2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi geceler kızlar bugün ikili tarama sonucumu aldım çok şükür sorun çıkmadı.yine de Allah bilir hepimiz için herşeyin hayırlısı. Cinsiyet için de okadar uğraştı ki Dr bacaklarını öyle bir kapadı ki açmadı asla bebiş :)cinsiyet umrumda da değil artık yaşadığım 2 haftalık stres yetti. Umarım test yaptıracak bütün arkadaşlar güzel haber alırsınız hepiniz dualarım sizinle

Bu arada normal doğum konuşulmuş. Nacizane birkaç fikrimi söylemek istiyorum. Normal doğum hakkında o kadar çok şehir efsanesi var ki inanın korkularımızın en büyük sebebi o. Doğum psikolojik bir olay ve sadece o an değil bütün hamileliği kapsayan bir süreç. Hamileliğini pozitif yaşayan yürüyebildiği kadar yürüyen bol bol su içen her kadının doğumu kolay olur. Sancıyı başlatan şey oksitosin hormonu. Bu hormon aynı zamanda aşık olduğumuzda salgıladığımız hormon. Hani hem acı çekiyoruz hem mutluyuz heh işte tam da o. Bu hormon ne kadar çok olursa açılma o kadar kolay olur. Depresyon da olanlar da daha az açılma oluyormuş mesela. Ben 6 cm e kadar hiç sancı duymadım. Dr um 5 dk da bir sancı hissedince gel demişti ilk hissettiğim sancı 2 dk da birdi. Yani doğurmak üzereymişim. 1 2 saat içinde de doğum yaptım.eğer çok korkuyorsanız devlet hastanelerinin gebelik okulları var ücretsiz oraya katılabilirsiniz. Birde yırtılma veya kesi olmaması için perine mesajı diye bir şey anlatmıştı ebe ama ben onu kendime yapamadım :) ufak bir yırtılma oldu dikişler de çok zorlamadı beni.

Tabi ki şartlar ne olur bilemeyiz. Belki sezeryan ın daha uygun olacağı durumlar olabilir. Her ne olursa olsun akışa bırakın stresten uzak durun gerisi geliyor. Bütün kadınlar yaptıysa biz de yaparız :)

Hangimizsevmedik2000 canım benim çok fazla sıkıntım yok kabızlıkta ilgili ama dün 4-5 tane kurukayisi yedim üstüne su içtim ishal oldum gün boyu resmen kurukayisi bol bol ye sindirim sistemini düzenler
Canım yiyorum hemde aklıma geldikçe elimin altında ama bana mısın demiyor ben hayatımda hiç yaşamadım bunu ama hemşire tanıdığım demir hapı yapar dedi sanırım bu yüzden

Canım yiyorum hemde aklıma geldikçe elimin altında ama bana mısın demiyor ben hayatımda hiç yaşamadım bunu ama hemşire tanıdığım demir hapı yapar dedi sanırım bu yüzden
Bilmiyorum ki cnm demir hapı bende kullanıyorum ama demek her bünyeye farklı etki ediyor ins en kısa zmn da normal düzenine girer çok zor kabızlık

Bilmiyorum ki cnm demir hapı bende kullanıyorum ama demek her bünyeye farklı etki ediyor ins en kısa zmn da normal düzenine girer çok zor kabızlık
Amin canım inşallah valla
Ben önceki hamileliğimde 4-5 gün tuvalete gitmediğim oluyordu. Dubhalac tı sanırım onu içince rahatlamıştım
. Evet canım duphalac zararsızmış içtim bakalım etki edecekmi valla karnım akşamları davul gibi oluyor bu yüzden

Kızlar rüya görüyor musunuz cinsiyetlere dair dr kıza benzetiyorum dediği halde ben sürekli 1-2 yaşlarında erkek çocuğu görüyorum ,gelin görüyorum yada kendim gelin oluyorum ,bi keresinde 2 tane küçük altın görmüştüm anlamlarına baktığımda kızda var erkekte acaba diyorum birisi kız birisi erkek mi bebeklerimin bende çok heves ediyorum birşeyler almak için ama sonra dur diyorum kendi kendime

Rüyamda arkadaşım bacak aramdan bakıp erkek demişti
Çok nadir rüya görürüm o yüzden etkilenmiştim. Doktor henüz kesin değil ama erkek sanırım dedi. Martta ki kontrolde kesinleştircek bakalım.
Bende bekliyorum bişeyler almak için daha çorap bile almadım

Canim ben ruyamda kiz gormustum ama gel gor ki oğlum olucakmis oyuzden ruyalara takilma nasilsa ogneceksin saglikli olsunlar vefali olsunlar yollari bahtlari acik olsun karşılarına hep iyi insanlar ciksin guzel basarili bir hayatlarii olsun insallah okadar cok insan var ki bebek sahibi olamayan bunun icin yillarini tuketen nasil bir psikolojik savas bir bilseniz burda 20 sayfa okudum hepsi cinsiyet bana bu merak da garip geliyor ben kendi adima hic merak etmedim sozum sana degil yanlis anlama sakin cin takvimi hcg degeri gobek modeli yani cok tuhaf cinsiyete gore neler cekti caniniz gibi faydali degil icerikler kafa bulandirici..genel yazmak istedim ayrica hepimiz hamileyiz caninizin cektigi seyleri veya yemek istediginiz seyleri rica ederim burdan yazmayin
Hepinize sevgiler

Canm çok sevindim gözün aydın bende kan pıhtılaşması hiç yok ve ona rağmen son aylara kadar kullancam canm düşüklerim olduğu için senin düşüklerin varmi?

esrapo sonucuna sevindim. dis agrısı ceken arkadaslara gecmis olsun, benimde dis sorunum olustu malesef. isimler konusulmus, ne keyifli konular. benim bu gebeligim dısında iki cocugum var ve her ikisininde iki adı var, oldukca da memnunlar bu durumdan, bir karısıklık olmuyor. bu gebeligimde insallah sorunsuz gecerse ve bebegime kavusabilirsem yine iki isim niyetliyim. hayırlısı bakalım. isimleriyle yasasın yavrularımız.

hepinize guzel bir gun diliyorum.

Epidural sezeryan hikayelerinin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. O zamana kadar cesaretimi toplamayı umuyorum. Şimdi kızın kaç yaşında? Allah bağışlasın bebişlerimizi, çocuklarımızı. Şimdi oğlumu okula yolluyorum da ne kadar başka bir şey evlat sevgisi. Allah yokluklarını acılarını göstermesin.

gunaydın bu arada cumleten,

yazmadım bir de yahu;

bugun saat 14.00 dr randevum var arkadaslar. ense kalınlığına tekrar bakılacak ve kan sonucumu alacagım. hayırlısı olsun benim icin, ferahlayayım kafi, saglıklı olsun her sey. hepimiz icin amin amin amin.

guzel dualarınıza, pozitif enerjilerinize talibim.

ben su başımdaki sıkıntıları bir atayım yuregim bir ferahlasın da udg06 dogumlarımı ufaktan yazmak niyetindeyim. kızımı genel oglumu epudral anestezi ile sezaryen dogum olarak dunyaya getirdim. hangisizi size uyarsa hangisi drlar icin dogru tercihse o olsun. hayırlsı olsun.

Gebe kaldığından beri sabaha kadar zaman zaman gerilim zaman zaman pembe dizi formatında sürekli rüya görüyorum. Rahat uyuyamıyorum sanırım ondan oluyor. Ancak benim cinsiyet ile ilgili gördüğüm ilginç rüya daha hamile olduğum falan belli değilken yani adet zamanım gelmemişken gördüğüm rüyadır. Zaten ikinciyi falan da düşünmüyordum aklımda da yoktu. Rüyamda oğlumun elinden tutmuş onu bir şeyden (hatırlamıyorum) kaçırıyordum. Sonra durdum eyvah kızımı unuttum kızım küçük onu da almam lazım diye bir kız çocuğu aramaya başladım. Kendime çok kızıyordum benim iki evladım var nasıl unuturum kızımı diye. İçim öyle yanarak uyandım. Benim tek çocuğum var diye gerçeğe kendimi adapte etmem bile uzun sürdü. 1 hafta sonrA da adetim gecikti. O yüzden hep kız gibi geliyor aklıma ama tabi daha cinsiyet öğrenemedim. Gebe kalınca beynimizde bilinç dışında oluşan bir takım farkındalıklar belki bana hem gebeliği hem oluşan ceninin cinsiyetini göstermiş olabilir diye düşündüm hep. Hem bu rüya olmasaydı test bile yapmazdım menapoza girdim zannederek ilaç başlayabilirdim. Her şeyde var bir hayır işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…