Ben lagman sordum kesinlikle hayir dedi magnezyumunu ic dedi ne ilgisi var bilmiyorumEvet simsiyahaç karnına zeytinyağı içmeyi deniycem oda işe yarıyormuş ıkınmakta hiç iyi değilmiş hamilelikte kontrolüm gelsin dr sorucam bunu belki bi ilaç verir
Ben bi şurup aldım bebekler bile içebiliyormuş eczacıda onu tavsiye etti bakalım daha etkisi olmadı bi iki güne düzelir diye umuyorum inşallahBen lagman sordum kesinlikle hayir dedi magnezyumunu ic dedi ne ilgisi var bilmiyorum
Canım yiyorum hemde aklıma geldikçe elimin altında ama bana mısın demiyor ben hayatımda hiç yaşamadım bunu ama hemşire tanıdığım demir hapı yapar dedi sanırım bu yüzdenHangimizsevmedik2000 canım benim çok fazla sıkıntım yok kabızlıkta ilgili ama dün 4-5 tane kurukayisi yedim üstüne su içtim ishal oldum gün boyu resmen kurukayisi bol bol ye sindirim sistemini düzenler
Bilmiyorum ki cnm demir hapı bende kullanıyorum ama demek her bünyeye farklı etki ediyor ins en kısa zmn da normal düzenine girer çok zor kabızlıkCanım yiyorum hemde aklıma geldikçe elimin altında ama bana mısın demiyor ben hayatımda hiç yaşamadım bunu ama hemşire tanıdığım demir hapı yapar dedi sanırım bu yüzden
Ben önceki hamileliğimde 4-5 gün tuvalete gitmediğim oluyordu. Dubhalac tı sanırım onu içince rahatlamıştımBen bi şurup aldım bebekler bile içebiliyormuş eczacıda onu tavsiye etti bakalım daha etkisi olmadı bi iki güne düzelir diye umuyorum inşallah
Amin canım inşallah vallaBilmiyorum ki cnm demir hapı bende kullanıyorum ama demek her bünyeye farklı etki ediyor ins en kısa zmn da normal düzenine girer çok zor kabızlık
. Evet canım duphalac zararsızmış içtim bakalım etki edecekmi valla karnım akşamları davul gibi oluyor bu yüzdenBen önceki hamileliğimde 4-5 gün tuvalete gitmediğim oluyordu. Dubhalac tı sanırım onu içince rahatlamıştım
Kızlar rüya görüyor musunuz cinsiyetlere dair dr kıza benzetiyorum dediği halde ben sürekli 1-2 yaşlarında erkek çocuğu görüyorum ,gelin görüyorum yada kendim gelin oluyorum ,bi keresinde 2 tane küçük altın görmüştüm anlamlarına baktığımda kızda var erkekte acaba diyorum birisi kız birisi erkek mi bebeklerimin bende çok heves ediyorum birşeyler almak için ama sonra dur diyorum kendi kendime
Insallah içtiğine deger canim da rahatlarsinBen bi şurup aldım bebekler bile içebiliyormuş eczacıda onu tavsiye etti bakalım daha etkisi olmadı bi iki güne düzelir diye umuyorum inşallah
Canim ben ruyamda kiz gormustum ama gel gor ki oğlum olucakmis oyuzden ruyalara takilma nasilsa ogneceksin saglikli olsunlar vefali olsunlar yollari bahtlari acik olsun karşılarına hep iyi insanlar ciksin guzel basarili bir hayatlarii olsun insallah okadar cok insan var ki bebek sahibi olamayan bunun icin yillarini tuketen nasil bir psikolojik savas bir bilseniz burda 20 sayfa okudum hepsi cinsiyet bana bu merak da garip geliyor ben kendi adima hic merak etmedim sozum sana degil yanlis anlama sakin cin takvimi hcg degeri gobek modeli yani cok tuhaf cinsiyete gore neler cekti caniniz gibi faydali degil icerikler kafa bulandirici..genel yazmak istedim ayrica hepimiz hamileyiz caninizin cektigi seyleri veya yemek istediginiz seyleri rica ederim burdan yazmayinKızlar rüya görüyor musunuz cinsiyetlere dair dr kıza benzetiyorum dediği halde ben sürekli 1-2 yaşlarında erkek çocuğu görüyorum ,gelin görüyorum yada kendim gelin oluyorum ,bi keresinde 2 tane küçük altın görmüştüm anlamlarına baktığımda kızda var erkekte acaba diyorum birisi kız birisi erkek mi bebeklerimin bende çok heves ediyorum birşeyler almak için ama sonra dur diyorum kendi kendime
Canm çok sevindim gözün aydın bende kan pıhtılaşması hiç yok ve ona rağmen son aylara kadar kullancam canm düşüklerim olduğu için senin düşüklerin varmi?Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı. 12+6 olmuşuz. Ense kalınlığı 1,1 dedi. Burun kemiğine düzgün dedi. Kan testi istemedim zaten. Artık cleksane bırakabilirsin tıbbi açıdan bir sıkıntı yok dedi ama benim içim rahat etmez ki dedim 1 ay daha kullan o zaman 20 hafta gibi keselim dedi. Pıhtılaşman çok düşük kullanmasan da olur dedi. Multivitamin verdi. Folik asidi kesti. Ve cinsiyeti de söyledi bizde gördük, rabbim bana bir erkek daha nasip etti çok şükür sağlıkla gelsin hepimizin yavrusu. Oğlum baştan biraz üzüldü ben kız istiyordum falan dedi. Alışır zamanla Çin takviminde erkek diyordu tuttu benim.
Bizimde cinsiyete kız dediler bizde Defne yanında bi isim daha düşünüyoruz aklımıza aynı isimler geliyor sanırımzeynep ismine bende bayılırım zehra da öyle :) bende kız olursa defne diye aklımdan geçirdim ama nasip daha cinsiyetimiz belli değil :)
Hiç korkmayın çok güzel bir duygu. Zaten ilk başta bebeği görecek olmanın heyecanı var o yüzden hiç bir şey anlamıyorsunuz. Sizinle konuşuyorlar zaten. Ben de doktor çok tatlı bir kızın var demişti. Sonra da @pembepatiks in dediği gibi bebeği giydirirken izliyorsun. Sonra annesi bak kızın burda diye sana getiriyorlar. Bütün bunları o anda yaşamak çok güzel.
Kızlar rüya görüyor musunuz cinsiyetlere dair dr kıza benzetiyorum dediği halde ben sürekli 1-2 yaşlarında erkek çocuğu görüyorum ,gelin görüyorum yada kendim gelin oluyorum ,bi keresinde 2 tane küçük altın görmüştüm anlamlarına baktığımda kızda var erkekte acaba diyorum birisi kız birisi erkek mi bebeklerimin bende çok heves ediyorum birşeyler almak için ama sonra dur diyorum kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?