2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yaşım 34 yaş açısından şu ücretsiz durumdan faydalanamıyorum. Risk 1400/1 olduğu için 4lü ye yönlendik. İyi mi yaptık kötü mü yaptık bilmiyorum
Izmır i bi araştırsaydın canım yaa yaptıklarını duydum yaptıranlarda var dedigim gibi ankarada yapiyormus iki tarafida arastir sen ben şuan hemşireden haber bekliyorum bi kaç saate geri dönüş yaparlar sanirim tedirgin olup gebeliği zehir edeceğimize kendimize. Ama şöyle de bisey var senin sonucun kötü değil senin ki baya iyi sayılır

üçlü testi doktorum gerek yok 17. hafta dörtlü test yapalım dedi bana da üçlüden daha kapsamlı dedi ikili yaptırmıştım afp ilk kez duydum nedir ki?
Bebeğin sıvısında bulunan protein. Bebekten anne kanına geciyormuş. Genetik problemler ve erken Doğum gibi olasılıkların habercisi oluyormuş doktorumun dediğine göre. Dörtlü yaptıracaksan dörtlünün içinde de var AFP

teşekkürler tatlım öğrendiğim iyi oldu :* üçlüye gerek yok dedi doktorum varsa içinde eğer güzelmiş dörtlü yaptırken bakılır

Bende rüyamda radyoaktif maddeli cay ve insanlar üzerinde yapilan deneyleri gördüm kac haftadir her gece 3 sezonluk dizi çekiyorum

Valla canım konuşan binalar mı dersin kendimi davul olarak gördüğümü mü dersin ne kadar saçma rüya varsa görüyorum. Sadece hamileliğimin çok başında kızım olduğunu görmüştüm. Sürekli gündemim bebek diye bilinçaltımın oyunu diye önemsememiştim. Kimseye benzemiyordu ne bana ne babasına. Narin bir kız bebekti belki bu doğru bir rüyadır diyorum şimdi:)

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin oğluşunuzu. Ben bu sene tutmayı düşünmüyorum oruç. Normalinde de çok zorlanıyordum hamilelikte açlığa dayanamıyorum. Sonra öderim nasip olursa. Allah kabul etsin bugunkü orucunuzu.

davul demişken kilo geldi aklıma kaçar kilo aldınız ben 4 kilo aldım
bende 4 kilo vermistim 3 nu geri aldim ama ilk gebeliği olanlar kilodan hic korkmayin ilk gebelikde 7 kilo vefdim daha sonra toplam 27 aldim sonra hepsini bi yilda verdim ama bu sefer biraz fazla hamile kaldim o yuzden daja dikkat etmm lazim

test sonuclari riskli cikanlar insallah hic bir problem yoktur hepimiz saglicakla aliriz insallah
Allah kimseye kortugunu ugratmasin
ben ikili testte yaptirmadim yine zaten kizimda da yaptirmamistim
Şu an ki aklım olsa bende yaptırmazdım. Çünkü yaptırıyosun ama bu kesin değil diyor doktor. Sonra ardından yüzlerce test. Benim anladığım en kesin sonucu veren amniyosentez olması lazım. Direkt bebekten alınıyor çünkü. Ama onun da ciddi tehlikesi var. Yani bence kesin olmayan testleri bize yaptırmasalar doktorlar sanki daha iyi gibi. İyi de çıksa kesin değil kötü de çıksa kesin değil.

davul demişken kilo geldi aklıma kaçar kilo aldınız ben 4 kilo aldım
Ben kendimi ciddi davul gördüm ama kötü bir duyguymuş davul olmak :) :)
Ben de iki kilo aldım ama vermiştim bir ara. toplamda 3-4 almış olmam lazım. Pantalonlar pijamalar alt kısımlarından dolayı dolabın üst köşelerine kaldırıldı.

günaydın kızlar,
bende 2 li test sonucumu aldım %75 doğruluk oranıyla herşey yolunda sıkıntı yok dedi doktorum. diğer testlerden bahsetti ama yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi. ben de daha fazla test yapıp kendimi strese sokmak istemedim.

benim göbiş baya şiş kabızlık ve gaz'dan dolayı hamile pantolonu giymeye başladım bile :)
Benim karnım baya yukarda ve biraz top gibi galiba, aynı şekilde şişlik vs yüzünden karnım çıkıyor ama düşük bel pantolonlarımı giymekte hiç problem yaşamıyorum hala.

Ramazan'da bi iki gün denemeyi düşünüyorum ama tansiyonum çok düşük hamilelik sebebiyle, beni çok zorlarsa tutmayı düşünmüyorum açıkçası. Daha sonradan tutarım inşallah, sonradan tutmak çok zor olsa da

benim göbiş baya şiş kabızlık ve gaz'dan dolayı hamile pantolonu giymeye başladım bile :)
Bende 1 haftadır hamile pantolunu giyiyrm göbeğim çok çıkmadı ama eski pantalonlar beli sıktığı ici aldım bebislerimiz rahat büyüsün dimi:)

Sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah güzel haberler alır bende ikili test sonucu için bugn 2 de doktra gidicem ben hep bebeğim yasiyomu diye düşünüyorm doğana kadarda rahatlayamicam galiba
iyi düşün lütfen kendine zehir etme bu kutsal sürecini canım benim Allah canını verdiyse hiç birşeycikler olmaz inşallah test sonuçları da inşallah iyi gelir herşeyin başı pozitif düşünmek iyimserlik güzel şeylere odaklanmak ...

Amin cnm haklisin iki kere kürtaj oldm 4 sene sonra 2 tüp bebek denemem oldu amelyt fln çok zor günler yaşadım ondan bu korkum ama inşallah bu sefer zamanı gelmiştir Allaha emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…