- 21 Ağustos 2015
- 32.150
- 97.581
- 798
- 38
Kacta uyuyorlar?Iyice yoruluyorlar uyuya kalıyorlar bnmkiler de canım ama ben hiç yanimda yatırmadım şuan istesemde yatmıyorlar o yüzden hep yataklarında yattılar şuan biri yattı biri elinde şapkası dolanıyor şapkasız uyumuyoruz da :) artık düşer yere kendi kendine uyur yatağına geçiririm onu da dokunmuyorum şimdilik kendi kendine uyumayı öğrensinler de sonra bakıcam artık düzen koymaya kademe kademe gitmeye çalışıyorum 2 gün Beşikte uyudu bugün inat etti uyumadı mesela ama öğlen uyudu kendi kendine böyle böyle aliscak ins
Evet kararlyım buı konuda.Canım öncelikle senin ve eşinin kararlı olması lazım. Bir hafta ağlama ve uykusuzluğa direnmeniz lazım. İlk üç gün eşim gece 4 5 te salonda kucağında gezdirdi ağlamaktan uyumadı. Ama şimdi uyanıyor yanıma alıyorum pış pış diyorum dalıyor. Maşallah Artık gece emmesinden yorgun bitkin kalkıyordum. Bizimki sallanmayı da sevmedi. O yüzden kendi kendine uyumayı çok gece bırakmadan öğretmeni tavsiye ederim.
22.30 dan önce kesinlikle uyumuyorlar biri o saatlerde uyuyor diğeri genelde 23.30 gibi uyuyor naptiysam erken uyumaya alıştıramadım ben doğdu doğalı uykusuzlar bnmkiler zaten dün 23.30 da uyudu sabah 5 ten sonra yarim yamalak uyuduk sürekli uyandı ayağı kalktı falan derken 8 de uyudu 9 da tekrar uyandı genel halimiz böyle bizim bazen çıldırma derecesine geliyorum yorgunluktan ama yapacak birseyim yokKacta uyuyorlar?
Benim sınırım 21.00
21 dan sonra dayanamıyorm ben
Evet gece beslenmesinin zararını bende farkındaydım. Geç bile kaldık kesmek için. Sen kararlı olduktan sonra onlar sana uyum sağlar merak etme :)Bnmkiler sadece 2 ay emdiler zaten meme yok da gündüz bir kez 150 ml veriyorum oda 3-4 gündür yoksa gündüz hiç vermiyordum 5 aydır falan gece çok içiyorlar gece beslenmesi zararlı diye bıraktırmak istiyorum inş başarırım
Bir gün tek uyku yapıyor bir gün 2 uyku. Şu son 2 haftadır böyle bir düzensiz oldu. Ondan önce ne güzel saatinde uyuyup saatinde uyanıyordu. Dişleri çıkıyor hemde 4 5 tane diş birde geliyor. O çok zorladı sürekli kucağımda mız mız, yemek yemek istemiyor. Değişik bir çocuk oldu çıktı. Tamam canım tavsiyene uyup birde onu deneyeceğim.Bence bekleme yazık kendine de ona da eziyet erken geçebiliyor her bebek 18 de geçecek diye şart yok ki tek uykuya 2 haftada alışır inan bana
Resmen sana da çocuğa da işkence olmuş. Uyumadığında en fazla yarım saat duruyorum odada sonra çıkıyoruz değişiklik yapıp yarım saat sonra uyutuyorum. Ama sallama olayinca çocuklar genelde sürekli sallanmak istiyor. Durunca uyanıyorlar. Bi arkadaşımda aynı sallıyordu gece bile ayağımda duruyor diyordu. 2 yaşında çocuğuEvet kararlyım buı konuda.
21.00 da girdiğim odadan 22.30 da cıkıyorm bazen
Sallama süresi gittikce uzadı
Canım sana benim nacizane tavsiyem henüz çok acemiyim tavsiye için ama şuan olayın içinde biri olarak söyliyim zorlama çocuğu kendine bırak zaten dışı çıkıyor diyorsun bu dönem yapacak hiçbirşey yok her türlü miz mizlar kızların bugün 4. Günü sallamadan alıştırmaya başlayalı 3 gün saat 2 en çok 2.30 da yatıyordular bugün yatmadılar koydum besiklerine benimkiler eee eee sesiyle uyuyor şimdilik onu açtım bekledim 15- 20 dk uyumadılar çıkardım beşikten oynadılar az daha 3.30 da tekrar beşiğe koydum uyudular sallamadan kendine bırak o uyku sinyalini verir zaten şunu anladım ben cok kasıyormuşum cocuklari illa uyuyun illa yiyin diye bıraktım kendi hallerine yavaş yavaş düzeliyor herşey inşBir gün tek uyku yapıyor bir gün 2 uyku. Şu son 2 haftadır böyle bir düzensiz oldu. Ondan önce ne güzel saatinde uyuyup saatinde uyanıyordu. Dişleri çıkıyor hemde 4 5 tane diş birde geliyor. O çok zorladı sürekli kucağımda mız mız, yemek yemek istemiyor. Değişik bir çocuk oldu çıktı. Tamam canım tavsiyene uyup birde onu deneyeceğim.
Benimki de 2 saat uyuyo bi uykuGündüz nasılsın n fazla 2 saat uyuyor toplamda. Demekki o bile fazla uykuyu sevmeyen oğluma :)
Canım öğleden sonra 13.30-14.00 gibi uyuyor, 2 saat bazen 2,5 saat sürüyor uykusu. Akşamda en geç 22.30 da uyuyor ama genelde 21.30-22.00 arası uyur. Bu aralar beni çok zorluyor ama gece soluksuz 1 saat asla uyumadi dişten galibaKacta yatip.kacta kalkiyo canim.oglen uyumuyomus ya merak ettim
Saatler super maşallahCanım öğleden sonra 13.30-14.00 gibi uyuyor, 2 saat bazen 2,5 saat sürüyor uykusu. Akşamda en geç 22.30 da uyuyor ama genelde 21.30-22.00 arası uyur. Bu aralar beni çok zorluyor ama gece soluksuz 1 saat asla uyumadi dişten galiba
Anlıyorum cnm22.30 dan önce kesinlikle uyumuyorlar biri o saatlerde uyuyor diğeri genelde 23.30 gibi uyuyor naptiysam erken uyumaya alıştıramadım ben doğdu doğalı uykusuzlar bnmkiler zaten dün 23.30 da uyudu sabah 5 ten sonra yarim yamalak uyuduk sürekli uyandı ayağı kalktı falan derken 8 de uyudu 9 da tekrar uyandı genel halimiz böyle bizim bazen çıldırma derecesine geliyorum yorgunluktan ama yapacak birseyim yok
Zorlamiyorum zaten canım. öyle her şey saatinde olacak gibi bir takıntım yok. Uykusu var esniyor gözünü kaşıyor ama uyumuyor. Uyumayınca da onun huysuzlugunu yapıyor. O yüzden 2 yaşına kadar kurallar ve düzen oğlumun elinde. Nasıl mutlu olursa öyle yapıyorum. Gene saatinde uyutmaya çalışıyorum. Uyumadıysa sorun değil demekki uykusu yok diyorum.Canım sana benim nacizane tavsiyem henüz çok acemiyim tavsiye için ama şuan olayın içinde biri olarak söyliyim zorlama çocuğu kendine bırak zaten dışı çıkıyor diyorsun bu dönem yapacak hiçbirşey yok her türlü miz mizlar kızların bugün 4. Günü sallamadan alıştırmaya başlayalı 3 gün saat 2 en çok 2.30 da yatıyordular bugün yatmadılar koydum besiklerine benimkiler eee eee sesiyle uyuyor şimdilik onu açtım bekledim 15- 20 dk uyumadılar çıkardım beşikten oynadılar az daha 3.30 da tekrar beşiğe koydum uyudular sallamadan kendine bırak o uyku sinyalini verir zaten şunu anladım ben cok kasıyormuşum cocuklari illa uyuyun illa yiyin diye bıraktım kendi hallerine yavaş yavaş düzeliyor herşey inş
Tek uyku yetiyor artık bende onu anladımBenimki de 2 saat uyuyo bi uyku
1 kere iyuyup tam uyursa sem de dinlenirsinTek uyku yetiyor artık bende onu anladım
Valla gecn sabaha karsi 4 tu uyudugunda ve 5.10 da tekrar uyudu 1 saat uyuyp kalkti gun boyu huzursuzdu artik disten mi gaz mi... Zaten hep boluk boluk uykulari. Bu uyku konusu beni mahvetti zaten yeme icmede Allah ansukur bi skintimiz yok ama uykuyu halledemedik Allahtan gunduz uyuyo onda da ara ara kalkiyo ben uyumuyorum ama en azindan ya dizi izleyebiliyorum ya ders calisiuorumCanım öğleden sonra 13.30-14.00 gibi uyuyor, 2 saat bazen 2,5 saat sürüyor uykusu. Akşamda en geç 22.30 da uyuyor ama genelde 21.30-22.00 arası uyur. Bu aralar beni çok zorluyor ama gece soluksuz 1 saat asla uyumadi dişten galiba
İnşallah canım. anneler kahve içiyor ya çocukları uyuyunca bende o keyiften istiyorum :))1 kere iyuyup tam uyursa sem de dinlenirsin
Kitap okumalarİnşallah canım. anneler kahve içiyor ya çocukları uyuyunca bende o keyiften istiyorum :))
Bİz eşimle, ailelerle görüntülü konusma dışında ekran göstermiyoruz.Aglasada bagirsada unutturuyoruz bir şekilde..Evdeki TV yide söküp kaldırdık 15 aydır izlemiyoruz bu konuda çok katıyız en az iki yaşa kadar bu şekilde devam etmeyi düşünüyoruz bakalım becerebilirsek ama bizimki de bu ara cok istiyor telefonuİki çeşit artık yer dedim ama daha varmış. Tek cesitten devam. Ya da tabak olarak iki tabak olunca yemedi sanırım. Nadiren bende acıyorum da kapatınca da ağlıyor. Nasıl önüne gecicez ya çok sinirim bozuluyor bu duruma. Kendi velilerime kızarken benimki telefon hastası oldu.
Gerçekten doktor böylemi dedi? Bizim doktor kesinlikle ekran göstermeyin dediValla doktor ne türlü yemek yiyorsa tv telefon onla vereceksin sonda takmaktan iyidir dedi zaten ağzı açık bakan dalan giden tipte degil algıları açık
Aaa erkek mi bebek gözün aydın canım hem kızlardan sonra erkek olması ne güzel sağlıkla doğsun inşallahMerhaba kızlar bizim kızlar artık günde bir kez saat 2 gibi uyuyorlar bide akşam on buçuk onbir gibi uyuyorlar ama 3 gündür sallamadan uyutmaya çalışıyorum çok şükür korktuğum kadar sıkıntı yasatmadilar artık yorgunluktan bitkin düşüyorlar yatma saatlerine kadar besiklerine koyduğum gibi uyuyorlar inş böyle devam eder yilbasindan sonra odayida ayircam ins oda kolay olur zorlamazlar beni ins guzel kizkarim illallah etmiştim artık sallamaktan sallanmayinca tutan ağlama krizlerinden becerebilirsem ahdim var oğlanı sallamaya alıştırmayacagim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?