2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Atlatacaksın bütün sıkıntıları inşallah. En güzel en mutlu şekilde devam edeceksin. Hikayeleri de merakla bekliyorum sonrasında. Önce tabiki güzel haberlerini. Her gece dua ediyorum burada endişe içinde hayırlı haberler bekleyen, problemler yaşayan arkadaşlar için.her şey çok güzel olsun hepimiz ve bebeklerimiz için inşallah. Allah bizleri evlatlarımızla sınamasın. Sevgiler.

4 yaşında kızım. ikinci bebeğim olacak inşallah. B bilgevisne nin dediği gibi doktorunun ve senin vereceğin bir karar. doğuma doğru doktorunla karar verirsiniz. ikisini de yaşamış biri olarak mesela benim aklımdan genel anestezi hiç geçmemişti. doktorumda teklif etmedi zaten.

Yaşım 34 yaş açısından şu ücretsiz durumdan faydalanamıyorum. Risk 1400/1 olduğu için 4lü ye yönlendik. İyi mi yaptık kötü mü yaptık bilmiyorum

herkese merhaba hep okuyordum artık ben de yazıyım dedim :)
14 hafta 1 günlük hamile olarak anne adayları kervanına katıldım ben de şimdiye kadar olan tecrübe başıma gelenleri aktarıp diğer anne adaylarının da içini bir nebze rahatlatma yada aynısı bende de var diyebilirsiniz hepimizin yaşadıkları bence aynı :) en azından temennimiz ortak sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almak ..
Bulantılar,Kanamalarım en başından beri oluyor ama böyle yoğun yada çok çok olan bir kanama değil akıntı şeklinde içinde olanlardan 6. haftadan beri herkesin bildiği tanıdığı malum fitili kullanıyorum :) doktorum akıntının normal olmadığını bebek kesesinde olmayan kanamaların da varlığını her zaman vurguladı korkmayın bebek normalse kanamalarınız herseye bağlı olabiliyor rahim büyümesi,enfeksiyon vb vb şuan enfeksiyon çıktı vücumda idrar yolları, rahim de anbiyotik tedavisine başladım ama öyle böyle değil fitil,şase,hap,krem .... ilk başta çok korktum ilaç anbiyotik bebek ama hiç bir doktor gerekmedikçe bunu önermiyor ve bebeğe zararı yokmuş bazı grup antibiyotiklerin kullanıldığını b grubu mesala okuya okuya öğrendim ve başladım haftaya kontrolum var enfeksiyon için inşallah geçmiştir.Smear testi yapıldı,ikili test ,tork testlerini yaptırdım,bunlar önemli testlermiş smear için herkes korkunç şeyler yazmış ama korkmayın ama bu test ilk üç ay içinde yapılan bir testmiş artık 4. aya döndüğümüz için ağustos anneleri olarak geç kalanlar olacaktır.
Bu arada evinde benim gibi evcil hayvanları olanlar yada hayvanları çok sevenlere bir iki önerim olcak benim üç kedim 2 köpeğim var aşıları tam olan canlarımızda toksoplazma denilen virüs hemen hemen yok denecek sıklıkta gözleniyormuş ama kediler için evde dışkısından bir numune alıp veterinerinize test için götürüp var yada yok öğreniyorsunuz ama sokaktaki canlarımız için biraz mesafe kediler için uzaktan sevmemiz gerekiyor Bebek ve hayvan ikilisi insanlar için garip gelse de onlar da bizim bebeklerimiz:)

ben dün gece pembe pembe bebek kıyafetleri yıkadım serdim .kızım olacak gibi hissediyorum hyırlısı olsun tabiki.
. daha yeni hamileyken bir rüya gördüm sarışın renkli gözlü çok tatlı bir kız çocuğu.ama daha en başından beri sağlıklı ve hayırlısı olsun diye dua ediyorum

Günaydın hanımlar. Bende pembe pembe hayal ediyordum hep ama mavilere döndük. Tabi sağlıklı olsunda onemli olan o. Bugun gecen ramazandan kalan borcuma niyetlendim Allah kabul ederse insallah. Bakalim nasil gececek. Sizler ramazanda oruc tutmayi dusunuyor musunuz? Fikriniz nedir acaba cok merak ettigim bir konu

Allah kolaylik vrsin insallah
benimde var ama tutamam biyuk ihtimal
bu sene ramazanda tutamam yine cunku bebislerin buyume vakti uzun sure aclik iyi olmayabikir

Günaydın kızlar, ikili tarama temiz çıkmıştı. Doktorum benden AFP testi istemişti bu da önemli bi test diyerek. Başka bi doktora daha gittim o da istedi . Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sizden de isteyebilirler. 3lü taramanın içinde yer alan bi testmiş , üçlü yapmayıp bunu istiyorlarmış sadece . İki doktor da önemli bi test dedi. Cuma günü kan verdim haftaya çıkacak sonuç. Temiz çıkar muhtemelen ama yine de yaptırmakta fayda var, hem doktor hem de gebe açısından önlem alınabilir bir şey varsa ona bakılmış olur. Gelişimimiz 1 hafta ileri, boy kilo da maşallah Hepsi çok iyiymiş, biraz iri bi oğlum olacak

üçlü testi doktorum gerek yok 17. hafta dörtlü test yapalım dedi bana da üçlüden daha kapsamlı dedi ikili yaptırmıştım afp ilk kez duydum nedir ki?

Canım , sana bisey söyleyim mi . Kız erkek hiç önemi yok aslında ama , erkek annesi olmak da bence çok kutsal bir şey. Büyüyüp annesine hayran hayran bakan, onu herkesten kıskanan koruyup kollayan bi oğlun olacak. Bunun güzelliğini düşünsene? Erkekler annelerine çok düşkün olur. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Bu arada Allah kabul etsin , ben bu sene oruc tutamam herhalde, bebişi aç bırakmak istemem. Dün öğle yemeğimi 5 saat geciktirdim diye kızdım kendime , oğlum acıkmıştır diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…