2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kacta uyuyorlar?
Benim sınırım 21.00
21 dan sonra dayanamıyorm ben

Evet kararlyım buı konuda.
21.00 da girdiğim odadan 22.30 da cıkıyorm bazen
Sallama süresi gittikce uzadı

Kacta uyuyorlar?
Benim sınırım 21.00
21 dan sonra dayanamıyorm ben
22.30 dan önce kesinlikle uyumuyorlar biri o saatlerde uyuyor diğeri genelde 23.30 gibi uyuyor naptiysam erken uyumaya alıştıramadım ben doğdu doğalı uykusuzlar bnmkiler zaten dün 23.30 da uyudu sabah 5 ten sonra yarim yamalak uyuduk sürekli uyandı ayağı kalktı falan derken 8 de uyudu 9 da tekrar uyandı genel halimiz böyle bizim bazen çıldırma derecesine geliyorum yorgunluktan ama yapacak birseyim yok

Evet gece beslenmesinin zararını bende farkındaydım. Geç bile kaldık kesmek için. Sen kararlı olduktan sonra onlar sana uyum sağlar merak etme :)

Bence bekleme yazık kendine de ona da eziyet erken geçebiliyor her bebek 18 de geçecek diye şart yok ki tek uykuya 2 haftada alışır inan bana
Bir gün tek uyku yapıyor bir gün 2 uyku. Şu son 2 haftadır böyle bir düzensiz oldu. Ondan önce ne güzel saatinde uyuyup saatinde uyanıyordu. Dişleri çıkıyor hemde 4 5 tane diş birde geliyor. O çok zorladı sürekli kucağımda mız mız, yemek yemek istemiyor. Değişik bir çocuk oldu çıktı. Tamam canım tavsiyene uyup birde onu deneyeceğim.

Evet kararlyım buı konuda.
21.00 da girdiğim odadan 22.30 da cıkıyorm bazen
Sallama süresi gittikce uzadı
Resmen sana da çocuğa da işkence olmuş. Uyumadığında en fazla yarım saat duruyorum odada sonra çıkıyoruz değişiklik yapıp yarım saat sonra uyutuyorum. Ama sallama olayinca çocuklar genelde sürekli sallanmak istiyor. Durunca uyanıyorlar. Bi arkadaşımda aynı sallıyordu gece bile ayağımda duruyor diyordu. 2 yaşında çocuğu

Canım sana benim nacizane tavsiyem henüz çok acemiyim tavsiye için ama şuan olayın içinde biri olarak söyliyim zorlama çocuğu kendine bırak zaten dışı çıkıyor diyorsun bu dönem yapacak hiçbirşey yok her türlü miz mizlar kızların bugün 4. Günü sallamadan alıştırmaya başlayalı 3 gün saat 2 en çok 2.30 da yatıyordular bugün yatmadılar koydum besiklerine benimkiler eee eee sesiyle uyuyor şimdilik onu açtım bekledim 15- 20 dk uyumadılar çıkardım beşikten oynadılar az daha 3.30 da tekrar beşiğe koydum uyudular sallamadan kendine bırak o uyku sinyalini verir zaten şunu anladım ben cok kasıyormuşum cocuklari illa uyuyun illa yiyin diye bıraktım kendi hallerine yavaş yavaş düzeliyor herşey inş

Kacta yatip.kacta kalkiyo canim.oglen uyumuyomus ya merak ettim
Canım öğleden sonra 13.30-14.00 gibi uyuyor, 2 saat bazen 2,5 saat sürüyor uykusu. Akşamda en geç 22.30 da uyuyor ama genelde 21.30-22.00 arası uyur. Bu aralar beni çok zorluyor ama gece soluksuz 1 saat asla uyumadi dişten galiba

Saatler super maşallah

Anlıyorum cnm
Kardesimin 2 cockkta gece 1 lere kadar ayakta.
Cocuklar asla uyumak istemiyorlar büyük 5 yasında
Hic bi anne istemez okadr saat otursun cocugu.
Annenin canı cıkıyor ama mizac bu iste
Yapacak bisey olmuyır bazen

Zorlamiyorum zaten canım. öyle her şey saatinde olacak gibi bir takıntım yok. Uykusu var esniyor gözünü kaşıyor ama uyumuyor. Uyumayınca da onun huysuzlugunu yapıyor. O yüzden 2 yaşına kadar kurallar ve düzen oğlumun elinde. Nasıl mutlu olursa öyle yapıyorum. Gene saatinde uyutmaya çalışıyorum. Uyumadıysa sorun değil demekki uykusu yok diyorum.

Valla gecn sabaha karsi 4 tu uyudugunda ve 5.10 da tekrar uyudu 1 saat uyuyp kalkti gun boyu huzursuzdu artik disten mi gaz mi... Zaten hep boluk boluk uykulari. Bu uyku konusu beni mahvetti zaten yeme icmede Allah ansukur bi skintimiz yok ama uykuyu halledemedik Allahtan gunduz uyuyo onda da ara ara kalkiyo ben uyumuyorum ama en azindan ya dizi izleyebiliyorum ya ders calisiuorum

Bİz eşimle, ailelerle görüntülü konusma dışında ekran göstermiyoruz.Aglasada bagirsada unutturuyoruz bir şekilde..Evdeki TV yide söküp kaldırdık 15 aydır izlemiyoruz bu konuda çok katıyız en az iki yaşa kadar bu şekilde devam etmeyi düşünüyoruz bakalım becerebilirsek ama bizimki de bu ara cok istiyor telefonu

Aaa erkek mi bebek gözün aydın canım hem kızlardan sonra erkek olması ne güzel sağlıkla doğsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…