada bekletiyom hatta ıslatma suyuna karbonat yatiyom yok gene gaz yapiyo ay o sevimli dostlar artık gına geldi zaten geçen tom ve jery açtım biri çok sevdi diğeri parmak havada gene iii da iii değişecekmişim

Selam kızlar nasılsınız buranın muhabbetini özlemişim birkaç sayfa okudum, bizimkide yemek yerken illa önünde oyuncak olacak yada sevimli dostlar,miniyo açılacak ama unutturmaya başladım, gozlerine yazık bide çok düşkün olmasını istemiyorum daha da çok alışacak korkusuyla açmamaya başladım umarım başarılı olurum bu aralar biraz seçiyor acaba dişten mi bilemedim, resmen adamlarin damak tadi var ya ben böyleyim diyorlar sanki ikicicek-birbocek Allah yardımcın olsun canım üstesinden gelirsin bebişin uslu akıllı olsun inşallah Efelihayat sende durumlar nasıl Efe yine efeligini yapıyor demi ağır abi

Amin canım. Bizde de seçtiği şeyler varda zaten yediği şeyler sınırlı diye genelde yiyor sanırım. Aynen dün yediğini bugün yemiyor. Böyle böyle büyüyecekler.

Efe efe diyorum sadece minigim nasıl iyi mi

Efe efe diyorum sadece minigim nasıl iyi mi
Oy kuzum inşallah sorunlar halledilir öp yerime Halit efendi günde tek uyku, geceleri sürekli uyanmalari var bu ara bizimle birlikteydi park yatağa geçirdim böyle de ben uykusuz kalıyorum once emzir sonra salla sonra yatır derken ben ben olmaktan çıktım 1 aydır gece beslenmesini kesemedik üstune dahada artti sanki, dahada bilinçlendi malesef onunla uyuyor genelde. Ay dolmuşum resmen

Vay yaramaz vayy neden öyle oldu ya nazar değmiş kuzuya

Gece emzirme devam,sık uyanma devam,iştah hiç olmadı Hep oyun,oyuncakla zorla yedi ama herşeyi değil Bu ara dis geliyor iyice yemek yemeyi bırakıyor Ben deliriyorum Henüz tablet,telefon vermedim Abimin kızı tabletsiz yemek yemiyor 26 aylik bağımlı olmuş Tv evde çoğu zaman kapalı abileri tabletten izler ne izlerlerse ama ömer meraklı ekran görünce affetmez Kızınca kendini atıyor ve asiiri bağırıp ağlıyor Bana çok düşkün oldu Ve coook hareketli maksimum yaramazlık var. Efelihayat Efe istisna bi cocuk nasil mutluysa ona en güzeli uymak Sen iyi bi annesin

Çok teşekkür ederim canım napim artık böyle gidicek galiba kuzuma kıyamam ya bitmedi çileleri

Ben bi yemek kasihi pilavin ustune koyuyorum. Aksam gaz yaptigini farkettim ama ilerde yeemez diye agiz tadi alissin diye arada yaptigimda az da olsa koyuyorum

Kacta yatip.kacta kalkiyo canim.oglen uyumuyomus ya merak ettim

Yatagini ayirdim bende. Yani yatagin yanina yatagini tasidik dusecek.korkusundan kurtuldum en azindan
Bizde yer yatağından tekrar park yatağına geçtik. şuanlık uyuyor 2 3 haftadır. 2 yaşını doldursun sonra artık odayı ayırmayı düşünüyoruz. Yatıyor mu yatağında?

Bizde yer yatağından tekrar park yatağına geçtik. şuanlık uyuyor 2 3 haftadır. 2 yaşını doldursun sonra artık odayı ayırmayı düşünüyoruz. Yatıyor mu yatağında?
Yani dipdibe oldugumuz icin tam anlamadi ayri oldugumuzu zaten uykusu cok boluk porcuk bi cocuk huzurla uyumuyo seninki nasil alistimi? Yer yataginda ben yatamiyorum o yatiyo

Yani dipdibe oldugumuz icin tam anlamadi ayri oldugumuzu zaten uykusu cok boluk porcuk bi cocuk huzurla uyumuyo seninki nasil alistimi? Yer yataginda ben yatamiyorum o yatiyo
Emmeden uyumaya alıştı artık maşallah. Ama gece en az 2 kere uyanıyor. Bu ara gündüz iki kere uyuduysa gece 11 12 den önce uyumuyor. Gündüz bir kere uyuduysa 9 da uyuyor. Yatağında zaten en fazla gece 4 de kadar uyuyor sonra hep bizim yanımızda kalıyor. Yani düzensizlik içinde bir uykusu var. :)

Bence tek uyku istiyor sinyalleri vermiş bu konuda baya araştırdım sagolsun eğitim veren arkadaşlar dan da fikir edindim denermisin tek uyku öğlen 1 de uyut akşam 9 o düzeni dene bence sinyaller net

Offf offff dedim Allah yardımcın olsun canım ne diyim ikiz
elaide huuuuu gözlerime inanamıyorum welcome baby iştahsız demen beni şaşırttı ediz maşallah iyiydi
@sonmelodi00 bilsek napcaz
ah tatlim sorma. sevdigi seylerde eh iste bayagi bi mucadeleyle yiyo. ama sevmedigi seylerde, ortaligi yikiyo ortaligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…